שאלה חשובה. פרק 1

ראלית

New member
שאלה חשובה. פרק 1

שלום לכם, רציתי לשאול כמה דברים ברשותכם. האם זה הגיוני שמיליוני אנשים מסוגלים לחשוב כפי שחשב דרווין לפני יותר ממאה שנה שהסבים שלהם היום קופים, אני פשוט לא יכול לעלות על הדעת שלפני מיליוני שנים היינו קופים, והאמת המדע פוסל לחלוטין את התאוריה הזאת ובצדק, איך זה יכול להיות שיש קופים שהתפתחו ויש כאלה שלא. תתארו לכם שאנחנו כן מהקופים אז למה כול שאר הקופים ויותר מזה, למה שאר כול בעלי החיים לא התפתחו כמו הבן אדם. מצחיק לחשוב שיש כאלה החושבים שהעטלפים הם היו קודם עכברים בלי כנפיים ופתאום יש להם כנפיים, מאיפה ואיך אף אחד לא יודע ולא יכול להסביר כלומר... יש תאוריה שהיא שוללת את עצמה. אני לא מצליח לתפוס איך היום במאה ה 21 וגם במאה ה 20 יש אנשים שחושבים שדרווין שהוא היה בלי ידע מדעי או טכנולוגי כפי שיש היום אם בכלל יכול לגלות מאיפה בא האדם. נכון שהיו המון אנשים לפניו שגילו דברים כמו ניוטון אבל זה לא אומר שאנשים מהעבר יכולים להגיד לאנשים בתקופה שלנו מה היא האמת על מוצא החיים ובטח לא אנשים שלא היה להם שום כלי טכנולוגי ומדעי שיכול לבדוק האם התאוריה שלו היא נכונה. זה אומר שהתאוריה שלו היא ללא כול מבחן שיכול לאשר זאת. אז נשארת השאלה איך מיליוני אנשים חושבים כפי שחשב איש פרימיטיבי לפני יותר מ 100 שנה. אולי זה בגלל שהם לא מאמינים באלוהים על טבעיים אז הם בוחרים את התאוריה השניה מכוון שגם לאמין באלוהים מיסטי זאת רק תאוריה אבל היום יש אופציה שלישית אבל לזה נגיע בהמשך. על נושא של אלוהים על טבעי זה יותר מצחיק אם חושבים על ההיגיון שיש לזה. אנשי הדת אומרים שיש רוח קדושה שבוראת חיים ואני שואל את עצמי... למה כשאני מוציא אוויר מהפה שלי כלומר רוח אז אני לא מצליח לברוא בחורה במידה 90 60 90 ?? אולי הרוח שיש בי היא לא קדושה מספיק, אבל גם כשאני מפליץ הרוח שיוצאת לא בוראת כלום אפילו לא ארנב חמוד. אז אני שואל את עצמי איזה רוח צריכה להיות כדיי לברוא אנשים וכול בעלי החיים??? ידוע שאין איש זקן בשמים ומי שחושב אחרת שישאל את עשרות האסטרונאוטים שטסו לחלל ולא ראו איש עם זקן לבן או רוח מוזרה. אנשי הדת יודעים שאין אלוהים על טבעי, מזמן הם יודעים זאת אבל למה להפסיק את השקר הזה כאשר מרוויחים המון כסף על חשבון הטיפשות של האנושות, ואם זה נותן כוח פוליטי אז יותר טוב. האנושות נמצאת היום במצב תרדמת עמוקה ורק מאטים מתעוררים לאט לאט לאחר שהחלום המתוק (הדת) מסתיים, כלומר... הבינו שאין אלוהים מיסטי הולכים ומחפשים מקום אחר בתקווה למצוא את האמת. לצערנו יש כול כך הרבה שטיפות מוח וסיפורי סבתא כמו התאוריה של דרווין שמאוד קל להיכנס שוב לתרדמת או להיכנס שוב לשקר המתחזה לאמת. אני מתפלא עד כמה העולם הזה מלא בשקרים, אלימות ורוע מצד אנשים חולי נפש כמו שהם אנשי הדתות, הצבא והפוליטיקה, עד כדי כך שלא הכפת להם ביליארדים של אנשים אחרים גם אם הם עצמם (החולי נפש) ישנים בחלומותיהם ובאותו זמן משחקים עם מוחם של אלו הרוצים לקום. כמובן שהרוב עדיין לא מבין שהוא חיי באשליות אבל זה כבר סיפור אחר. האנשים שחושבים שהם נורמלים הם צוחקים על הטיפשים כאשר הם ה"נורמלים" מדברים מתוך חלומותיהם בלי לדעת ולהבין שום מילה ממה שהם אומרים. והלו "הטיפשים" יכולים רק לצחוק על הרדומים. לצערינו רוב האנושות מורדמת וה"טיפשים" הם מעטים. ישנה עוד דעה על מוצא החיים וזה המדע, היום הלו החושבים שיש איש זקן מוזמנים ללכת לשמיים לחגוג עם הזקן בארמון שיש לו בשמים או אלו שחושבים שהעבר שלהם הם מהקופים אני מזמין אותם ללכת לג'ונגל ולבלות עם האחים שלהם הקופים. המדע הוא הדבר הכי הגיוני ועד היום לא נימצא דבר אחד השולל את התפיסה הראלית. אבל כמובן, יותר קל לצחוק מהמעטים הטיפשים ומאשר כול הנורמלים הרדומים. השאלה היא האם להימשך לזרם הענק והפרימיטיבי או לזרם הקטנצ'יק שהוא הזרם שהולך בעקבות האמת. כמובן שרוב הנשאלים ילכו עם הזרם הגדול כי זה כוח ופופולריות וחזק אבל הם באותו הזמן עיוורים ולא מודעים לאן הם זורמים, גם אם זה מוביל לקיר בטון הם מעדיפים ללכת בכול הכוח עם רוב הזרם מאשר לזרום עם היאור שמוביל לים של האמת. היום, מדענים בוראים חיים במעבדות, וידוע שישנם אינסוף חיים ביקום שהוא בעצמו אינסופי, אז זה לא ניקרא להיות טיפש או משוגע למי שחושב קצת מעבר לקצה האף ואומר שאנחנו נוצרנו ע"י מדענים מפלנטה אחרת מכוון שיש אינסוף חיים בפלנטות אחרות יותר מתקדמים מאיתנו וזה אומר שרק המדע עוזר לקדם את האנושות לגלות איך נוצרנו ולשים קץ לחלום המתוק של הדתות. בואו נשנה קצת את כיוון הנושא כדיי להגיע יחד להבנה עוד יותר טובה ביחס לנושא עליו אנחנו מדברים. בואו נדבר על אהבה. ראשית כול מה זה אהבה?? הרבה חושבים שאהבה זה לעשות סקס או הרגשה טובה שלהיות בזוגיות, יש גם כאלה החושבים שאהבה זאת מילה יפיפייה הגורמת לנו להרגיש בעננים ולצערנו יש המון אנשים שמנצלים את המילה לטובתם האישית, למשל.. בחור אומר לבחורה שהוא אוהב אותה ומנצל זאת כדיי לשכב איתה למרות שהוא לא מאוהב בה, ויש עוד דוגמאות שאני לא יכנס אליהם. אהבה אמיתית זה לא רק לעשות יחסים אינטימים או להיות בזוגיות אלא גם לעזור לאנשים הזקוקים לנו, לעזור לאנושות לקדם את החברה בה אנחנו נימצאים ולהתקדם לעבר עתיד טוב יותר, עתיד שבו המדע יעזור לאנשים לחיות טוב יותר ובהרמוניה מלאה יחד עם האינסוף שכולנו חלק ממנו. עכשיו שהמדע עוזר לנו לגלות ממה אני נוצרנו ויחד עם הפילוסופיה של הבוראים שאנחנו יודעים ע"י מי נוצרנו אז הפזל הושלם וזה הזמן להתחיל לצעוד לקראת העתיד שהוא כול כך יפיפה במידה ולא נשמיד את עצמנו ע"י פצצות, מחלות, וכעס שהם הגורמים ששולטים עלינו היום. אם נדע איך לרסן את הכעס ולתת אהבה אז הכול השתנה, לא רק לטובה אלא גם נוכל להבין יותר דברים ולתת את כול האנרגיות שלנו לדברים יותר חשובים במקום לנשק, מלחמות ונקמות, נוכל לתת לאהבה, מדע, טכנולוגיה חיובית, רוחניות ויותר דברים מאשר כאשר אנחנו נשלטים ע"י הכעס. אז אם נחזור לשאלה אלוהים דרווין או מדע, התשובה ברורה. רק המדע יכול לעזור לנו לגלות את האושר הפנימי ולעזור לנו להיות יותר מאושרים ולהנות מחיים ניפלאים וכול השאר, רק סיפורי סבתא ואמונות שאנשים פרימיטיבים היו צריכים לאמין בגלל שלא היה להם את ידע שיש לאנושות כעת. כבר יותר מ 30 שנה התנועה הראלית חושפת את מוצא החיים לכול אדם ואדם בכדור הארץ, נישאר עכשיו רק להבין. כמובן שיש המון אנשים שמעדיפים לישון או מפחדים מהאמת, והם ישארו תמיד פרימיטיבים ולא התקדמו יחד עם הדור הצעיר לדור הזהב, אבל למרבה המזל לאט לאט יש יותר אנשים שעוזבים את המאה ה-20 ונכנסים למאה –21 , מתעוררים מהפנטזיות של הדתות ומגלים עולם אחר לחלוטין, אפשר להגיד שהם אלו אשר יעצבו את העתיד, הם התינוקות שכרגע יצאו מבטן של האמא שלהם שהיא בעצמה פרימיטיבית. אתם שואלים בוודאי למה האמא היא פרימיטיבית, והתשובה היא פשוטה, כול מה שעבר הוא פרימיטיבי, תמיד צריך להסתכל על החיים מהווה לעתיד ומה שהיה בעבר להתייחס כדבר עתיק, כמובן שלא לכול דבר, למשל אבל רוב רובם של הדברים הם בהחלט עתיקים. למשל... השימוש בעיפרון, לאט לאט אנחנו רואים איך הטכנולוגיה תופסת מקום והשימוש בעופרת נעלם כפי שהיה עם הדיו בנוצה כשהעיפרון הופיע. יש המון דברים שיש להתייחס אליהם כעתיקים ואם אנחנו חוזרים לבני אדם אז גם להם יש להתייחס כפרימיטיבים. ההמשך יבוא..

