שאלה חשובה מאוד................

ליאתגל

New member
איפה?

איפה זה דלאוור? זה מדינה לא? סלח לי על הבורות אבל אני לא ממש מבינה בזה.... ואם תוכל לתת לי יותר מידע על המקום הנ"ל ..... תודה מקווה שתענה לי בהקדם האפשרי....

ליאתגל

New member
שאלה חשובה מאוד................

מישהו יודע למה שאחי בא לחפש עבודה בניו יורק והכל מוכנים לקבל אותו כי הוא ממש טוב והכל אבל שואלים אותו לגבי אישור עבודה ואמרו לו שאם הם רוצים את הבנאדם הם יכולים להגיש בקשה ואז זה יהיה קל אולי לא הכי קל כי צריך הוכחות שהוא טוב יותר מאמריקאי...... אז הם יכולים להגיש בקשה...... אז למה הם לא עושים את זה הם אומרים לו שיהיה לך אישור עבודה אז תבוא... אז מישהו מברוקלין ישראלי אמר לו שהוא יכול דרכם יעני להירשם בתור שעובד שם ואז תוך חודשיים יש לו אישור עבוד כמובן עם כסף בין 4000 ל-5000 דולר מישהו יודע מה זה בדיוק? ולמישהו פה יש אולי טלפון של עורך דין ישראלי שם בשביל שאחי יתייעף איתו כי מישהי אמרה לו 160 דולר פעם ראשונה רק לבוא אז הוא רוצה מישהו אחר אז מישהו מכיר? בבקשה ממכם תתיחסו להודעה שלי ברצינות כי אני רצינית לגבי זה ... תודה ליאת

DaphneZ

New member
ליאתגל

אולי אם היית מנסחת את השאלה בצורה שבה נוכל להבין מה את רוצה לשאול, אז היינו יכולים לענות לך. אי אפשר להבין דבר אחד מכל מה שכתבת שם, הניסוח פשוט לא הגיוני. תקראי בעצמך את ההודעה שוב, ותביני למה אי אפשר לענות עליה...

MikiUSA

New member
כל שאלת ויזות לUSA

קשה להבין ממה שאת כותבת מה הבעיה תהליך השגת הויזה במקרה זה הוא עי ספונסר כלומר חברה אמרקאית בעלת אופי מסחרי חזק מבקשת עובד מסויים לעבודה מסויימת במידה ומשרדי ההגירה יאשרו את הבקשה רשאי העובד לעבוד אך ורק בחברה הקימת שבקשה אותו. בנוגע לסכום ולעלויות בדכ החברה משלמת אם מעונינת אם לא אז עליות ויזה כזאת יכולות להגיע ל 1500- 2000 $ שכר טירחה + אגרות ומשרדי ההגירה

ליאתגל

New member
אני מצטערת......................

שלא הבנתם את נוסח השאלה שלי.......... חשבתי שפחות או יותר היא מובנת... אז אני יחזור עליה שוב- אמרתי למה המעסיקים שאחי בא אליהם רוצים אותו אבל אומרים לו שהם מקבלים אותו רק אם יש לו אישור עבודה מוכן כלמר הם עצלנים בשביל להגיש בקשה? ואחי אמר שמישהו אמר לו בברוקלין שהוא יירשם דרכם כאילו הוא עובד דרכם ואז הולך לעורך דין שלהם ותוך חודשיים מקסימום מוציא אישור עבודה אבל זה גם עולה בין 4000 ל5000 דולר כמו שמישהו רשם פה..... אז רציתי לשאול אם אתם מכירים את זה ויודעים אם זה בטוח?...... שוב מצטערת שלא הבנתם את שאלתי פשוט זה היה ברגע שרשמתי כבר הכל אז הייתי כזה בלחץ לרשום הכל על מנת שאני לא ישכח.... ליאת נ.ב- תודה למי שענה לי לפחות........

