שאלה חשובה!!!!

animals lover

New member
שאלה חשובה!!!!../images/Emo107.gif

בחווה שבה אני רוכבת לא עושים שיעורים בחופש הגדול- האם כדאי לי לקחת שיעורים בחווה אחרת כדי לשמור על כושר טוב ברכיבה או שזה בסדר אם אני לא ארכב כל החופש? כי אם אני אתחיל לרכב בחווה אחרת אני אחזור בסופו של דבר לחווה שבה אני רוכבת עכשיו וחבל לי סתם להתחיל להיקשר לחווה אחרת אבל מצד שני אני רוצה לרכב ולשמור על כושר ברכיבה....... מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות?....

ldghglj

New member
../images/Emo108.gif

תלמדי בחווה אחרת חבל על הכושר שלך..... חבל לעשות הפסקוצת זה הורס הכל... את תצטרכי ללכת צעד אחד אחורה כי זה שונה...

GrEeNwOmAn

New member
דעתי בעניין.../images/Emo179.gif

לדעתי את צריכה להמשיך לרכב בחווה אחרת כדי לשמור על כושר טוב ואף להתקדם.

animals lover

New member
מתלבטת.....

אני לא יודעת אם באמת כדאי לי לעזוב.... חבל לי..... כבר נקשרתי לחווה ולסוסים ששם..... יש 2 חוות שאני רוצה לנסות-אפשרות א'-חוות הרי יהודה שבצור הדסה.... הייתי שם פעם וזה נראה לי נחמד.... יוצאים משם לתחרויות ויש שם גם פנסיון כלבים....רוכבים שם רכיבה מערבית והם פיתחו תוכנה נחמדה בשם חוואית. האפשרות השנייה שאני רוצה לנסות זה להתחיל לרכב אינגליש בחוות אמיר אבל אני לא יודעת אם כדאי לי עכשיו לעבור סגנון ולהתרגל למשהו חדש...

באמת שאין לי

דעה מגובשת בעיניין כי זה באמת להתחיל במקום חדש עם סוסים ומדריכים חדשים ואפילו אולי סגנון חדש אני חושבת שתחשבי לבד אנשים יגידו לך לנסות את חוות אמיר אבל אני ממליצה שתמשיכי עם הסגנון שלך (אם את אוהבת אותו) ורק שאלה אחת למה הם לא עובדים בקיץ?!!?!?

animals lover

New member
זה לא לגמרי נכון שהם לא...../images/Emo107.gif

עובדים בקיץ....המדריך רכיבה שם עושה קייטנות ואני יכולה לבוא להתנדב אבל אין לי איך...אני יכולה להגיע רק בסופי שבוע מכל מיני סיבות אישיות......אני ממש לא יודעת מה לעשות....כולם לוחצים עליי לרכב אינגליש בחוות אמיר,כל אלה שאני בקשר איתם מהחווה שאני רוכבת בה רוצים אני אשאר (ובאמת חבל לי לעזוב-היה לי מלא הפסקות ברכיבה ולא ממזמן שוב חזרתי לשם ועכשיו שוב לעזוב?...) ויש אנשים שקשורים למשפחה שלי והם רוכבים בחוות הרי יהודה ורוצים שאני אבוא לשם....

בואי אלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

בואי לחוות אמיר, נורא כדאי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה