שאלה חשובה!!!!פשוט יש לי ראיון מחר!תענו מי

gonzo85

New member
שאלה חשובה!!!!פשוט יש לי ראיון מחר!תענו מי

שיודע! דרושים /ות מאבטחים /ות לליווי ואבטחה של משלחות סטודנטים ותיירים מחו"ל המטיילים בישראל ולאבטחת טיולים לאורך כל השנה. עדיפות לרובאי 03 ומעלה. עבודה לאורך כל השנה. שכר מצויין למתאימים! מה אתם אומרים כדי? החברה היא נירטל

אין לי מידע ספציפי לגבי נירטל

אבל כל שאר החברות שאני יודע עליהן (איני יודע אם המנהל לא ימחק אם אכתוב שמות) עוברות על חוקי העבודה ועל צו ההרחבה לענף השמירה. העבירות הנפוצות הן אי תשלום שעות נוספות, התשלום הוא גלובלי אבל היום ארוך, אי תשלום עבור המטווח, אי תשלום עבור ימי חג או פדיו חופשה, אי תשלום דמי הבראה, אי תשלום הפרשה לפנסיה. עצתי- רשום כל שעה שעבדת בה ואחר כך תבע את החברה.

joshh

New member
תכלס...

זה לא משנה אם תפרסם שמות של חברות האלה, לדעתי תפוז מעדיפה לוותר על התענוג הזה של הוצאות דיבה/לשון הרע או לפחות מעדיפה לא להיכנס לזה אפילו שאתה צודק. אני אומר שכולם כאחד עברני עבודה (כך אני לא מציין שמות). אני ואמרתי אז וגם היום, שאם קיימת חברה כזו שנותנת את כל הזכויות (בלי ה +, מספיק את כל הזכויות כחוק) אני מוכן ללכת איתם עד הסוף לדאוג להם לתו התקן של אמי"ל + פרסום נרחב ועזרה להיכנס לענף ולהיות מס' 1 התחום. עדיין לא קמה חברה שפתה אלינו באופן רציני. הייתה פעם אחת שהתיימרה שהיא כזו רק מה, היא לא רצת לתת לנו לבחון זאת. אז, הינה זרקתי את הכפפה (שוב), עכשיו שתקום החברה שנותנת (או לפחות אחת שמאוד מאוד רוצה לתת) ומשם ניתן להתקדם באופן רציני ולהפוך את התחום הזה למשהו נעים לעבוד בו. אני מאמין שאם נהפוך את התחום הזה לכזה, עבודה בתחום יכולה להיות עבודה איכותית ומקצועית לכל דבר בדיוק כמו עו"ד, רופא, שוטר וכיו"ב... joshua

joshh

New member
אני אגיד לך את האמת ....

הצעת שלי, אם אתה לא אוהב שלא נותנים לך את כל הזכויות שכל אזרח במדינת ישראל אז תוותר על הרעיון של לעבוד באבטחה אזרחית. אם אתה מחפש עבודה, לא חסר עבודות נחמדות לעבוד בהם שמשלמים הכל + אגב יש היום אפילו חברה מגייסת עובדים לעבודה בחו"ל באופן חוקי. אתה יכול לחפש בגוגל .. joshua

למעלה