תשובה (חלקית)

הם לא בהכרח עצלנים. זה שאחיך טוב, לא אומר שהוא עומד בהכרח בקריטריונים הבירוקרטיים של שרותי ההגירה בשביל אישור עבודה (תואר למשל). במצב הנוכחי היום, חברות לא רצות לסדר אישורים כי באמת יש אמריקאים מובטלים שמחפשים עבודה ולכן גם יותר קשה לחברות להוציא אישורים. לגבי "ההוא" מברוקלין... יש (אפילו הרבה) מקרים שבהם זה עובד, אבל זה סיכון. צריך לראות בדיוק איך הוא מוציא את האישור, ומה ההתחייבויות הבאות של אחיך אליו. אולי עכשיו זה 4000 דולר וחצי שנה אחרי שאח שלך יעבור לארה"ב הוא ירצה עוד...

ליאתגל

New member
הבנתי ותודה אבל......

ההוא מברוקלין הוא מישהו שאמר לו על עורך דין לא הוא עורך דין בעצמו הוא אמר לו על עורך דין שלוקח 4000 5000 דולר ואז תוך חודשים פחות או יותר יש לו אישור עבודה אתה מבין?... מה זאת אומרת תואר איפה אפשר לראות את הקריטרקיונים שלהם בשביל שהחברה שרוצה את אחי יוציאו בשבילו אישור עבודה? יש אתר כלשהו או מה?

MikiUSA

New member
MikiUSA

אין דבר כזה החברה המבקשת רת רחיך ואחיך נמצאים באתה סירה כלומר אם אם רוצים אותו הם צרכים לבקש אותו ( הוא יכול לעשות זאת אבל בתיאום איתם ) אין קיצורי דרך ואי אפשר לעשות קומבינות מצד שני הם לא עצלנים זה עניין של כדאיות אולי לא כדאי להם או שהם לא רוצים אותו אם הם רוצים לבקש אותו הוא צריך להתחיל ב תהליך שבו יש לו ספונסר ועל סמך זה יש להתחיל את הבקשה במילים אחרות צריך ספונסר על מנת להתחיל בקשה לספונסר = הגיוני לא

Boston Guy

New member
נורא פשוט - הם יודעים שאין סיכוי.

אם המעבידים הפוטנציאליים של אחיך לא מוכנים ללכת איתו לתהליך של קבלת ויזת עבודה - זה מכיוון שהם יודעים שאין להם סיכוי לקבל כזאת בשבילו. מה שהם אומרים לו זה "תשבור את הראש לבד, תשיג ויזה - ואז נראה". אם אחיך לא אקדמאי, או לפחות בן 30 עם 7-8 שנות נסיון במקצוע טכני כלשהוא, אין סיכוי שמעביד לגיטימי ישיג בשבילו ויזת עבודה. ה"מאעכר מברוקלין" שעליו אחיך דיבר מציע ל"תחמן" את רשויות ההגירה. מכיוון שהוא מציע לרמות, יש סיכוי די טוב שהוא רמאי... וירמה גם את אחיך. מה שכול לקרות זה שאחיך יעבוד אצלו כמה חודשים כעובד לא חוקי, ישלם ל"עורך דין" שלו כמה אלפי דולארים, ובסוף יגידו לו שאי אפשר לעשות ויזה... מצד שני, מה האלטרנטיבות? יש לאחיך איזשהוא סיכוי להשיג ויזה בצורה אחרת?

ליאתגל

New member
יכול להיות......

אבל שהוא רשם בקורות חיים והכל הוא רשם שאין לו ניירות והכל ואמר להם את זה במפורש והם אמרו לו שהם רוצים אותו לראיון אבל רק הקטע עם האישור עבודה זה ממש מבאס..... והא בן 28 וחצי ויש לו וותק של בערך 7 שנים במקצוע שלו כלומר הוא אחרי הצבא שנה וחצי עבד במשהו ואז מאז הוא בספורט עוסק עד עכשיו ויש לו מלא וותק וניסיון שכל מקום רוצים אותו..... לגבי ההוא מברוקלין לא הבנתם אותי....- הוא אמר לאחי שיש עורך דין שהרבה הולכים אליו כלומר זה עורך דין רגיל משלמים לו את הסכום שמשלמים לכל עורך דין על מנת להוציא אישור עבודה ואז פשוט בגלל שהוא יעני רשום אצלהם בתור עובד בישחבה אז מוציא לבנאדם יותר מהיר תוך חודשיים שלוש...

