שאלה חשובה - עזרה בבקשה

rakefet33

New member
שאלה חשובה - עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

שלום רב, אני פעם ראשונה בפורום. יש לי שאלה חשובה - אני בטוחה לחלוטין שעשו לי כישוף בעבודה. בחורה חדשה נקלטה בבמחלקה שלי מאז שהיא נקלטה, החיים שלי התהפכו לחלוטין. (הבוסית שלי שעד כה הייתה חברה שלי לפתע לאויבת שלי, נלקחו ממני לפתע כל הסמכויות שלי, היא התחילה להכפיש פתאום את שמי בין המחלקות השונות, התחילה ממש להתעלל בי מקצועית ואישית וכו') אותה אחת חדשה התגאתה בפני שהיא "יודעת ואוהבת" לעשות כישופים..ואני גם יודעת שהיא מקנאה בי .. הדבר כבר הגיע לכזו קיצוניות שאני ממש ממש מפחדת !! איך אני בודקת אם עשו לי כישוף ? ובמידה וכן, איך אני מסירה אותו ????? אשמח לכל עזרה

PurpleFilth

New member
יפה לך לכתוב הודעה שלמה עם הדגשה.

את תמיד יכול למצוא את המטאטא של הבחורה החדשה, ולאיים לשרוף אותו אם היא לא תבטל את הכישוף.

Bastat

New member
אחרי שתמצאי את המטאטא...

אני הייתי מחפשת מישהו/י שיודע לבטל / להסיר כישוף וגומרת עם העיניין אחת ולתמיד בהצלחה

Swicca

New member
אחלה דגש ;)

^^; ארממ.. כן.. בכל אופן. גם אם היא עושה לך משהו את לא ממש יכולה לעשות משהו מאגי בחזרה ממה שאני מבין. במקומך הייתי מעמיד אותה במקומה בצורה מתוחכמת ומרושעת 3: אומנם היא מכשפה(או כך לפחות היא טוענת) אבל אין לה עיניים בכל מקום ואני די בטוח שהיא לא קוראת את המחשבות שלך. זו בטח סתם אישה חסרת ביטחון עצמי שמעמידה פנים שהיא "מסוכנת" ו"מעניינת". הכרתי הרבה אנשים כאלו במפתיע. :p ברגע שתראי לה שהיא ממש לא מעניינת אותך ותעבדי בשביל לשפר את הביצועים והקשרים שלך בעבודה(במקום לחשוב מה היא עושה או תעשה עלייך כל הזמן ולחשוש מפניה) אני בטוח שהכל ישתפר. :) כמו שאומרים תראי לה שיש לך "ביצים". ^^

rakefet33

New member
סוף כל סוף תשובה לעניין

(-: ולציניקנים שבניכם, בדקתי את הנושא ביסודיות לפני שהעליתי אותו על הכתב בפורום ולא, זה לא מערך הכוחות שהשתנה, הלוואי וזה היה רק קשור לעבודה... לא זוכרת אם ציינתי, אבל אני בהריון בחודש מתקדם וזה גם משפיע לי על הבריאות שלי ושל העובר...שה כבר יותר חשוב כשלעצמו לסיכומו של עניין, אשמח באם תהיו פרקטיים ותתנו לי בבקשה עצות של חיזוק והגנה. תודה מראש והמשך ערב נעים

RainBird

New member
למה את בטוחה שהשינוי הוא מאגי? ייתכן שמאזן הכוחות בעבודה השתנה גם בצורה טבעית. לא כל מי שעוסק בכישוף מעוניין להשתמש בו למטרות שליליות כמו שזוהמה ציינה בצורה מאוד ציורית