ראלית

New member
שאלה חשובה. פרק 2

אנשים שחיו בעבר היו יכולים להיות חכמים אבל בתקופה שהם הם חיו, היום ההורים שלנו מגיליים 50 ומעלה הם אנשי התקופה שחלפה ל, כמובן שיש יוצא דופן ובמיוחד אלו שהתעוררו והינם מסוגלים להבין את העתיד, דוגמא לכן תראו את אנשיי תנועה הראלית בני 50 ומעלה, נכון שהתקופה שלהם חלפה אבל הם גם משתנים ומתקדמים לעבר העתיד ויש להריצם בגלל הרצון שלהם לשנות לטובה יחד עם הדור הצעיר את פני האנושות. עם זאת, הנוער של היום יהיה הדור המבוגרים של המחר ואותם בני נוער היום הם זה שיעצבו את העתיד של המחר. המבוגרים שהתעוררו והם רואים את העתיד באושר הם יהיו עוזרי העיצוב של העתיד ולהם יש לרכוש כבוד כי הם מעטים אך חכמים. אנא, אל תתביישו או תפחדו להגיד להורים שלכם שהם כבר לא אקטואליים, אם אין להם ראייה טובה לעתיד תעזבו אותם, אל תשכחו שהם בני אדם, נכון שיש לכם רגשות כלפיהם אבל אם תחיו תחת המחשבות שלהם אז לא יהיה עתיד לאנושות. אם נחייה במחשבה על העבר האנושות לא תתקדם. אל תפחדו להיות עצמאים, תקפצו למים יחד עם המחשבות שלכם, וכשאני אומר שלכם אז אני מתכוון רק שלכם, לצעירים יש מוח רענן עם רעיונות חדשים שמתאימים לעתיד הקרוב, לעומת זאת מוח מבוגר הוא מתאים רק לעבר כי הוא כבר התגבש וכמאט בלתי אפשרי לשנות אותו. זה הזמן לשנות את פני האנושות, להפוך אותה מאנושות פרימיטיבית כלומר שמשתמשת בדתות של העבר עם טכנולוגיה של העתיד, לאנושות מתקדמת שמשלבת דת עתידנית עם טכנולוגיה עתידנית. כשאני כותב דת זה לא הדתות שישנות, אני מתכוון גם לרעיונות ומחשבות שמתאימות לזמן שבו אנחנו חיים. לנושא הדת כפי שאנחנו מכירים אני רק רוצה להגיד שרוב רובה של האנושות לא יודעת אפילו מה פרשו המילה דת. רק לידיעתם דת (religion) זה אומר קישור, אנחנו צריכים להיות מקושרים עם האינסוף שאנחנו חלק ממנו ולא עם המחשבות העתיקות שלצערי אנחנו עדיין חיים איתם. אם ניצא קצת מהנושא של דת אבל לא לגמרי, אני רוצה להביא לכם כמה דוגמאות על מה גורמת הדת הישנה, הדת של אל מיסטי הגורמת למלחמות, חוסר צדק וגזענות. האיש עם היכולות המדיניות, הכלכליות וצבאיות הכי גדולות בפלנטה שלנו מדבר תמיד על מלחמות, כסף וכוח במקום לדבר על שלום, אהבה ואחדות בין העמים, פשוט מפחיד לחשוב ולראות איך ארה"ב תוקפת מדינות בלי סיבה מוצדקת כאשר היא מצד השני בעולם, האמת שהיא תוקפת כדיי לכבוש, לעשות יותר כסף ויותר כוח על העולם כאשר היא רק זורעת רשע, מוות, מחלות ומלחמות גם במקומות רחוקים מהאזור שלה. תירוצים כמו שעיראק מסוכנת או שקוראיה הצפונית תתקוף בקרוב את קוראיה הדרומית או שסוריה צריך לחסל אותה בגלל דעותיה רק מוסיפים דלק למדורה שהיא כבר ענקית בזכות השקרים שבמהלך השנים ארה"ב ועוד מדינות השותפות למחשבה המפגרת