שאלה חשובה מאוד

שאלה חשובה מאוד

האם ע"פ דירוג התפקוד של העובדים הסוציאלים הקידם בדרגה לאחר שנתיים מתקיים רק באוץו מקום עבודה? כלומר האם זה נחב לוותק פר מקום עבודה? אני התחלתי לעבוד לפני שנתיים וחצי בתפקיד שנותן דרגה ט' בתום שנתיים עזבתי את מקום העבודה האם אני זכאית לקידום דרגה בהתאם לותק ולקבל דרגה ח' במקום עבודה החדש? או בגלל שהחלפתי מקום עבודה אני "מפסידה" את הזכות הזו?

מישהו שאל פעם על דרגות כאלה

וקיבל קישור לפורום של האיגוד, שם יש טבלה שמפרטת את הקידום לפי דרגות. הרי הקישור לפנייך:

m a n d e

New member
נצל"ש

אני עובדת היום במערך דיור בחלקיות משרה והשכר שלי גבוה מהדירוג של האיגוד. הוצעה לי השלמת משרה במקום אחר כשהשכר אמור להיות על פי הדירוג והאיגוד. לא מצליחה להבין מה זה אומר, ולא מצליחה לחשב. האם מישהו יכול לעזור בעניין? הדירוג לתפקיד יהיה כנראה ז' ואחוזי המשרה 40% יש לי גמול השתלמות מלא שש שנות וותק. מישהו יכול לתת איזה טווח שבו השכר יהיה? כי יש לי הרגשה שלמעסיקים פוטנציאליים נוח להסתתר מאחורי המילים "לפי הדירוג" ולא להתמודד עם הסכומים הפעוטים הללו באופן ישיר...

m a n d e

New member
מישהו? בבקשה

זה ממש מדהים אותי שאנחנו לא יודעים את טבלאות השכר שלנו. אנחנו יודעים לדקלם זכויות של מטופלים גם אם יעירו אותנו באמצע הלילה, אבל את שלנו... עוד חזון למועד

SuperGirl 25

New member
אני עבדתי בדרגה ז' ב-46% משרה

השכר המשולב היה 1600, אבל היו עוד תוספות מעבר (נסיעות, אחזקת רכב, תוספת מיוחדת של מקום העבודה וכו') בהצלחה.

m a n d e

New member
נורא ואיום

שכר ממש פתטי לאחוז המשרה הנ"ל. המשרה שהוצעה לי היא ללא תוספות מיוחדות של מקום העבודה. וכל שאר הדברים (נסיעות/אחזרת רכב אלו הוצאות שלך ואת פשוט מקבלת החזר אז זה ממש לא נחשב בעיניי) אם זה המצב אני לא בטוחה ששווה לי בכלל לקחת את המשרה כשאני חושבת שיש גם תיאום מס שנוגס בזה אז לא יודעת אם משתלם לעבוד 16 שעות בשבוע תמורת כ- 1000 ש"ח. זה ממש מזעזע בעיניי. *לא שאני לא עבדתי בשכר הזה בשנה וחצי הראשונות במקצוע, שלא תחשבי - פשוט שכחתי/הדחקתי, וגם - גרתי אצל ההורים ולא היתה לי משכנתא...*

../images/Emo65.gifמצאתי עבודה!!

אז עכשיו השאלה היא יותר ספציפית בשיחה עם האיגוד נאמר לי שקידום בדרגות רולוונטי לכל תפקיד אבל שאם עבדתי בדרגה מסויימת, על פי הסכמי השכר, אין הרעת תנאים ועל כן במקום העבודה החדש אמורים לשלם לי לפחות ע"פ דרגה זו. עייני בפרוטרוט בזכויות העו"סים באתר של איגוד, אך לא מצאתי את הסעיף שמגדיר זאת. מישהו יודע איפה אני מוצאת את זה? רק אל תפנו אותי לאיגוד

SuperGirl 25

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo49.gif

אפשר לדעת באיזה תחום? מגניב שאין הרעת תנאים! זכויות העו"ס הכוונה לחוק העו"סים? אם לא, תעייני בחוק העו"סים.

הי סופר גירל

בתחום הזקנה בחוק העוס"ים כמעט אין שום דבר שמתייחס לזכויות של העו"ס עצמו אלא בעיקר לאיכות השירות שהוא אמור לתת

למעלה