עם כל הזלזול והציניות,אני לא מבינה למה אף אחד

לא המליץ לפחות על הגנה? בין אם הסיבות קשורות למאגיה ובין אם לא,הגנה אף פעם לא מזיקה ואדרבא-מועילה אם אכן מדובר בשימוש זדוני במאגיה. יכול להיות שהיא לא מדמיינת. גם לי קרה פעם מקרה דומה בצבא. היתה לי שם איזה מישהי שחשבה שהיא "פיה" ,קראה המון ספרי מאגיה ואיחלה לי כל הזמן "איחולים לבבים" מאחר שכממונה עליה,אני קבעתי לה את המשמרות ,השמירות ותורנויות המטבחים. וגם אני די משוכנעת שכוון נגדי שימוש במאגיה. רק חבל שאז עוד לא היה לי מושג בכל העניינים האלו.. ככה זה במקומות שעובדים עם אנשים באותה סביבה כל הזמן ובמיוחד אם מדובר בנשים.כן.סליחה על החוסר פמיניסטיות שלי. אז יש גם יצורים כאלו. אז למה לא להשתמש בהגנה? אפשר לתחזק יומיום את ההגנה אם חוששים. אפשר לענוד את ההגנה כשרשרת עם טורמלין שחור,למשל. (עם קצת הטענה ולחש פשוט לפני) לא חסרות מדיטציות הגנה,LBRP וכ"ו. כמובן שעדיף שיטה פשוטה יותר למישהי שאין לה מושג. אם מישהו מכיר לינק שמסביר זאת בפורטרוט-מוזמן להוסיף.

ולמי שאוהב אפשר להוסיף גם...

רונים (רונות). למשל הייתי הולך על: Ihwaz, Algiz אולי אפילו: Ingwaz (תוספת נחמדה שתמיד טוב שתהיה) ולהלן הסברים: Ihwaz - Magic, deflection, prevention Algiz - Opportunity for growth. Rapid development. Protection. Safe refuge. Ingwaz - Harmony. Approval. Unity, agreement. Love. Peace. אלה סתם הדברים הראשונים שהכי קשורים, אפשר למצוא תמיד עוד רונים שמתאימים לך אישית. את הסימנים עצמם אפשר למצוא בכל מקום באינטרנט.

Bastat

New member
salvation היקרה

למה את מגיבה ככה ? - קודם כל אני כתבתי לה שכן תמצא מישהו/י... שתסביר לה ותעשה עבורה מה שצריך לעשות. דבר שני את כמו כל משתתפי הפורום יכולה לייעץ לה, ולא לכעוס למה לא ייעצו לה... ? את מכירה כבר את חוש ההומור של זוהמה..אני מאוד נהנת ממנו ואני חושבת שזה מכניס הרבה קלילות לפורום...אז קחי בקלות
שיהיה שבוע נפלא

גם לי יש חוש הומור והרבה ציניות.

אבל נראה שכל בקשה לעזרה כאן בפורום מתקבלת קודם כל בבוז ובזלזול. קודם באה השפלה ורק אם האדם שפנה לעזרה מתחיל להתרפס ולהגיד pretty please אז אולי אולי מישהו יזיז את האצבע שלו כדי לכתוב משהו מועיל. לי נמאס מזה. יכול להיות שיש מקרים לא רציניים וצריך להתייחס אליהם בהתאם. אבל לא חסרות חלאות בעולם הזה ובארץ הזו בפרט (אני מכירה כמה וכמה) שעושה להם טוב על הנשמה לאמלל לאנשים אחרים את החיים,לעיתים סתם מתוך קנאה ושעמום. well that`s not my kick וכמו שאני לא הייתי רוצה שינהגו כך כלפי,אני לא אנהג כך כלפי אחרים (אלא אם כן זה ממש מגיע להם). אז אם אפשר לתת עצה טובה במקום השפלה-למה לא לתת אותה. את הציניות אפשר לשפוך אח"כ-כשזה מתאים. ואם לא יודעים איך לעזור-אז אפשר פשוט לומר את זה."אין לי מושג איך לעזור לך,סליחה." זה עדיף על פני בעיטה נוספת.

A N R E A L

New member
עוד משהו למחשבה

יכול ליהיות שלא נעשה לך שום כישוף כי לי זה נראה אם כבר כמו עין רעה ( במידה והיא אכן מקנעת בך) הייתי ממליצה לך לפני הכל לעשות טיהור וניקוי מעין רעה את יכולה למצוא המון חומר בקשר לאיך באינטרנט ולאחר מכן פשוט לשים אל עצמך חפץ נוצץ כלשהו שימשוך תשומת לב ( דברים כאלו לרוב מגינים מפני עין רעה ) או קריסטל . בהצלחה

למעלה