הזאת עושים. ראש הממשלה של אנגליה רוצה מלחמות כי הוא רוצה להיות חבר של בוש (שיח באנגלית) ולא חשוב לו מהחיים של אחרים, מהיצירה הגאונית של מדענים ואנשים בעלי רמת אינטליגנציה גבוה עושים למען טובת האנושות ועושים בו שימוש לרעה. בוש פלש לעיראק בגלל אינטרסים אישיים ועכשיו גם לאירן וצפון קוראיה בוש רוצה לפלוש, השאלה היא למה... למה מעצמת העל רוצה לפלוש למדינות כאשר היא בעצמה מדברת על דמוקרטיה ושלום עולמי עושה ההפך, כולל בבית שלה. עכשיו העולם מתחיל לראות שהמוח של נשיא ארה"ב רקוב מזבל, הוא לא יכול אפילו לדאוג לאלפי אנשים בניו אורלינס, וגרוע מזה אלפי אנשים שיכולים לעזור אחרי הסערה קטרינה נמצאים אי שם בעיראק לוחמים באנשים הרוצים חופש ודמוקרטיה. אני לא מצליח לתפוס את המצב שבו מדינה חזקה כול כך משתמשת בכוחה לרעת העולם. לא סתם אנשים רוצים שבוש ילך הבית עם בלאייר וכול המהיגים שחושבים על כוח ודואגים לתת שקרים לאנשים חסרי אונים, אבל עכשיו האינטרנט הוא מרשה לאנשים רבים לראות את הצד השני ולבחור, האם האיש שבשילטון משקר או לא, ולמרבה הצער הוא כן, אולי לא לימדו אותו בבית לא לשקר. ואם מדברים על שקר אז נחזור לנושא הראשי שהוא אמונה או הבנה במדע, בוש טוען שישו שולח אותו לעשות שלום עולמי, פשוט מזעזע לחשוב שאלוהים שולח אדם לעשות מלחמה, האמת לא רק שישו לא אלוהים אלא, גם הוא לא שלח ולא דיבר אף פעם עם גורג' בוש אז הינה עוד שקר. והבוראים (חוצנים שבראו אותנו באופן מדעי) נגד מלחמות מכול סוג שהוא ואני לא רוצה לחשוב אפילו איך הם חשים כשמישהו עם כוח בשילטון מדבר בשמם. הוא משקר לאנושות כפי שעושה האפיפיור אבל פה זה פי כמה וכמה יותר גרוע בכוון שהוא משתמש בנשק נגד העולם. אני אבל לא רק ארה"ב אלא גם ישראל, מדינה חזקה באזור ולא מסוגלת לשלוט במצב בתוך המדינה עצמה. הדתות והצבא שולט ביותר מ 60% מהחדשות והמצב במדינה, כאשר אנשי השילטון הם יוצאי צבא ולא מסוגלים רק על כוח ולשלוט על אנשים אחרים. פשוט לא יאומן!! למוח נורמלי ובריא כול המצב בעולם זה פשוט לא הגיוני, הטיפשים שולטים והחכמים מובאים לבית משוגעים או רוב האנושות חושבת שהם עם שריטה במוח. אני רק מקווה שהמצב הזה ישתנה בקרוב כי אפילו בחלומות הכי טיפשים ולא הגיונים יכולים לחלום על מצב שבו יש סתם מלחמות, שהמון מדינות יש אנשים שמנים ובארצות אחרות אנשים מתים מרעב, שהשילטון מוצף מאנשים ששולטים בעזרת הכוח ולא בגלל האינטליגנציה, שלאנשים החלשים כלכלית לא נותנים הזדמנות להביא דעה גם אם היא גאונית ומהפכנית ולחולי נפש נותנים שילטון. אז השאלה נשארת ככה... מה צריך לעשות כדיי להקים את האנושות מהתרדמת אז ברוכים הבאים לכול אלו אנשים שמתעוררים לחיים, ומתחילים להבין באיזה עולם הם חיים ועם איזה אנשים הם גרים. אהבה לכם