Boston Guy

New member
שאלות פשוטות

כנראה שמשהו לא בסדר איתי - כי אני ממש לא מצליח להבין את מה שאת כותבת. בן 28 וחצי, השתחרר מהצבא בן 21 - יוצא סה"כ שבע וחצי שנים. אחרי הצבא עבד שנה וחצי ב"משהו" (מה זה? בתחום שהוא רוצה לעבוד בארה"ב?) מאז הוא ב"ספורט" - מה זה קשור לעבודה בארה"ב? הוא בא להיות ספורטאי? או מאמן? במה מציעים לו עבודה? אם זה מקצוע טכני: 1. הוא בעל תואר אקדמאי ראשון לפחות? כן או לא. 2. הוא בעל תואר טכנאי \ הנדסאי - כן או לא. 3. כמה שנים יש לו נסיון מעשי (עבודה ממש בתחום) יש לו? אם זה בתחום הספורט: יש לו מדליות \ נצחונות בתחרויות \ הכרה עולמית בהשגיו? יש לו תעודות מקצועיות?

ליאתגל

New member
אוקיי.......

הוא מגיל 22 עוסק בספורט כלומר עובד בזה. מה שהוא עבד אחרי הצבא לא קשור לתחום שלו..... מה שהתכוונתי- מאז הוא בספורט כלומר מגיל 22 הוא עובד בתחום הספורט ומאמנים אישיים..... העבודה בתחום הספורט- יש לו יותר מדליוןת וגביעים ותעודות משתוכל לדמיין ונצחונות בתחרויות אין על מה לדבר בגלל זה הוא לקח איתו את התעודות ובגלל זה הם בכלל רצו להזמין אותו לראיון והם המליצו לו מה לעשות כי הםם ממש רוצים אותו.... יש לו 6 תעודות כל תעודה משהו אחר ממכון ויגייט ואני חושבת שוינגייט זה מוכר בכל העולם כי הרי זו רמה גבוהה ועולמי... ורק שם מי שלמד מעסיקים אותו... ויש לו שיא עולם לנוער מ91 ולא נשבר עד עכשיו והוא מקום שלישי בעולם בהרמת משקל שלו והוא בלי סטרואידים אם היה עם הוא היה מקום ראשון כי הוא כבר מגיל 13 מתאמן בגלל זה הוא ברמה גבוהה כל כך... עכשיו אני מקווה שהבנת.... ןלנעמי- תודה.....

Boston Guy

New member
אני אנסה לבדוק את הנושא...

נראה על פניו שמה שהוא מחפש זו לא בהכרח ויזת עבודה - אלא ויזת ספורטאי או משהו דומה. אני ממש לא מבין בזה - אבל המידע נמצא על הרשת, וצריך רק למצוא אותו...

ליאתגל

New member
תודה........

מה זה ויזת ספורטאי קיים דבר כזה בכלל????? אם כן תנסה לברר לי בהקדם אני ממש מודה לך תודה........

