שאלה חשובה מאוד

shayr69

New member
שאלה חשובה מאוד

אני מעוניין לקנות בינדינגס FLOW והשאלה היא איפה אחי הכי כדי לי מבחינת המחירים: 1.במטייל בת"א/ 2.בסקימולטור/ 3.סקי פס/ 4.טונדורה/ 5. או משהו שיש לו FLOW ורוצה למכור/ תודה רבה

liran87s

New member
הם לא תופסים את הרגל יציב, לא נוחים

סתם ביינדינגס לא משהו... תקנה נידיקר/פורום/בארטון או משהו, עזוב את פלו, סתם לא שווה....

shayr69

New member
אתה חייב לתת לי עוד פרטים

שמע אחי תסביר לי קצת יותר כי אני כנראה קונה מחר FLOW 11 ואומרים לי שזה תופס אותו דבר את הרגל כמו רצועות EXPLAIN ֱֱֱ

liran87s

New member
בוא נשאל אחרת, למה אתה מקובע על פלו

?! פלו לא נוחים כמו רצועות, גם לא תופסים כמו רצועות. אני יודע מחבר טוב שלי שניסה הרבה סוגים והוא מאד מנוסה. הרבה סיבות אני לא אתן לך כי אני לא גלשתי עם זה אבל קיבלתי עצה מבעל נסיון שאמר שפלו לא תופסים כמו רצועות ולא נוחים כמו רצועות, הוא אמר שהוא הרגיש שאין לו שליטה בגרוש. הייתה לי אופציה לקנות פלו אבל קניתי רצועות, אני ממליץ לך גם.

DumboBoy

New member
כמה דברים

1) תבדוק שהם מתאימים לנעלי סנובורד שלך 2) תתקשר לכל החנויות בארץ שמוכרים אותם ותגיד להם שאתה רוצה לקנות ומחפש מחיר טוב - עכשיו סוף העונה אתה צריך לקבל 40% - 50% הנחה 3) אחרי שאתה קונה אותם תלמד איך להתאים אותם לנעליים שלך שיתאימו כמו שצריך ואז לא יהיה לך שום בעיה. Flow are great bindings, but you need to adjust them first and make sure they fit your boots before you buy them. The bindings are not 100% compatible with all boot's companies. Have fun

DumboBoy

New member
דבר נוסף

ממליץ לקנות רק את הדגם של 2003 ולא את הדגם של 2002. המחיר לא יותר מ600 ש"ח. אם רוצים יותר מומלץ לקנות במקום אחר.

ranifgolani17

New member
בקשר ל 600 שקל

אין חנות אחת בארץ אחרי כל ההנחות לוקחות על הדגם הזול ביותר של 2003 675 אז תמליץ לי על מקום כי אני לא מוצא אחי

DumboBoy

New member
תשובה

תתקשר לחנויות , כולם רוצים להיפטר מהציוד לפני סוף העונה. אף חנות לא רוצה להיתקע עם ציוד. אני יכול להגיד לך מניסיון שהחניות שהבעלים נמצא בחנות יתנו לך הנחה ספי'שאל מעל ההנחה הרגילה רק בשביל להיפטר מהציוד. ותזהר שלא ינסו למכור לך את הדגם של 2002!

DumboBoy

New member
FLOW PRO S

לדגם של ה PRO-S יש כמה תפישה לעקב יותר טובה מה FL-11 וגם יותר נוח. אם אתה יכול לקנות את זה ב750 ש"ח - שווה

למעלה