Magestic12

New member
הכת הראלית - שטיפת מוח מכוונת

מעולם לא קראתי אוסף כל כל ארוך של שטויות, חצאי אמיתות מעורבות בשקרים (פשוטו כמשמעו), ושאר ירקות... אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שאת כל הגיבוב הזה, כתב ה"רב" אמנון יצחק, או איזה כותב מערכונים... כל אדם שקורא את הדברים האלו, פשוט מת מצחוק. זהו עיוות מוחלט ושיקרי של עובדות מדעיות. הכותבת מעוותת עובדות מדעיות מוכחות (זה למעלה מ- 160 שנים), וחושבת שאיש אינו מכיר את העובדות לאמיתן... בשביל דברים אלו, ישנו פורום לענייני דת וכתות.

supercellstorm

New member
למה להסתיר כל כך הרבה עובדות?

תגיד לי מה הקטע בכלל עם כל הבלבולי שכל (סליחה מראש) האלה?? ממש ערבוב של שקרים (בעיקר בכתבה הראשונה) ודברים חסרי בסיס-בעיקר על הפסילה הלא מוצלחת של דארווין. המטרה כאן די ברורה-הנימוקים למטרה גרועים מהיסוד.

ראלית

New member
שלום חרפושית

אני לא באתי לדבר על התנועה הראלית, רק לכתוב מה שקורא בעולם ובישראל בנוגע לאנושות ולדברים אחרים, אני מדגישה שזאת המחשבה שלי אישית וזה לא קשור לתנועה הראלית בכלל. אם את רוצה לדעת על התנועה הראלית את מוזמנת להכנס לאתר. יש לי גם בלוג טי וי ושאני מידיי פעם פותחת ומשדרת סרטים חשובים שגם אותם את יכולה לראות באתר של התנועה ובנוסף להוריד חינם את הספרים של ראל אהבה ראלית