Boston Guy

New member
ויזת ספורטאי \ אתלט

הינה קצת חומר על ויזת ספורטאי
Athletes, Entertainment Groups, Artists (P’s) P-1 Athlete The P-1 classification applies to an alien coming to the U.S. temporarily to perform at a specific athletic competition as an athlete, individually or as part of a group or team, at an internationally recognized level of performance. Petition Document Requirements A U.S. employer should file the I-129 petition with: A written advisory opinion from an appropriate labor organization: A copy of the contract with a major U.S. sports league or team or a contract in an individual sport commensurate with international recognition in the sport, if such contracts are normally utilized in the sport; Copies of evidence of at least two of the following: Significant participation in a prior season with a major United States sports league; Participation in international competition with a national team; Significant participation in a prior season for a U.S. college or university in intercollegiate competition A written statement from an official of the governing body of the sport which details how the alien or team is internationally recognized; A written statement from a member of the sports media or a recognized expert in the sport which details how the alien or team is internationally recognized; The individual or team is ranked, if the sport has international rankings; or The alien or team has received a significant honor or award in the sport. P-1 Entertainment Group The P-1 classification also applies to an alien coming temporarily to perform as a member of a foreign-based entertainment group that has been recognized internationally as outstanding in the discipline for a sustained and substantial period of time. This person also must have had a sustained and substantial relationship with the group (ordinarily for at least one year) and/or provide functions integral to the group’s performance. Petition Document Requirements The petition should be filed by a U.S. employer with: A written advisory opinion from an appropriate labor organization; A statement that the group has been established and performing regularly for at least one year; Evidence the group is internationally recognized as outstanding in the discipline for a sustained and substantial period of time as demonstrated by evidence of the group's receipt of, or nomination for, significant international awards or prizes for outstanding achievement in the field, or evidence of at least 3 of the following: The group has performed and will perform as a starring or leading entertainment group in production or events which have a distinguished reputation as evidenced by critical reviews, advertisements, publicity releases, publications, contracts, or endorsements; The group has achieved international recognition and acclaim for outstanding achievement in its field as evidenced by reviews in major newspapers, trade journals, magazines or other published material; The group has performed and will perform services as a leading or starring group for organizations and establishments that have a distinguished reputation as evidenced by articles in newspapers, trade journals, publications, or testimonials; The group has a record of major commercial or critically acclaimed successes, as evidenced by indicators such as ratings, box office receipts, record, cassette or video sales, and other achievements as reported in trade journals, major newspapers or other publications; The alien has received significant recognition for achievements from critics, organizations, government agencies or other recognized experts in the field in which the alien is engaged, with the testimonials clearly indicating the author's authority, expertise and knowledge of the alien's achievements; or The group has commanded and will command a high salary or other substantial remuneration for services comparable to others similarly situated in the field, as evidenced by contracts or other reliable evidence. P-2 Artistic Exchange. P-3 Culturally Unique Artists The P-3 classification applies to aliens coming temporarily to perform, teach or coach as artists or entertainers, individually or as part of a group, under a program that is culturally unique. Petition Document Requirements The petition should be filed by the sponsoring organization or employer in the U.S. with: A written consultation from an appropriate labor organization; Affidavits, testimonials or letters from recognized experts attesting to the authenticity of the alien's or group's skills in performing, presenting, coaching or teaching the unique and traditional art forms and giving the credentials of the expert including the basis of his or her knowledge of the alien’s or group’s skills. Documentation that all of the performances or presentations will be culturally unique events, and; Documentation that the performance of the alien or group is culturally unique as evidenced by reviews in newspapers, journals or other published materials. P-1, 2, or 3 (Accompanying Support Personnel) This category applies to accompanying support personnel who are highly skilled aliens coming temporarily as an essential and integral part of the competition or performance of a P-1, P-2, or P-3. Essential support personnel must perform support services which cannot be readily performed by a U.S. worker and which are essential to the successful performance or services of the athlete or entertainer. Petition Document Requirements The petition must be filed in conjunction with the petition for a P-2 alien by a U.S. employer and must be filed with: A written consultation with a labor organization in the skill in which the alien will be involved; A statement describing the alien's prior and current essentiality, critical skills and experience with the principal alien; A copy of any written contract between the employer and the alien or a summary of the terms of the oral agreement under which the alien will be employed.​

OYY

New member
ויזת תייר

כל המעוניין\ת לקבל ויזת תייר + כרטיס טיסה רק ב 2000$ מוזמן לצור קשר 054694833 או [email protected].

OYY

New member
ויזת תייר

כל המעוניין\ת לקבל ויזת תייר + כרטיס טיסה רק ב 2000$ מוזמן לצור קשר 054694833 או [email protected].

למעלה