שאלה חשובה ! תעזרו לי בבקשה

liord17

New member
שאלה חשובה ! תעזרו לי בבקשה

שלום לכולם אני חייל בן19 וחצי. בשלוש-שנתיים האחרונות אני סובל מדיכאון:מצב רוח ירוד,עצוב ,בוכה,חושב על מוות,חוסר ביטחון,דימוי עצמי נמוך,למרות שאני נראה טוב מאוד,והמון בנות מתחילות איתי,למרות שקשה לי להאמין להם מה הן מחפשות בי,חרדות חברתיות:פחד לדבר בפניי קהל,להיות מסביב להרבה אנשים,הרגשת מחנק בגרון ומתייבש לי הריריות מהפה בלשון מה שמקשה עליי להוציא הגה מהפה,אני לא מצליח לדבר,פחדים:פחד לצאת מהבית,לעשות דברים שאני אוהב ורוצה,כל זה כתוצאה מחוויות לא נעימות שעברתי בחיים שלי,שחלקם ממשיכות עד היום. לאחרונה ביקרתי אצל הקב"נית בבסיס והיא הציעה לי לנהל שיחות פעם בחודש ובמקביל ללכת לאיבחון פסיכאטרי. הלכתי לפסיכיאטר צבאי סיפרתי לו כל מה שעובר עליי,ובאתי אליו בגישה חיובית ואופטימית במטרה לפתוח דף חדש בחיים שלי ולנסות להשתנות,כי פעם באמת שלא היתי בנאדם כזה ,ההפך הגמור:היתי בנאדם שמח,חברותי,כל היום עם חברים ידידות,בילויים. הפסיכיאטר אמר שהוא מבין אותי וטוב שבאתי אליו,הוא אמר שיש לוו כדור בשם :"ציפרלקס" שלטענתו אין לו הרבה תופעות לוואי והוא יוכל לעזור לי בכל הבעיות הפסיכולוגיות שהצגתי לכם מקודם,ובנוסף הוא קבע לי מעקב כל חודש. עכשיו יש לי כמה שאלות אל מי שנטל את הכדור הזה או מי שמבין בתחום הזה-האם הכדור הזה באמת עוזר?האם יש לו תופעות לוואי קשות?האם יש לו השפעות הורמליות או בריאותיות שעלולות להזיק לגוף? אני ישמח מאוד אם תענו לי,אני באמת רוצה לנסות ולשנות את החיים שלי,כל החיים שלי דאגתי ועזרתי לאנשים אחרים על מנת שלהם יהיה טוב,היום אני במשבר וצריך עזרה ועצות ממכם,אנא תעזרו לי,תאמינו לי שיבוא יום וזה יחזור אליכם בתודה מראש מאוררר

Gameboy4

New member
טוב עשית

טוב שעשית שפנית לעזרה. אתה בהחלט בדרך הנכונה. התרופה שהוא הציע לך ציפרלקס היא תרופה נגד דיכאון וחרדות. היא משפיעה יחסית מהר(שבועיים בערך) משאר התרופות נגד דיכאון. למעשה מדובר בתרופה הכי חדישה היום כנגד דיכאון. יש לה תופעות לוואי קלות(אשר מופיעות בהתחלה) אם בכלל אשר חולפות לאחר זמן קצר כשהגו מתרגל לתרופה. אני מקווה שהתרופה תעזור לך ותחזור להיות כפי שהיית פעם

תרופות נגד דיכאון

ליאור שלום, אני לא מכירה את הציפרלקס באופן ספציפי, אבל צריך לקחת בחשבון שגם תרופות פסיכאטריות כמו תרופות אחרות משפיעות לפעמים באופן שונה על אנשים שונים (גם מבחינת משך הזמן, תופעות הלואי וההצלחה). כך שמעבר למה שגיימבוי כתב, אתה צריך לעקוב (ואני מניחה שגם הפסיכאטר יעשה זאת) איך זה משפיע עליך. חשוב לזכור שגם אם התרופה הזו במקרה לא הייתה הצלחה גדולה, יכולות להיות תרופות אחרות שיעזרו - ולא צריך להתיאש. מעבר לזה אני חושבת שזה בהחלט צעד קשה לגשת ולקבל עזרה, במיוחד למישוה במערכת הצבאית, ואני מצדיעה לך על האומץ להכיר בבעיה ולםעול על מנת לפתור אותה. בהצלחה!

viko222

New member
מאור

כדורים לדעתי זה בעצם 99% השפעה פסיכולגית ואחוז אחד עוזר... אם אתה תאמין שהכדור עוזר לך אתה תחזור להיות מאור של פעם והמצב רוח שלך יהיה בשמים... הכל פסיכולוגי תתחיל לאמין שאתה כן יפה כי עובדה בנות מתחילות איתך. תצא עם חברים אפילו אם אין לך כוח.. זה חלק מהתהליך למחשבה חיובית לא?. תלך נגד הגוף המדוכא שלך כל פעם שיהיה משהו שבא לך לעשות והגוף לא ירצה למשל לצאת לבלות וכו'.. תעשה דווקא תראה לגוף שלך שאתה זה שקובע ולא הוא !:]] מקווה שעזרתי ויקו

למעלה