Magestic12

New member
הכת הראלית - מיסיון נוסח מודרני

1. כמובן שבאת לדבר על הכת הראלית...לא באת לדבר על מזג האויר. 2. כבר מכריכת הספר מבינים את כל מה שהכת מנסה להעביר (למרות שאין לכך שום בסיס עובדתי - כמו לכל דת וכת אחרים בעולם). 3. מי שרוצה ספרים איכותיים בחינם, אני ממליץ דוקא על "הברית החדשה"...גם תקבלו בחינם, וגם ספר מוצלח יותר מספר הכת הראלית (וגם קצת תלמדו על הנצרות)...ותאמינו לי, אני מדבר ברצינות. ספר הברית החדשה הוא מעניין מאד, וגם הקוראן (אם כי קצת פחות מעניין)... 4. אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה לאנושות...תקופת ה"נביאים" תמה עם מוחמד (לפני 1500 שנים) ומאז יש לנו רק "מתקשרים" ,"מרפאים עם חוצנים", "הילרים", "קוראים בקפה ובכף היד" ושאר נוכלים מסוג זה...הכל ספקולציות חסרות בסיס (במיוחד אלו המגיעות ממקורות הזויים לחלוטין)

../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי

ובאותו נושא.. אם כבר שטויות הזויות-
מומלץ גם לקרוא את "מרכבות האלים" של אריך פון דניקן, שבין היתר מעריך שהפירמידות במצריים הן מעשה ידיהם של חוצנים...

Magestic12

New member
אריך פון דניקן

לא הייתי ממהר לזלזל בו.. נא לא לשכוח, שעד היום לא יודעים כיצד נבנו הפירמידות (ועוד ממצאים שונים מרחבי העולם העתיק). אני לא יכול לפסול את ההשערה, כי לקדמונים היה ידע טכני רב (שרובו הלך לאיבוד עם השנים, בשל מלחמות, ובשל שמירת סודיות, ואי העלעה על הכתב). אני נוטה לקבל את עמדתו של דניקן (והוא לא היחיד - ראו ספריו של זכריה סיטשיין), כי חוצנים ביקרו על כדור הארץ וסייעו לאנושות לפני אלפי שנים (ויתכן כי גם התערבו יותר מסתם סיוע).

לא מזלזלת...

רק שאני לא חושבת שהפירמידות נבנו ע"י חוצנים, למרות המורכבות שבבניה... ובאותה תקופה אכן היה קשה וכמעט בלתי אפשרי להאמין שהמצרים/בני ישראל בנו את הפירמידו תבכוחות עצמם, נוכח החוסר בכלי עבודה ומכונות שונות שיעזרו בתהליך הבניה (ואני מניחה שכל אבן בפירמידה שקלה כמה טונות, אם לא יותר..)
בקיצור- לא יודעת. המצרים והספינקס שלהם והפירמידות- הכול תעלומה אחת גדולה...

Magestic12

New member
הפירמידות

לא אמרתי שהם נבנו ע"י חוצנים, אלא שאיני פוסל את האפשרות שהיה למצרים מידע אותו קיבלו מחוצנים (ולא רק להם - גם לשומרים, לאינדיאנים באמריקה ועוד). ולגבי האבנים - משקל כל אחת כמה מאות טונות (ולא "כמה" טונות). זו אחת התעלומות הגדולות בעולם, ואיש לא הצליח לתת הסבר כלשהו עד היום. מה שאני בטוח זה - שבני ישראל לא בנו את הפירמידות לבדם, בטח לא היו רוב העובדים בבנייה שם, ובטח שלא היו עבדים. למרות שעבדות הייתה נפוצה אז, הממצאים כיום מצביעים על כך שהיחס לבוני הפירמידה והעובדים היה מעולה. לגבי הספינס - אני בכלל לא בטוח שהוא נבנה בתקופת הפרעונים (לפני 5000 שנים). ישנן כמה טענות, שיתכן והוא נבנה לפני כ- 12000 שנים.

../images/Emo45.gif מחזקת את דבריך ומוסיפה...

צודק. האבנים של הפירמידות שקלו כמה מאות טונות... אגב, צורת הפירמידות נחשבות בהרבה מקומות בעולם כצורה שמושכת אנרגיות/מזל. ולא זוכרת איפה קראתי את זה, אבל הפירמידות לא סתם נבנו כמשולשים שקודקודם אל השמיים...
אז ייתכן שכן יש לכך קשר לחוצנים. אגב, לאותו אריך פון דניקן בספר שלו יש לו גם כמה טענות מעניינות לגבי סטונהנג' ואיי הפסחא. בקיצור- ספר מעניין. ממליצה לכולם לקרוא.

אגב...

