שאלה חשובה מאוד

בייביUE

New member
שאלה חשובה מאוד

מכיוון שישנה "מלחמה" בין שתי חברות על העברית למכשירי פוקט.פי.סי (וטוב שיש מלחמה כזו), ברצוני לברר איזו מהן עדיפה.... על העברית של "איירון" קראתי את הביקורת המעולה, וקראתי גם חלקי ביקורת על העברית של "פי.די.אי.סי". העברית של "איירון" תעלה לי מחיר מלא ולעומת זאת של המתחרה תעלה לי רק 149 ש"ח (מחיר השדרוג). ובכן, איזו מהן עדיפה? האם שתיהן ייתנו לי את אותה התמורה לכסף?

roberto3950

New member
תמתין תן להם לרוץ קצת ואז תחליט

כל הביקורות הם שיטחיות כי אנשים לא עבדו עם התוכנות. צריך שהתוכנות יעבדו כמה שבועות אצל אנשים שונים ואז לבחור. אני ממתין ל-PDAC כי 149 ש"ח עדיף על 400 , בכל מקרה גם בגרסה הנוכחית עובד די בסדר אצלי

בייביUE

New member
כפי שרשמת

עובד די בסדר גם אצלי.... אך עדין יש מקום רב לשיפור. נו, מה לעשות, כשמקבלים משהו חינם, לרוב זה ככה לא? אבל אין טענות, כי בסף הכל הם יכלו למן ההתחלה לקחת על זה כסף... ועוד לא היו להם מתחרים - כל הכבוד להם על כך שלא לקחו. ולשאלה ששאלתי, אתה צודק, צריך לראות איך אנשים יגיבו לזה בשוק ולקבל עוד ביקורות. ולעניין הכספי, אין ספק ש- 149 ש"ח מצלצלים במקרה הזה טוב יותר, אך האם הם יספקו את הסחורה שאנו רוצים (למרות שמי שקונה חדש לחלוטין, משלם גם כן 400 ש"ח בחברה הזו... אז....)

roberto3950

New member
לא קיבלת שום דבר בחינם מ-PDAC

המחיר הייה מגולם עם ה-IPAQ כ-40 $ מחיר העברית שהמשווקים הוסיפו למחיר ה-IPAQ. כך ששלמת כבר כ-40$ על העברית שברשותך....

בייביUE

New member
באמת? את זה לא ידעתי....

חחחחחחח מוזר מאוד, אז אם אני עושה חישוב... העברית עלתה לי כבר 40$ ואם אני מתרגם לשקלים זה יוצא 220 ש"ח נכון ליום הקניה (לפי שער הדולר וכו') ואם אני מוסיף לזה את הסכום 149 ש"ח זה יוצא לי 370 ש"ח - עדין משתלם לי יותר..... דרך אגב, ידוע מה עולה בגורל האתר pocketpcworld.co.il ?

roberto3950

New member
הלכו לישון ..מהיום שהקימו את האתר

מעדכנים אותו פעם בחודש .. לא מבין למה הם משלמים דמי החסנת אתר , לאתר מת........ ומשעמם...... ןמדי פעם מספרים שהם עסוקים ובלאיו הכי לא הייה מה לעדכן. שילמדו מהחברים האחרים ....הליו וPPC

בייביUE

New member
למה ככה?

האתר היה די פעיל לא? אני לא בעד השמצות ולכלוכים, כי בסך הכל, כולם נותנים עזרה לא? מה שכן, מעניין איך זה שבכולם תמיד יש את אותן הכתבות.... למה שלא יעשו אתר אחד המרכז את הכל, ולא שנעבור מאתר לאתר ונקראת את אותן הכתבות? למה שלא יתאחדו להם?

למעלה