שאלה חשובה על אימון אישי..

שאלה חשובה על אימון אישי.. ../images/Emo13.gif

בדיוק את השאלה שנשאלה בסקר שבפורום, אני רוצה לשאול אתכם.. מעבר לבסיס האימון האישי כמו שדי חוזר במאמר שנמצא בקישורי הפורום, באילו כלים נוספים משתמשים מאמנים אישיים באימון האישי? אני מתארת לי שזו שאלה שיכולה להקיף תחומים רבים ושונים, וחלקם נמצאים בתשובות שבסקר, האם קיימים תחומים נוספים? אני נתקלתי בשיטוטי באינטרנט באימון אישי ל-ADD. באילו עוד תחומים או כלים נהוג להשתמש? תודה..

עונה על שאלת הסקר ../images/Emo45.gif

(שתואמת לשאלתך כנראה) באימון או בהדרכת אחרים אני משתמשת בכלים שונים לפי ההגדרות בשאלת הסקר, אבל בתוכי אני לא מפרידה את הכלים. כל הכלים האלו הם תודות להכשרה שעברתי (בבית הספר "שמבאלה"), ולא רכשתי כל כלי בנפרד במקום אחר. אבל אני כמובן יכולה להפריד כל דבר, בשביל הנוחות והבהירות. אז הנה (אין חשיבות לסדר הדברים שאכתוב) - מדיטציות - תרגילים פנימים שלמדתי - היכולת שלמדתי ליצור/לברוא תרגיל פנימי שמותאם לאדם מולי - היכולת לראות את האדם האחר אנרגטית (הכוונה, לראות את החסימות שלו, או מה בולם אותו, את מבנה החשיבה שלו וכדומה) - עבודה דרך תנועה - הילינג (זה תחום רחב ואני אפרט חלקיק מזה - הידע לגבי אמון ונתינת אמון, ראיית מרכזי האנרגיה של האדם האחר, היכן חסום, שינוי בעזרת מגע, היכולת לקבל את עצמי ואת האדם האחר ולאפשר לכל אדם סביבה שהוא ממש יכול להיות "הוא" או "היא") - היכולת לעבוד עם האדם באופן הוליסטי ושלם. הכוונה, לא לנסות לטפל בסימפטום אלא לראות את המקור. - קלפי טארוט (נתינת מידע לאדם אחר בעזרת קלפים שאני בוחרת) - דמיון מודרך

למעלה