שאלה חשובה! צריך הסברים דחוף.

ALNOR

New member
שאלה חשובה! צריך הסברים דחוף.

לפני יומיים קרה לי דבר נורא מוזר. אולי יש לו הסברים הגיוניים ואולי לא. האם במאגיה אפשרי להפוך לבלתי נראה? זאת אומרת לא באמת בלתי נראה אלא שלא יבחינו בך ולא ישימו לב אלייך? לפני יומיים בערך ישבתי בספסל בשכונה שלי, שכן שלי שעוסק {בכשפים} עבר לידי עם חברים שלו והתיישב בספסל שמאחוריי. ממש מאחוריי. לאחר כמה דקות ספורות הסתובבתי ולא ראיתי אותם שם. לאחר מיכן בכלל הבחנתי שהם יושבים מקדימה. יותר קדימה מהספסל בו אני ישבתי. בספסל אחר צדדי.. אמרתי לעצמי באותו הרגע זה לא ייתכן, הריי אם הם היו מחליפים מקום הייתי מיד מבחין בזה, כי בשביל לעבור מהספסל האחורי לספסל הקידמי, הם היו אמורים לעבור לידי שוב פעם והייתי אמור לראות אותם. איך זה שלא שמתי לב לכך?. יש לציין שאין שום דרך לעבור את המחיצה מבלי שהם למעשה היו אמורים לעבור מולי. ישנם שני הסברים לתופעה האחד: אולי פשוט הייתי מוסח מיידי ופשוט לא שמתי לב שהם עברו לידי שוב? יכול להיות בכלל מצב כזה? 3 אנשים יעברו לידי ואני לא אשים לב? ואפשרות שנייה היא שאולי הוא עשה על עצמו איזה כישוף? אשמח להבין מה קרה כאן בעצם, ואשמח לשמוע מה אתם חושבים? או האם קרו לכם מיקרים כאלו? והאם זה בכלל משהו שקשור למוח? שהמוח מפספס ולא שם לב למה שקורה סביבו? אשמח לתגובות תודה.

למעלה