שאלה חשובה, מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!

newman

New member
שאלה חשובה, מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהייתי בצו ראשון בראיון האישי סיפרתי לבוחנת כמה הגזמות וחצאי אמיתות וכו´. השאלה שלי היא עד כמה היא נכנסת לפירוט במה שהיא רושמת עלי אחרי הראיון. היא רושמת כל מילה שאמרתי כולל מאורעות חשובים (ושאר שטויות שעליהם הייתי צריך לספר לה), או שהיא רושמת בכלליות על האופי שלי בלי להיכנס לדיוק מרבי ופרטים מדוייקים. בבקשה תענו לי אם אתם יודעים, זה מאוד מאוד חשוב. תודה

מאג

New member
דבר חשוב מאוד לדעת

כול מה שאתה אומר מוקלט ולאחר הראיון הוא עובר לדעה שנייה של מאבחנת ואז נקבע הרמה שלך +קב"א

profil45

New member
לדעתי

לדעתי לא מקליטים את הרעיון האישי זה לא נשמע לי הגיוני בכלל כל רעיון אישי הוא בערך חצי שעה ולא נראה לי שיש לצה"ל מאגרים של מאות שעות של ראיונות אישיים לדעתי לא מעניין את המראיינת אם באמת רבת עם ההורים שלך ולמה אלה הם מנסים לראות אם אתה משקר מה המוטיבציה שלך וכל מיני דברים כאלה ביי פרופיל45-שישב שעתיים בתור לראיון אישי

profil45

New member
רעיון=ראיון

מה אני אעשה מאוחר ואני עייף פרופיל45-שמחכה לראות את הציון באנגלית

מאג

New member
אני בן!

בנוסף אני בטוח ב100 אחוז כי הציעו את זה לידידה שלי וסיפרו לה את זה בגלל זה מומלץ לומר תמיד את האמת את כול האמת ורק את האמת SO HELP YOU GOD

liorz1984

New member
גם אם מקליטים

זה ממש לא משנה אתה יכול לספר אגדות וסיפורים.. כי הם לא ילכו ויאמתו את זה, גם אם זה מוקלט מצולם ומשודר בכל העולם. אני סיפרתי סיפורים בלי קשר והקב"א שלי הוא 54+ (קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר אז אני בערך יודע).

למעלה