שאלה חשובה!

שאלה חשובה!../images/Emo11.gif

אם זה היה היום האחרון בחיים שלכם - מה הייתם עושים???

ט ל i i ש

New member
אווו אני אוהבת כאלו שאלות!!

מכיוון שאני גוססת והנושא הזהקרוב אליי אז ככה: אומרת לו כל מה שאני חושבת עליו!! שוכבת עם מישו(במקרה שלא..) מי רוצה למות בתולה מי??1?11? אמממ עושה קעקוע עגייל בגבה שוברת את הגיטרה שלי(פאק לא מאמינה שרשמתי את זה..) שומעת את הדיסק של דה קולינג נכנסת לפורום בפעם האחרונה נפרדת מכל החברים שלי מרביצה למנהלת שלי.. ומתאבדת...

aYaLoLy

New member
אווווו שיבי!! ../images/Emo85.gif../images/Emo105.gif../images/Emo170.gif

אממממ, הייתי הולכת לביה"ס, דוחפת את מ' מבניין גבוה אחרי ששהייתי מבצעת בה לינצ' עצבני, הייתי נותנת צרחה ענקית סתם בשביל הכיף, שומעת את ה קולינג פע ם אחרונה, אומרת לפרות הוורודות בדיוק מה שאני חושבת עליהן, הולכת לערב פתוח ושרהההה, ועושה את כל הדברים שלא היה לי אומץ לעשות עד עכשיו, ונפרדת מהחברות האמיתיות שלי, קונה גיטרה לומדת לנגן בה, ואז זורקת אותה, ואממ לא יודעת שאלה קשההההה

Drorrrrrr

New member
פעם עניתי על זה משהו ממש

דומה גם אני הייתי מתאבד בסוף

גל GS

New member
אני ...

הייתי שודדת בנק
מחלקת לעניים ולוקחת לעצמי (רובין הוד כאילו!!) הייתי טסה ללוס אנגלס כדי לשכב עם אלכס!!!
הייתי אוכלת מלא שוקלדים מבלי לדאוג להשמין!!!!
היית נפגשת עם כל חברי הפורום והייתי עושה צניחה חופשית ומתאבדת תוך כדי...

crazy4tc

New member
גם אני חשבתי על לטוס ללוס אנג'לס

או שאלכס יבוא אליי הבעיה היא שזה יותר מדי שעות טיסה...

crazy4tc

New member
בשביל מה להתאבד??

הרי ממילא תמותו בסוף... אתם סתם מקצרים את הזמן... אני הייתי אוכלת מה שרק בא לי לא מספרת לאף אחד (כי אז כל אחד ירצה לבלות איתי את יומי האחרון ולי לא יהיה זמן לעשות כלום מכל הדברים שתכננתי...) שומעת דה קולינג כמובן! ובכלל מסתובבת עם דיסקמן כל היום... לוקחת בשבי את המורה שלי למתמטיקה ואת בני גורן וגומת להם לפתור את כל הספרים שבני גורן כתב! הולכת ל... ואומרת לו מה שיש לי להגיד לו...
ודואגת לקבל ממנו כמה
... שוכבת עם מישהו (כדי להבין סוף סוף על מה כולם מדברים...
) הולכת ל"תנו לחיות לחיות" למצוא את הכלב שלי!!
גונבת לוקחת סמים ו... זהו נראה לי... וואו! יום עמוס!

taltal girl

New member
../images/Emo25.gif

אף פעם לא חשבתי על זה.. ככה: הייתי הולכת לבצפר שלי ושרה בקול מאוד רם, משהו שאני אף פעם לא מעיזה לעשות. הייתי אומרת לכל מי שאני מכירה את מה שאני חושבת עליו, את הדברים הטובים ואת הדברים הרעים. הייתי הולכת לשופינג, וקונה מללאאא ממתקים ושוקולדים, ואוכלת אותם בלי להרגיש פרה. הייתי נפגשת עם חברות שלי מהאינטרנט שלא פגשתי אפ פעם. הייתי שומעת את כל השירים שיש לי במחשב ובדיסקים. הייתי מתנשקת עם מישהו. מבקשת סליחה ממני שאני צריכה לבקש. הייתי הולכת למספרה ועושה בשיער שלי את הדבר הכי משוגע שיכול להיות. ולא, לא הייתי מתאבדת בסוף.

