שאלה חשובה , עזרה בבקשה ....

שאלה חשובה , עזרה בבקשה ....

שלום יש לי שאלה מעניינת וקצת מטרידה אותי . אז ככה: ערכתי רשימה של כל המאפיינים שאני מחפשת בעבודה (ממש פרטתי לפטי פרטים) בין היתר אני משננת לעצמי"יש לי מעסיקים שמכבדים ,רגועים ,נחמדים ונעים לעבוד עמם" הצרה היא שבמספר עבודות שונות שכבר התחלתי לעבוד נוכתי לדעת שהמנהלים צורחים , ומלחיצים מאוד(אותי בכל אופן) מה שמקשה עליי בעבודה. אותו דבר לגבי (זה נשמע מגוחך אבל גם זה חשוב לי) "יש אויר נקי ובריא והאנשים שומרים על אויר בריא ונקי "ואני משננת הרבה תמשפט הנ"ל בכל זאת מספר עבודות במשך תקופה לא קטנה , מעשנים אנשים (מה שמאוד מפריע לי) ויש להדגיש שכתוב בפירוש אסור לעשן (ואפילו בעבודה במקלט האחראית עישנה או בשטח דליק (מפעל למשל). אותו דבר לגבי ניקיון (מבקשת לעצמי עבודה בלי ניקיון - במסגרת הבקשת לא מזכירה תמילה ניקיון אלא רק עבודה ברמה השכלית בלבד) ובכל זאת אחרי שמתחילה עבודה צריך ניקיון ושאלה נוספת לאלו העובדים השכירים האם יש דבר כזה שנקרא מעסיק רגוע , נעים , או שאני מצפה או דורשת יותר מידי... כלומר האם יש סיכוי בכלל שאצליח למשוך עבודות עם אחראים "נורמאליים" אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות בנושא הנידון ,ולשמוע איפה אני טועה .. ביי בייי ותודה מראש.

בטח שיש מעסיקים נעימים.

למעשה, כל השנים שעבדתי (מאז 1999, כולל בצבא) כל המעסיקים/מפקדים שלי היו נעימים ומנומסים. במקרה הזה כנראה איכשהו את מושכת סוג מסוים של מצב עבודה לתוך חייך, או מתרגמת כל מצב עבודה לסוג מסויים של חוויה. את צריכה לחקור את היחס שלך, ומה המשמעות של בוסים בחיים שלך. מה שקשור לאנשים שמעשנים, אני לא מבינה איך זה יכול להיות. זה לא חוקי. את יכולה פשוט להתלונן והם יחטפו קנס שלאחרונה שבדקתי היה ע-נ-ק-י. למה שלא תגידי להם את זה? מקסימום יפטרו אותך. אם זה במילא כזאת עבודה מגעילה, מה את מפסידה?

תודה מיתר

תודה מיתר על התייחסותך העניין הוא איך אני משנה בתוכי את מה שגורם לי למשיכת סוגי אנשים אלו , משנה חוויות למשל. אם יש רעיון אשמח לשמוע בברכה .

קיוויתי שמדען החלל ישטח פה את עיקרי תורתה

של ביירון קייטי במקומי, אבל ניחא, אני אגנוב לו את הפרנסה הפעם. אני שמה לך קישור לאתר של ביירון קייטי בעברית שמסביר איך עובדים. בעקרון, את ממלאה טופס שאלות על מישהו שאת כועסת עליו, נגיד הבוסים שלך. חשוב להיות כמה שיותר קטנוניים. אח"כ את עוברת על הטופס שמילאת, ועל כל סעיף את שואלת את עצמך את ארבע השאלות הבאות: 1. האם זאת האמת? 2. האם אתם יכולים לדעת בוודאות שזאת האמת? 3. איך אתם מגיבים כשעולה בכם המחשבה הזאת? 4. מי תהיו בלי המחשבה הזאת? ואז הִופכים את ההצהרות. בדף יש דוגמא שמסבירה את העניין יותר טוב, וכדאי לך לקרוא שם. אני רק אדגיש מה שגם ביירון קייטי מדגישה וזה לא להתפתות לעבוד בעל פה. חייבים למלא את הטופס בכתב ממש.

מכירהתשיטה

תודה רבה אני מכירה את השיטה וידוע לי שמה שמפריע אצל האחר זו השתקפות של היחס שלך אל עצמך ואני אעבוד עם זה השאלה איך אני משנה תתדר שמושך אליי את סוגי הבעיתיות האלו בתחום העבודה.

מיתר

את לא יכולה לקחת לי את התשובות.. זה בדיוק מה שאני הייתי אומר לה לעשות! אבל בכל אופן.. לבחורה, מתרחש סדר מושלם בעולם, את מקבלת דברים לא בטעות, הבוסים שיש לך זה הבוסים המושלמים בשבילך כדי להכיר את עצמך יותר טוב. וכל מה שקורה ומתרחש בחיים שלך בא כדי לעזור לך לצמוח. את מקבלת בדיוק את הבוסים שמעמתים אותך עם הקונספטים שאת מאמינה בהם שיוצרים אצלך סבל. הצעקות של הבוסים שלך וההתנהגות שלהם זאת לא הבעיה שלך, הבעיה היא המחשבות שיש לך על זה שהם צועקים ומתנהגים. וכשאת הולכת לעשות את מה שמיתר הציעה לך לעשות.. תתחילי מלחקור את המחשבה שיש לך "בוסים צריכים להיות נחמדים יותר" וגם "בוסים לא צריכים לצעוק". שני קונספטים פרה היסטורים שאף פעם לא היו באמת נכונים

AlteX

New member
תשני את ה-state of being שלך

או בעברית - מצב ההוויה. השיטה של ביירון קייטי שמיתר נדיר הציעה בהלט תעזור לך בזה, אבל רציתי להדגיש עוד משהו. מה את חשה בתוכך עכשיו? האם את מחכה שיהיו לך מעסיקים אחרים כדי להרגיש מסופקת? האם כרגע בתוכך את מרגישה מחסור של משהו? תעצמי רגע את העיניים, תדמייני איך זה היה לו היית בעבודה שאת באמת רוצה. מה היית מרגישה כל בוקר לפני שאת הולכת לשם? איך היית מרגישה כשהיית מגיעה לשם? איזה אנשים היית פוגשת שם? איך היית מגיבה אליהם? תהיי שם רגע. תזכרי את ההרגשה הזאת. מהיום והלאה, כל בוקר שאת קמה ליום עבודה שחזרי את ההרגשה הזאת בתוכך! כל יום שאת מגיעה לשם - שחזרי אותה שוב! כל פעם שאת פוגשת שם אנשים - לא משנה מה היחס שלהם, אל תתני לזה להרוס לך את ההרגשה! פשוט צרי אותה בתוכך עוד פעם ועוד פעם מחדש. תהיי המאסטרית של ההרגשה הפנימית שלך בכל מצב... ותראי שזה יצור את השינוי בחייך! זה מה שימשוך אלייך את האנשים הנכונים.

כן מנסה לשחזר

האמת שאני משננת לעצמי מה אני מרגישה: התלהבות, חיות , כיף ועוד ולגבי ביירון קיטי קראתי את אחת הספרים שלה(נדמה לי לאהוב את מה שיש) אבל איך זה מתקשר למה שאמרה מיתר? בכל אופן תודה לך

למעלה