שאלה חשובה - נגן Sansa View

guy1k2k3k

New member
שאלה חשובה - נגן Sansa View

שלום לכולם, יש לי שאלה דיי חשובה ודיי דחופה ואשמח אם מישהו שיש לו את המכשיר או מכיר יוכל לעזור לי איכשהו.. קניתי אתמול נגן Sansa View עם 16 ג'יגה, והנגן מציג שמות בעברית רק על חלק מהקבצים, אבל על רובם הוא מציג רק ריבועים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה אולי? או שאי אפשר? שמעתי משהו על קידוד שונה ל- ID3V2, מישהו יודע איך עושים משהו כזה? אודה מאוד לכל תשובה

יאיר B

New member
צריך לסדר את התגיות של הקבצים.

יש תוכנות שעושות את זה. בפורום אוהבים להמליץ על mp3tag.

or121210

New member
אגב MP3TAG

לפני מספר חודשים הכנתי מדריך של MP3TAG שמסביר גם על תגיות בסנסה, ואני לא מוצא אותו
יש לך מושג איפה הוא?

יאיר B

New member
לא ../images/Emo4.gif יש לי את הקובץ המקורי ששלחת לי בעבר,

אני אעלה מחדש (צריך לערוך מחדש, אוףף).

or121210

New member
סליחה על הטרחה ו...

התקנתי היום UBUNTU, בינתיים כמערכת משנית במחשב (ויסטה שקיבלתי עם המחשב היא הראשית). מהיותך משתמש בעל ניסיון, יש לך המלצות, תוכנות וסקינים נחמדים בשבילה? או יתרונות וחסרונות לציין? אגב, צריך להתקין אנטיוירוס או משהו, או שהמערכת מאובטחת? עד עכשיו היא נראית מאוד ידידותית (למרות שלא בטוח שיותר נוחה לעבודה יומיומית מאשר windows 7 ), למרות שהייתה לה בעיה להתחבר לעכבר האלחוטי של מייקרוסופט (Notebook 5000). אבל הבעיה העיקרית עד עכשיו שהיא נתקעה לי מספר פעמים
. את הודעה זו אני כותב מהדפדפן opera 10 דרך ubuntu 9.04.

guy1k2k3k

New member
תודה, אבל

תודה על התשובה אבל זה לא עזר.. הורדתי MP3TAG וניסיתי להשתמש בו והוא לא עזר (בחרתי את כל השירים ועשיתי להם SAVE - זה מה שהייתי אמור לעשות?) משהו שחשוב לציין ושלא ציינתי זה שחלק מהשירים מופיעים עם עברית תקינה לגמרי, לפי הכיוון והכל, וחלק בריבועים ריקים. יש פתרון אחר אולי? השתמשתי בתוכנה נכון?

guy1k2k3k

New member
הצלחתי!

הצלחתי לפתור את הבעיה, אני אפילו לא בטוח איך.. אני אנסה להסביר בתוכנה mp3tag יש לחצן "פעולות (מהר)" בשורת הלחצנים למעלה שם בחרתי "המר קידוד" ובפנים בשדה בחרתי "all_" ובקידוד "עברית" זה הכל.. זה פתר את הבעיה ברוב השירים. מקווה שעזרתי

יאיר אם אפשר לשאלות נפוצות, זה חוזר המון.

(לא שמישהו טורח לבדוק שם קודם, אבל לפחות נפנה אותם לשם).

למעלה