אומרים שעד 40 יום זה יכול להשתנות. יתכן שאתה צודק. אינני יודע
ק קליט New member 9/8/18 #4 אתה מניח שהמדע של היום יודעים הכל וזה סוף פסוק ? זכור לי שבמקורות שלנו כתוב שעד 40 יום המין יכול להשתנות, לא פעם המקורות שלנו מצטטים את המדע שהיה בזמנם, והיום אנחנו מניחים שזה לא נכון
אתה מניח שהמדע של היום יודעים הכל וזה סוף פסוק ? זכור לי שבמקורות שלנו כתוב שעד 40 יום המין יכול להשתנות, לא פעם המקורות שלנו מצטטים את המדע שהיה בזמנם, והיום אנחנו מניחים שזה לא נכון
G Governor1 New member 22/8/18 #5 אז ממליץ לך בחום ובאהבה שטתפל בעצמך במהירות רבא לפני שתאבד את העשתונות שלך
פ פולניה וטוב לה New member 22/7/18 #1 שאלה חשובה!! קראתי בכמה מקומות שניתן להשפיע על מין העובר במשך 40 יום מרגע ההתעברות - בעזרת תפילות. איפה אני מוצאת יוסח כזה של תפילה? תודה
שאלה חשובה!! קראתי בכמה מקומות שניתן להשפיע על מין העובר במשך 40 יום מרגע ההתעברות - בעזרת תפילות. איפה אני מוצאת יוסח כזה של תפילה? תודה
ק קליט New member 30/7/18 #2 את יכולה לחבר לך תפילה מומלץ להודות לפני התפילה ואחרי התפילה, שהתפילה תיהיה ספוגה בהודיה כמו שאומרים, ולהתפלל מעומק הלב. בהצלחה
את יכולה לחבר לך תפילה מומלץ להודות לפני התפילה ואחרי התפילה, שהתפילה תיהיה ספוגה בהודיה כמו שאומרים, ולהתפלל מעומק הלב. בהצלחה