שאלה חשובה תודה מראש

pumba2

New member
שאלה חשובה תודה מראש../images/Emo53.gif

שמי יהונתן ואני חבר במרכז לאוריגמי. מפני שאי אפשר להשיג ספרי אוריגמי רבים בארץ, סיפרו לי שניתן לקנות את הספרים באתר amazon.com ניכנסתי לאתר חיפשתי את הספר ומצאתי אותו (Brilliant Origami: A Collection of Original Designs - David Brill) אבל אני לא מבין מה אלי לעשות עכשיו כדי לקנות! (צריך להרשם קודם?? ועם כן אז איך?) השמח עם תסבירו לי שלב אחרי שלב במידה ואתם יודעים. תודה רבה מראש יהונתן

bshuval

New member
הזמנה באמאזון

יהונתן, אתה צודק -- צריך להירשם באתר לפני שמבצעים את ההזמנה. כדי לעשות את ההזמנה אתה צריך שאחד ההורים שלך ירשם לאתר (צריך לשם כך כרטיס אשראי), ויכניס את כל הפרטים: כתובת למשלוח, אימייל, ופרטי כרטיס אשראי. אחר כך עליך לבצע את ההזמנה. הספרים יגיעו ארצה תוך כחודש. הבעיה הגדולה היא שעלות המשלוח היא יחסית יקרה. לפני שאתה מזמין באמאזון תברר אם ניתן לרכוש את הספרים בדרכים אחרות. תבדוק במרכז לאוריגאמי ובחנות של איתי הכהן אם הם מייבאים את הספרים. כמו כן, לעיתים ניתן לבקש מחנויות ספרים רגילות לייבא ספר מסוים (אבל לא תמיד).

pumba2

New member
תודה! אך יש עוד כמה דברים לא ברורים

בדקתי במרכז לאוריגמי והם לא מיבאים את הספר, לא ברור לי למה התכוונת כשאמרת החנות של איתי" האם ידוע לך כמה עולה משלוח? עם כן, השמח עם תגיד לי תודה תודה ושוב תודה יהונתן
דרך אגב בקישור יש את הספר ב-AMAZONE

bshuval

New member
עלות המשלוח

עלות המשלוח באמאזון לארץ הינה: 7 דולר על כל המשלוח + 4 דולר לכל ספר. אם מזמינים ספר אחד, עלות המשלוח היא 11 דולר. שני ספרים -- עלות המשלוח היא 15 דולר. וכו'. כפי שניתן לראות, עלות המשלוח עבור ספר יחיד עולה בערך כמו הספר. לכן כדאי לקנות ב"מכה" מספר ספרים (בעבר הייתי מזמין 10 ספרים במכה, ואז עלות המשלוח לספר נהיית סבירה). אבל... קח בחשבון שעבור הזמנת ספרים שעולה מעל סכום מסוים (נדמה לי 50 או 100 דולר) צריך לשלם מכס. למשלוח לוקח כחודש להגיע (למרות שמנסיון יכול לקחת יותר.) אם המשלוח לא מגיע אחרי זמן רב, יש ליצור עם אמאזון קשר. לטובתם יאמר שהמשלוח תמיד מגיע, וכל פעם שהייתה לי בעיה (והיו) הם טיפלו בה במהירות.

למעלה