שאלה חשובה מאוד !!!

שאלה חשובה מאוד !!!

מישהו יודע את המילים לשיר שלי דנה ושמו :: סוכריה על מקל או משיהו כזה מישהו מכיר את המילים ואם כן אנא רשמו לי בפרום או במסר אישי אשמח לקבל את המילים לשיר הזה כמה שיותר מהר תודה..! ממני, דני אינטרנשיונל חבר פורום דנה אינטרנשיונל המלכה !!!

יונת 20

New member
המילים...

סוכריה על מקל באמצע הקיץ אני בלי תחתונים לובשת רק טיץ פוקחת עניים מביטה לשמיים מפסקת רגליים ויורדים לי המים סוכריה על מקל באמצע הקיץ אני בלי תחתונים לובשת רק טיץ פוקחת עניים מביטה לשמיים מפסקת רגליים ויורידם לי המים ווקמן קטן וארטיק חמוד משתזפת בים עם חזה בחוץ כולי חמה שאתה בי מביט אני מאושרת והכל בזווית יש לי זין 20 ס"מ ועל ראשי יושב הכתר הופעה משגעת סילקון בחזה נשים עושות הכל בשביל ציצי כזה הולכת ברחוב ופותחת בעידוד כל הגברים ברחוב מסתכלים לי בעכוז ביי סמנתה ביי ביי לוז אני כאן המלכה וכואב לי הכוס מלכה מלכה מלכה מי כאן המלכה מלכה מלכה מחכה אני כאן המלכה!

דנהה1

New member
יונת?

יש לך אולי את השיר של מור??? ("...קמה בבוקר, שמה פרסטיז', נראית מליון דולר אני ממש תכשיט... אני אישה, אני נשית....קוראים לי מור, ואני תכשיט!"...)

לדני, טעות רצינית!

השיר - סוכריה על מקל בשום אופן לא של דנה היא לא היתה עושה דבר כזה..... עשה אותו וגם שר בחור בשם רועי Riva שעשה גם את השירים אהבה חסרת סיכוי והתחלה חדשה [ שניהם באותו סגנון ] לפני חצי שנה בערך אירחתי אותו בתוכנית שלי..... נגה קדמי רדיו ירושלים

למעלה