שאלה חשובה? מה זה מתי"א???

• פותח הנושא N B
  • פורסם בתאריך

N B

New member
שאלה חשובה? מה זה מתי"א???

ברצוני לדעת מהו מתי"א מה הראשי תיבות ואיפה אני מקבל על זה מידע לקריאה. ובנוסף מהם ההיתרונות והחסרונות... אשמח לדעת יותר ובמיוחד שמישהו יעזור לי כי זה לעבודה נורא חשובה! בתודה לכוולם.. N B

N B

New member
בקשה לפירוט בנושא המתי"א.

אבקש לפרט יותר בנושא המתי"א, כלומר: יותר בעניין- יתרונותיה וחסרונותיה של המתי"א. לצורך עבודה בנושא. תודה.

שאלתך ממש לא ברורה

זו לא תרופה או תוכנית לימודית שאפשר להצביע על יתרונות או/ו חסרונות. חבל שאת לא מספרת לאיזה צורך זה מה עבודתך?

N B

New member
אז ככה... (יותר מפורט - השאלה שלי!)

אם לא בדיוק הבנתם אז אני זה אני ואני זכר ולא את... מה שאני צריך באופן הכי מורט שיש לי . אז ככה אני צריך להגיש עבודה במסגרת קורס של ילדים בעלי צרכים מיוחדים.. התבקשתי לכתוב עבודה וחלק ממנה נדרש למסור הסבר מהו "מתי"א" למה הוא משמש ומהם היתרונות והחיסרונות של המתי"א. עד כאן מלבד הראשי תיבוד אין שום מידע ומה שחיפשתי ברשת לא הועיל לי כלום כי הוא רק מביא לי רשימות של מרכזים כאלו, לכן מה שאני מחפש זה מידע מפורט יותר עם כל ההסבר.. או שמישהו יודע אולי מהם יתרונות והחסרנות.. אז ככה ועד כאן דברי.. ומקווה לתשובה וישועה בקרוב... :) בתודה N B

לשאול באחת המתיאות

אשמח לשלוח לך את הטלפון של המתיא אליה אני שייכת הכי טוב לפנות אליהם ישירות. שלח לי מסר אישי כדי שאתן לך יותר פרטים.

רחלושית

New member
מתי"א זה...

מרכז תמיכה הנותן מענה לילדים בעלי צרכים מיוחדים , החל בלקויות למידה וכלה בפיגור. אם אתה רוצה לחפש חומר, אתה מוזמן למתי"א שלנו בבני ברק : 03/6199955. בהצלחה!

Diana M

New member
כל מה שרצית לדעת על המתי"א

והעזת לשאול
מצרפת לך קישור לחוזר מנכ"ל שעוסק באופן מקיף ויסודי במתי"א. בהצלחה

למעלה