שאלה חשובה על הבוקר

אפרסקה

New member
שאלה חשובה על הבוקר ../images/Emo53.gif

בוקר טוב ויום טוב לכולן, תגידו, וסליחה אם זה נשמע טיפשי, אבל האם יש סיכוי להתבלבל בין מחזור לדימום של השתרשות הריון? לא, אני לא חושבת שיש לי כזה מזל... אבל העניין הוא שהמחזור שלי הפעם היה קצת קצר מהרגיל (יומיים, יום הפסקה ועוד חצי יום), מצד שני היה חזק מהרגיל (מבחינת עוצמת דימום). אני ממש לא חושבת שזה לא מחזור, אבל פתאום הרגשתי מאוד עייפה וקצת "משופעת" ואמרתי לבעלי שאם לא הייתי יודעת שהיה לי מחזור, הייתי חושבת שאני בהריון... ברור לי שזה כנראה פשוט קצת שפעת... אבל פתאום נלחצתי כי מאז המחזור עשיתי מלא "דברים אסורים" כמו אמבטיות חמות-רותחות ולקיחת כדור חזק שאסור בהריון. ופתאום דגדג לי הפחד, אולי זו השתרשות ואני "דופקת" את העובר? אז כאמור, די ברור לי שלא, אני אפילו לא חושבת לבדוק ליתר ביטחון. אבל אשמח לשמוע מכן הרגעה, האם זה דבר שבכלל ניתן להתבלבל בו? תודה, ויום מצוין לכולן!!

אפרסקה

New member
נ.ב. מאוד נהנתי לקרוא את החלק האישי

שכל אחת כתבה, אתן נשמעות נהדרות אחת-אחת.

פּוֹנְג

New member
דווקא כן היו דברים מעולם

אני זוכרת סיפורים מפורום הריון של בחורות שהיו בטוחות שהן קיבלו את המחזור בסוף זה היה הריון. אני מציעה שתראי איך המחזור מתקדם (או שלא [הלוואי]) ואולי זו באמת סתם שפעת או שזה רק הדמיון והרצון הרב שלך לא להיפגש עם המכשפה.
ואולי אולי אולי...

מעיןבר

New member
צר לי אבל...

בד"כ דימומי השתרשות הם קלים יותר וחומים כמו דם ישן. אני גם משופעת קצת בימים האחרונים - זו העונה של השפעת (סוף החורף תחילת האביב). וחוצמזה - הרופא אמר לי פעם - אם ההריון אמור להישאר הוא יישאר ולא משנה מה תעשי.

אם כך יש לי שאלה

מאז המחזור האחרון שלי עברו 48 ימים (שבעה שבועות מחר...!) ולפני כשבועיים היה לי שבוע וחצי של כתמים חומים כמו שאת מתארת. אני הייתי בטוחה שאלו הכתמים המסמלים את בוא ה.... ועד היום כלום, נאדה, גורנישט. עשיתי בדיקה והתשובה היתה באופן חד משמעי - שלילית! אני ממש לא מרגישה כלום שיכול להעיד על הריון!!!! מה את אומרת??? ואגב, יש לי תור לרופא לתחילת אפריל, כך שלכל המאוחר אז יפתרו כל התעלומות (אולי...)

אולי הכתמים החומים שאת מתארת

היה בעצם מחזור גם לי פעם היה כזה מחזור מוזר מאוד שממש לא דמה לדם אבל אז זו היתה תקופה של לחץ אני לא יודעת עם יש קשר

את יודעת מה -

זה נשמע לי די הגיוני (זה נמשך פחות או יותר כמו מחזור) פרט לעניין הלחץ, אני ממש לא מרגישה לחץ כרגע (בשום תחום
) מוזר

אפרסקה

New member
שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא חושבת

שאני בהריון... אבל באמת רציתי לדעת אם אפשר להתבלבל, כדי להיות רגועה. לפי התיאור שלכן, ממש לא נראה לי שיש מקום להתבלבל. זה היה דימום רציני ולא כתם קטן. אז תודה על התגובה המהירה, ונקווה ליתר הצלחה בחודש הבא...

למעלה