שאלה חשובה מאוד

• פותח הנושא DANZL
  • פורסם בתאריך

DANZL

New member
שאלה חשובה מאוד

שלום לכולם. לפני כמה חודשים עבדתי בחברת נירטל לאבטחת טיולים (אל תתקרבו לשם) והקרבין המסריח הזה עדיין אצלי. המנהלים כל הזמן מסננים טלפונים ועד עכשיו לא הצלחתי להחזיר את הנשק. היום הצלחתי לדבר עם מישהו והוא רוצה שאני אסע עד לרמת גן(אני מירושלים) בשביל להחזיר את הקרבין. שבוע הבא אני טס לחו"ל ואני מעוניין להפקיד את הנשק לצמיתות במשטרה. האם זה אפשרי? ועוד משהו, הם איימו עליי בהוצאת צו איסור יציאה מהארץ, יש להם יכולת לעשות את זה? מה עדיף לי לעשות? תודה מראש לעונים בבקשה רק מי שיודע שיענה....

joshh

New member
היי

תתקשר למשטרה ותבדוק אפשרות להפקיד שם, אם זכור לי , הם לא יפקידו. אבל תבדוק. בגדול כדי להוציא לך צו עיקוב יציאה מהארץ הם צריכים לתבוע אותך על משהו, הוצל"פ, פלילי וכו.. אם הם יגידו שאתה גנבת את הנשק או שלא החזרת, לדעתי יש מצב שהם יכולים לנסות לתבוע אותך על זה ואז להוציא צו עיקוב, אבל זה קצת ללכת רחוק. שלח להם מכתב רשום שבו אתה מסביר כי לך את היכולת הכספית להגיע לר"ג כדי להחזיר להם את הנשק ותסביר את הביורוקרטיה שלהם בחב' (זה שהתקשרת ולא ענו לך), תגיד שאתה מעוניין שיחקו ממך את הנשק בהקדם האפשרי. joshua

TheBigBrother

New member
וואלה ,אחי, ג'וש צודק

לדעתי, במצב שלך, עדיף "להתקפל" ולנסוע לרמת גן ולהפקיד שם את הנשק. אם אתה עדיין לא מוכן לעשות זאת, שלח להם בהקדם האפשרי מכתב רשום(חובה רשום) שבו אתה מסביר שאין ביכולתך לנסוע עד רמת גן מסיבה כזאת או אחרת ואתה דורש להפקיד את הנשק בסניף ירושלים. כמובן, שאתה יכול גם לנסות להתקשר למשטרה ולשאול אם אפשר להפקיד נשק.אתה גם יכול לשאול אותם על המקרה הספציפי שלך ,במקרה ויסרבו לקחת את נשקך, מה ההשלכות של נשק עבודה שהושאר בבית כשאתה בחו"ל

למעלה