שאלה חשובה על חומצה מלית

dance of life

New member
שאלה חשובה על חומצה מלית

ידיד טוב השיג לי 2 קופסאות של כדורים.. יש עליהם תווית בעברית אך לא סמל של משרד הבריאות. רציתי לתאר לכם את הקופסא ולשאול אם זה מה שכולכם פה לוקחים ובאיזה מינון? קופסא לבנה, תווית בצבעים אדום-כחול-כסף חברת "KAL" "malic acid with magnesium" 120 טבליות בתווית העברית מצויין שזה תוסף תזונה מיובא ע:י חברת "בית טבע קל בע"מ"ף בני ברק (יש טלפון ללקוחות) רכיבים: B1, B6, מגנזיום, מנגן, חומצה מלית, בסיס אקסיסורב, סיליקיה, חומצה סיטארית, צלולוז אשמח אם מישהו יאשר לי שזה כשר לבריאות שלי
כתבו "לנשים וגברים מעל גיל 25" והמינון המצוין הוא 3-4 טבליות ביום, רצוי עם הארוחה. לידיד שהשיג לי את זה נאמר לי לקחת לא יותר מ-2 ליום. תודה מראש לכולם! אוהבת אותכם!

shirely

New member
זה מה שאני לוקחת

אני לוקחת נכון לעכשיו 3 כדורים ליום. 2 בבוקר ואחד בערב, לאחר המלצת אנשים פה בפורום :)

dance of life

New member
../images/Emo24.gif אוהבים אותך!

ולעצרי לא ראיתי, אז לא יכולה לענות על השאלה....

shirely

New member
אין בעד מה ../images/Emo8.gif

ו... לכולנו יש בעיות ריכוז, קורה ...

dorgad

New member
ג'וליה - חומצה מאלית

לפי תיאורך - זה התוסף הנכון. התחלתי לקחת אותו לפני כחודש. בהתחלה לקחתי 3 ביום (2 אחרי ארוחת הבוקר ו-1 אחרי ארוחת הצהריים). בשלב כלשהו חשדתי שיש קשר בין החומצה המאלית להפרעות עיכול שהיו לי ולכן הורדתי המינון. אני לא בטוחה שיש קשר. בכל אופן, כיום אני לוקחת 1-2 ביום לפי הצורך, וזה עוזר לי לשמור על עירנות טובה יותר. דור

למעלה