שאלה חשובה מאוד

ZS CA

New member
שאלה חשובה מאוד

אני ואישתי הגשנו בקשה בחודש שעבר 2.07,הבקשה הוגשה על שמה של אישתי. לאחרונה ,לצערי,יש ביננו חילוקי דעות רבים הן בנושא המעבר לקנדה(היא לא שלמה ב-100%)והן בנושאים אחרים. ייתכן מאוד שדרכנו יפרדו. שאלתי היא : האם אפשר למשוך את הבקשה,ולהגיש כל אחד בנפרד בעודנו נשואים ? עוד שאלה : מאחר וחסרות לי נקודות בכדי להגיע ל-67 ,אני אתחיל לימודים אקדמאים ביוני ,לתואר ראשון במנהל עסקים.משך התואר הוא שנתיים.האם אני יכול לרשום במסגרת ההשכלה שיש לי תואר ,כדי להשיג את ה-67 נקודות. נראה לי שאני במצב לא טוב בנושא הזה. עזרתכם תודה מראש

לפי מיטב ידיעתי

לא יאשרו לך נקודות על השכלה בזמן לימודים, הם מעוניינים לראות את התעודה הסופית ועליה אתה מקבל את הניקוד. בהצלחה

כל עוד אתם נשואים אי אפשר לא לכלול

את בן/בת הזוג בבקשה אבל אפשר להחליף את שם המגיש הראשי, או לבטל את הבקשה ולקבל את הכסף בחזרה. אי אפשר לסמן בטופס תואר שעוד לא התקבל. זה נדון בעבר. אם בעזרת השכלתך הנוכחית, ציון מקסימלי באנגלית וצרפתית, ורישום 4 שנות ניסיון, אין 64-65 נקודות לא יפתחו לך תיק. בעוד שנה וחצי שנתיים, כשתגיש את המסמכים התומכים, אם תעודת התואר תהיה בידך, תוכל לוותר על הבחינה בצרפתית, ולקבל ציון יותר נמוך בבחינה באנגלית, כדי לקבל 67 נקודות כי מגישים את הטופס מחדש לפי המצב העדכני ביום ההגשה, אם בינתיים לצערך התגרשתם, ואתה המגיש הראשי, אתה פשוט מצרף מכתב שמאשר את הגירושין, ומקבל PR לבדך. אני לא חושב שזה אפשרי אם לא החלפת מבעוד מועד את שמו של המגיש הראשי. או משכת את הבקשה והגשת מחדש.

predoc

New member
חולק על דעתך בעניין כדור הבדולח

אז נכון ש כתוב באתר בצורה מפורשת שצריך לעמוד בתנאים לקבלת PR בזמן הגשת הבקשה. ונכון שכתוב שלדווח דבר שקר הוא אסור עברה פלילית ויכול לגרום לאיסור כניסתך לקנדה לשנתיים. אז לפי החוק היבש. תעמוד בכל הקריטריונים תעשה מבחן או הערכה עצמית סבירה ותדע בדיוק מה רמתך בשתי השפות ותגיש בקשה אמיתית לחלוטין. ועד אז אל תטריד את השגרירות ותשב בבית ותחכה. אבל עסקינן בקיצור זמנים - עקב התהליך המפושט החדש מגישים רק טופס עמידה בתור ולא שום מסמך נלווה למשך תקופה של שנה עד שלוש - לא ידוע. למעשה בכמה אמירות שלך לאחרונה - אתה מטיף לשקר ברור ידוע ומוצהר בנושא רמת הצרפתית - וגם האנגלית. אם מישהו יודע שהוא גג 3 כרגע, .אבל אולי בעתיד יגיע ל 9 והוא כותב 9. כן שקר שקצת יותר קשה לעלות עליו אבל עדיין שקר. לדעתי , וצריך לבחון את זה במבחן השגירות עדיף משקר גס בנושא השפה זה כדור הבדולח. ראיה קצרת טווח לתוך העתיד הצפוי והברור לכל תואר ולכל ניסיון בעבודה יש מסגרת זמן צריך לכתוב מתי למדת - איזה תואר קיבלת ותאריך קבלת התואר. מתי התחלת לעבוד ומתי סיימת במקום מסויים אם אתה רושם תאריך של עוד חצי שנה או אפילו שנה ברור לחלוטין לשגרירות שמדובר בקבלה עתידית צפויה של תואר ולא בתואר שכבר התקבל. ובניסיון עתידי בעבודה ולא בניסיון שכבר קיים בפועל בשניה זאת. ככה אתה מצהיר אמת ונותן לשגירות לבצע את המחשבה האם הסתכלות לעתיד הקרוב בטווח זמן של שנה כאשר הבקשה שלך תיבדק אולי בעוד שנה וחצי שנתיים כבילה מבחינתם. לא חושב שעד כה קיבלנו תשובה שלא כך הדבר. אני לא ממליץ לכתוב תואר דוקטור ב 2015 כשהווה זה מהלך השרות הצבאי. אבל למי שסיים שנתיים לימודים בהצלחה ועושה תואר של שלוש שנים יכול לדעתי האישית לכתוב שיקבל תואר ב 2008 לצורך העניין. דבר כזה עשוי לחסוך לאנשים פה חצי שנה עד שנה מהמועד המותר להגשת המסמכים הראשוניים בלי הצורך לשקר

למעלה