בהרבה כתבי הירוגליפים מצריים אפשר למצוא צורות שמזכירות נורא צורות של עב"מ (כמו שאנחנו מכירים אותו מתמונות, כצלחת בעלת מרכז עגול ובולט מלמעלה...) מעניין מאוד מה זה אומר.

Magestic12

New member
הירוגליפים

הירוגליפים בצורת צלחות דמויות עמי"ם נמצאות לא רק בכתבים מצריים. הרחבתי על כך בעבר בפורום המרכז לחקר עבמי"ם.

נכון...

הם נמצאים גם בציורי דיוקנים של ציירים מימי הרנסנס, וגם בציורי מערות פרה- היסטוריים...

כמה הערות...

בקשר לתאוריה של דארווין כמו שנאמר זוהי תאוריה על התפתחות של מיליוני שנים ואי אפשר לדעת על סמך ניסויים של כמה מאות שנים שזה באמת לא קרה כך, אני בהחלט לא שולל את האפשות שנבראנו בצלחת פטרי של איזה מדען חוצני על כוכב מרוחק, התאוריה של דארווין מדברת על התפחות של מיליוני שנים וזה מתחיל לאט לאט כמו שפעם בני האדם היו שעירים בהרבה יותר מעכשיו, כמו שתוחלת החיים משתנה כעט, לדוגמא איך אפשר להסביר שהאסקימוסים יותר נמוכים מהאדם המערבי, איך אפשר להסביר שהאנשים באפריקה שחומים בהרבה מאיתנו, איך אפשר להסביר את העיינים המלוכסות של הדרום אסייתים, לפי דעתי ומאני מדגיש לפי דעתי רק לפי התאורייה של דארווין והוכחות היסטוריות. הוכח שלפני מיליוני שנים לא היו יבשות הייתה יבשת אחת (סילחו לי שאני לא זוכר את שמה) באותה תקופה הייתה התפתחות של בני האדם ושל החיות אפילו בשלב יותר מוקדם באבולוציה וכאשר החלו להתרחק היבשות קרה שחלק מן בני האדם וחלק מן החיות התרחקו זה מזה וכך קרה שכל אחד התפתח בתנאי אקלים שונים ולכן אין מין אחד של חיה מסוימת ואין מוצא אחד של בני אדם, לדוגמא האסקימוסים התפתחו יותר קטנים בגלל שגופם היה נטול לקור מתמיד והם היו צריכים גוף קטן יותר לעשות בו חילוף חומרים שכן בחלל יותר קטן הגוף עצמו צורך פחות אנרגיה, הסינים התפתחו בעיינים מלוכסנות בשל הרוחות וסופות החול במזח ודום מזרח אסיה, האפריקיים התחפו שחומים בשל החשיפה המתמדת לשמש... ואלה הן עובדות מדעיות ולכן אי פשר לשלול את תורת דארווין. -

Magestic12

New member
דארווין

יש להוסיף ולתקן כמה דברים: 1. תורת האבולוצייה לאו דוקא מדברת על מליוני שנים. ישנן אבולוציות של עשרות או מאות שנים בלבד. כך למשל עם סוגים מסויימים של עשים באנגליה, ציפורים שונים ובעלי חיים שונים. 2. לגבי בני אדם, תיתכן אבולוצייה מזורזת בתנאי שהסביבה משפיעה באופן קיצוני. כך למשל, הכושים שהובאו לאמריקה כעבדים לפני כ- 400 שנים, כבר מעורבים גנטית עם הלבנים באמריקה. ושימו לב לצבע עורם של יהודים שמקורם מארצות המזרח - היהודים הגיעו לשם מכסימום לפני 2000 שנים - וזה היה מספיק כדי לשנות את צבע עורם. 3. ישנו מושג של קפיצה אבולוציונית, וכמובן ישנה גם נסיגה אבולוציונית. לא אכנס לכל אחת מהתיאוריות (זה לא שיעור ביולוגייה), אבל הדברים אינם תמיד שחור או לבן. המחקרים בתחום האבולוצייה מגלים כל הזמן תגליות חדשות. ===> דבר אחד וודאי ובלתי ניתן לשלילה - תורת האבולוציה הבסיסית, כפי שפיתח דארווין וממשיכיו עד היום, אינה ניתנת לעירעור. היא נכונה לחלוטין. למרות שיש תגליות ומדי פעם נעשים תיקונים ושינויים, הבסיס המדעי שלה מוצק ורק מתחזק עם השנים. זה תקופה ארוכה שאנשי דת וכתות שונות מנסות, תוך ערבוב של שקרים, חצאי אמיתות ושאר תיאוריות מופרכות, לטעון כאילו המדענים מערערים על תורת האבולוצייה - ואיןזה כך! רוב רובם של אנשי המדע בעולם (להוציא כמה דתיים וקיצוניים) מקבלים את תורת האבולוצייה כנכונה.

