שאלה חשובה על סיסי שליה !!

oritgr

New member
שאלה חשובה על סיסי שליה !!

אז ככה , עשיתי שקיפות עורפית כרגיל(גם בהריון קודם עשיתי והיה סבבה) ויצאה לתדהמתי מוגברת !! ליתר דיוק 3.5 מ"מ. מכאן החל מחול השדים , מיד משם נשלחנו לבדיקת דם שתשלים את הסטטיסטיקה של השקיפות , ומשם נסענו לרופא נשים בפאניקה לייעוץ. ביקשנו ממנו הפניה לייעוץ גנטי כפי שהומלץ לנו במרפאה של השקיפות. ולמחרת כבר הלכנו לייעוץ גנטי בעין כרם לקבל את כל המידע הנדרש של "מה לעשות הלאה"... כמובן שההתלבטות היתה בין 2 בדיקות : סיסי שליה או מי שפיר כאשר לכל אחת יתרונות וחסרונות. החלטנו על סיסי שליה כדי שכמה שיותר מהר נדע תוצאות האם העובר תקין. אז אתמול עשינו את הבדיקה המפחידה. היינו בפאניקה נוראית במהלכה , כי עושות הבדיקה לא עשו רושם של בטוחות בעצמם... מאתמול אני בבית מפחד שההריון ייפול , וגם כך נאמר לנו לפני הבדיקה שצריך לפחות 24 לשכב ושבוע שלם לא לעשות כל פעילות גופנית. בינתים אין דימומים מיוחדים או התכווצויות חזקות. הייתי שמחה לדעת אם מישהי מכירה מקרה כזה של שקיפות עורפית מוגברת שבסופה נולד תינוק תקין לחלוטין ללא שום מום. ובכלל אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לספר לי בעניין המזעזע הזה שאין לי מושג איך נכנסנו אליו.. תודה אורית

למעלה