אני הייתי............./images/Emo121.gif

צועקת על כול האנשים שעד היום לא צעקתי כי אני דיי ביישנית ודי מציקים לי הרבה אז הייתי מגיבה (אולי גם מרביצה-אתם מכירים את הילדים שמרביצים לכם כול החיים ואתם לא מגיבים??.) הייתי מתחילה עם כול הבנים החתיכים במיוחד ההוא שדומה לאלכס!!!
וכמובן שמה את השירים של הדה קולינג ברקע כול היום !!!
אבל עם המזל שלי אני בטח הייתי חוזרת כרוח ורודפת אחרי כול האנשים שאני שונאת!!!ואיך הם ידעו שזו אני??? לפי השיר של הדה קולינג שיתנגן ברקע.........
העיקר שיש לי דימיון מפותח הא???

adi u

New member
מה הייתי עושה....../images/Emo4.gif

שאלה מאוד מאוד קשה... סביר להניח אוספת את כל האנשים שחשובים לי... מחלקת את כל החפצים שלי... ועושה איתם משהו מיוחד,לא יודעת,,פייקניק או משהו כזה בילוי משותף אחרון...

אמממ.....

הייתי עושה כל מה שלא היה לי אומץ לעשות! הייתי אומרת לכולם מה אני חושבת עליהם! ו..... הייתי מגשימה את כל החלומות שלי!! ואז... אחרי כל הדברים האלו.. יכול להיות גם... מתה.. אוהבת -

אתם לא חושבים שכדאי לחשוב ככה?

כדאי להגיד לעצמי "לחיות כאילו זה היום האחרון"? ככה עושים דברים שבחיים אין אומץ לעשות אותם ואחר כך מתחרטים... חיים רק פעם אחת, תנצלו את זה :)

adi u

New member
למען האמת...

לא מומלץ לפי דעתי...כי אז את לא חושבת הרבה לפי שאת עושה משהו... ואז את עלולה לפגוע בדברים שחשובים לך בלי לשים לב במיוחד.... וגם...חוץ מזה.... זה עלול לקצת לך בטעות ככה את החיים...כי יש דברים שאם את לא דוםקת להם חשבון...אז... החיים שלך יגמרו מהר יותר.... אבל יש קטעים שבהם זה כן מומלץ ...כמו להביע רגשי אהבה...או לתת... כל מיני דברים כאלה...שאנשים לפעמים נזכרים מאוחר מידי

אממ.. בוא ניראה, מה אני יעשה ביום

האחרון שלי בחיים...טוב: 1. יתפוס תכפיל של אלכס בביצפר שלי וידביק לו צרפתית 2. אטוס ללוס אנג'לס, וידביק לאלכס צרפתית 3. אשווה בין שניהם ואחליט מי מנשק יותר טוב
חיחי אני רשעית... 4.כל מי שאני יראה בדרך, אני יגיד לו/לה בדיוק מה אני חושבת עליהם! 5. יגיד לחברות שלי שהם שרמוטות ואני לא סובלת אותם. 6. יאכל כמה שבא לי בלי לדפוק חשבון. 7. אעשה בנג'י ממטוס, סנפלינג בירדן, אצנח מבואינג 767 ויעשה כל מיני פעלולים סטייל ג'יימס בונד. 8. אשיר בקולי קולות כאילו אין מחר! 9. אמצא מישהו לשכב איתו---> מי רוצה למות בתולה??? 10. אשמע את קמינו פלמרו בפעם האחרונה. 11. אפרד מכל המשפחה. 12. אקליד פה מכתב התאבדות. 13. בום! אני מתה.

למעלה