שאלה חשובה מאוד

PaZamNicK

New member
שאלה חשובה מאוד

אני מעונין לקנות נגן MP3 ויש לי חלונות 95 זה אפשרי שזה יעבוד?

weird dust

New member
כן, רוב הנגנים יעבדו

רק שיהיה צורך בהתקנה של דרייברים ולוודא שיש USB מתאים וכ'ו. בעיקרון זה די מסובך לעומת המחשבים החדשים.

PaZamNicK

New member
אני רוצה לקנות נגן MP3 היום

ותוכל להסביר לי מה יהיה עליי לעשות כדי לדעת שהוא יעבוד לי?

weird dust

New member
ברר אם הוא תומך

ובקרה שכן להתקין במחשב את הדרייבר שמקבלים. מראש אני יגיד שאייפוד לא תומך ולא כל נגן תומך. יכולה להיות בעיה ם חיבורי ה-USB.

PaZamNicK

New member
לא אייפוד אני מתכוון

לנגן קטן בצורה כמו של דיסק אונקי יש לי USB במחשב והמודם שלי גם עובד איתו תהיה בעיה או ללכת לקנות?

weird dust

New member
כמה דברים

אישית אני לא ממליץ על הנגנים הללו. דבר שני אני לא יודע זה תלוי בחברה שמייבאת זה תלוי ממתי המחשב זה דברים שאני לא יכול לראות מכאן. יש 95 רגיל יש SE יש שיפורים ועידכונים חשובים שאני לא יודע עם נעשו.

gt-master

New member
הוא אומר WIN95 לא 98

לא נראה לי שיש דריברים ל USB בכלל ל 95 אולי תתקדם בWIN שלך ואם זה בגלל שיש לך מחשב חלש כמו פנטיום 166 (כי אחרת למה להריץ 95) אז דחוף להחליף מחשב.

יאיר B

New member
כמה הערות:

עשיתי בירור בדריברים שיש לי מנגנים שונים (גם ג'נריים שתכף אתייחס אליהם) ובכולם מדובר על חלונות 98 (ולרוב 98SE). בששום מקום לא מוזכר 95. כך שיש סיכוי שזה לא יעבוד על 95. שאלה: DOK אתה יכול להפעיל על 95? אם כן, י שסיכוי שתוכל להפעיל נגן פשוט. לגבי הג'נריים: מדובר בנגנים לא איכותיים מכל בחינה שהיא. יש בפורום הרבה סיפורים על בעיות עם כאלו נגנים. אתה יכול לקרא על כך בשורה האדומה ובמאמרים. והערה לגבי מערכת ההםעלה: למה אתה משתמש במערכת כל כך ישנה? היא לא נתמכת (גם ברמת דרייברים לחומרה חדשה), היא איטית, מלאת באגים (ואין עידכונים), תוכנות חדשות לא רצות עליה, יש צורך בהגדרות יחודיות לדיסקשיח (כל מחיצה עד 2GB בגלל שהיא רצה על 16bit) ואני לא מצליח להבין איך התחברת לרשת איתה (זה בטח נורא לגלוש עם מערכת כזאת). ממליץ בחום (רב) להתקין לפחות 98SE. זה ימנע בעיות עם דרייברים והתקנים.

למעלה