ראלית

New member
אבל..

כאשר דרווין פיתח את התיאוריה שלו בדבר התפתחות המינים, הוא ידע כי חסר לו רק דבר אחד - הוכחות. הכוונה הייתה לחוסר מטריד במאובנים היכולים לתאר את שלבי הביניים. לכאורה המוזיאונים היו צריכים להיות מלאים בשכאלה, אולם המציאות שונה לגמרי. דרווין האמין כי אחריו אין ספק שמישהו ימצא מאובנים כאלו. עד היום מדענים בתחום מאמינים כי מישהו מחבריהם ימצא הוכחה זו תחת האבן הבאה שיהפוך. חישבו ! כיצד יתכן שתיאוריה ללא כל הוכחות תמשיך לשרוד למעלה מ- 140 שנים זה פשוט אבסורד. מדענים רבים בימנו כולל חתני פרס נובל לגנטיקה בינהם ה. ג'י מילר טוענים בצורה נחרצת כי מוטציות, סלקציה, וברירה טבעית בשום אופן לא יכולים להסביר את המגוון העצום בטבע. וככל שחוקרים יותר בצופן הגנטי של האדם וחיות אחרות מגלים יותר ויותר סטרוקטורות שבשום אופן לא יכלו להיווצר באופן אקראי. אין ספק כי הייתה זו בריאה מכוונת של מדענים אחרים מפלנטה אחרת ששלטו בידע של הנדסה גנטית, והם יצרו את כל החיים על כדור הארץ, ולבסוף הם יצרו את האדם "בצלמם כדמותם" מאחר והם השתמשו באותה פורמולציה גנטית לאורך כל הדרך, ניתן למצוא דמיון רב במערכות הגנטיות בטבע. אולם כאשר בודקים דמיון גנטי בין הקוף, לאדם הניאנדרטלי לבין ההומוספיינס, לא מוצאים כל קשר גנטי בינהם.

Magestic12

New member
הוכחות

1. לדארווין לא חסרו הוכחות בכלל. היו לו הוכחות חותכות. אני מזמין כל אחד לקרוא את הספר המקורי שלו - "מוצא המינים" - שיצא לאור במהדורה מחחודשת גם בעברית. 2. מאז דארווין עברו כ- 140 שנים. מאז כל מה שהמדע הצליח לעשות, זה להוכיח את צדקתו של דארווין. כל מידע שנאסף מאז, רק תומך בתיאוריית האבולוצייה (גם אם נעשו תיקונים ושינויים במשך השנים - וזה טבעי). התיאורייה הבסיסית נותרה מוצקה ואיתנה עד ימינו. 3. את מדברת על מוטציות שאינן יכולות להיווצר באופן אקראי - אשמח אם תראי לי אחת כזו ! - יש לי תואר ביולוגיה, ומאד אשמח לראות מוטצייה שכזו.. 4. לידיעתך (ולידיעת כל הקוראים) - לא רק שיש קשר גנטי בין האדם לקופים, אלא שהקשר כל כך הדוק, עד שבין האדם לבין קופי העל (גורילה, שימפנזה, אוראנג-אוטנג, בונובו) יש פחות מ- 2% הבדל גנטי!!!! חישבו על זה - פחות מ- 2% מבדילים בין האדם לקופי העל... מאיפה המצאת את כל השטויות האלו על כך שאין קשר גנטי - זהו שקר מוחלט! וניתן להפריכו בשנייה אחת....מספיק בשביל זה לפתוח כל ספר ביולוגיה בעולם, ולראות את העובדות. (חוץ מאשר בספר של הראלים, ושאר ספרי הקודש של הדתות השונות - כמובן).

למעלה