שאלה חשובה.. מקווה שיעזרו פה

שאלה חשובה.. מקווה שיעזרו פה

אני תלמידה בי"א באזור המרכז. אני לומדת מ8 בבוקר ועד 5 אחרי הצהריים. בגדול אני אוכלת בביה"ס בגט עם חמאת בוטנים, 2 שקיות שוקו תפוח וקצת קורנפלקס בשקית, ולפעמים עוד לחמניה קטנה ושוקולד. כשאני חוזרת הביתה אני אוכלת ממש מעט אולי 2 קערות של קורנפלקס עם חלב וזהו. אני אוכלת המון פחמימות ואין לי הרבה זמן לעשות ספורט..יש למישהו פה פיתרון במקום כל הפחמימות האלה? אני כ"כ לא רוצה להשמין!!

sanmoon

New member
פחממות

בעיקרון פחממות הן הדבר הכי מסביע הם גורמות למוח שלנו לחשוב טוב יותר ולנו להיות רגועים יותר. את חייבת לוותר על נישנושים כמו קורנפלס זה ממש לא ארוחה ואני בטוחה שהדגנים שאת בוחרת לאכול הם לא דלי סוכר ושומן שאגב סוכר=פחממה. בקיצור תעשי בחירות אחרות של אוכל תוכלי יותר פירות תמנעי מבגט יש לו המון קלוריות תוכלי לחם רגיל או לחמניה מחיטה מלאה. שוקולד ממש לא מומלץ אבל אם את חייבת אז על לחם לא על בגט. וקורנפלקס ממש לא עוזר תנשנשי פירות יבשים כמו בננה יבשה או צימוקים . למרות שגם בזה כמובן אל תגזימי הכול בטעם טוב לא בחזירות. ושאת חוזרת מהלימודים תוכלי סלט ירקות או סלט פירות בקערה. וספורט את חייבת לעשות יש לך מלא זמן בערב אחרי הסידרה שאת ממש אוהבת ובין שעורי הבית תפני חצי שעה לצעידה מהירה. את חוזרת ב5 ובטח לא הולכת לישון ב9 אז בלי תרוצים שאין לך זמן. הכול ברוח טובה מקווה שעזרתי ואל תכעסי אלי אני לא שופטת אותך ובטח גם לא יודעת מה את בדיוק עושה אבל חייבת להיות לך חצי שעה 3 פעמים בשבוע פנויה.

לתלמידה

מומלץ ביותר שתפני לקבלת ייעוץ תזונתי במסגרת מקצועית ע"מ להתחשב באורח החיים שלך כולל פעילות שאת עושה ע"מ להתאים לך תפריט בריא ומאוזן שלא יפגע בבריאות ויעזור לך לשמור על משקל תקין.

למעלה