שאלה חשובה מישהו רוצה לבוא איתי מחר לאייקון פנטזיה ומדע בדיוני?? בבקשה תענו לי זה חשוב!! כן/לא?
° °•טשי•° New member 18/10/05 #1 שאלה חשובה../images/Emo124.gif מישהו רוצה לבוא איתי מחר לאייקון פנטזיה ומדע בדיוני?? בבקשה תענו לי זה חשוב!! כן/לא?
שאלה חשובה../images/Emo124.gif מישהו רוצה לבוא איתי מחר לאייקון פנטזיה ומדע בדיוני?? בבקשה תענו לי זה חשוב!! כן/לא?
C C L A Y M A N New member 19/10/05 #5 עכשיו חזרתי משם היה דוכנים והרצאות וכל מניי.. קניתי ספר וקוביות. יש שם הרבה ספרים וכל מניי דברים של אספנים
עכשיו חזרתי משם היה דוכנים והרצאות וכל מניי.. קניתי ספר וקוביות. יש שם הרבה ספרים וכל מניי דברים של אספנים
° °•טשי•° New member 19/10/05 #7 יווו היה כיף! הייתי עם האנשים הכי מדהימים בעולם! וקיניתי את התליון של ארווין 210 ש"ח
R Red Is The New Black New member 20/10/05 #13 חחח.אני זוכר שלחתי אותה בשיעור... מתמטיקה וברחתי איתה (עם הטבעת) למחששה! זה היה יום מאושר! למרות שיצאתי דיי פצוע מכל העניין.
חחח.אני זוכר שלחתי אותה בשיעור... מתמטיקה וברחתי איתה (עם הטבעת) למחששה! זה היה יום מאושר! למרות שיצאתי דיי פצוע מכל העניין.
° °•טשי•° New member 20/10/05 #15 יוו ויניק אתה לא יודע מה חלמתי!! חלמתי שאני ודנגור גילינו שאמא שלך בהריון והיא לא רוצה להגיד לך אז הלכנו והפצנו את זה בעיתונים
יוו ויניק אתה לא יודע מה חלמתי!! חלמתי שאני ודנגור גילינו שאמא שלך בהריון והיא לא רוצה להגיד לך אז הלכנו והפצנו את זה בעיתונים
° °•טשי•° New member 20/10/05 #19 כנראה שלא חיפשת מספיק ../images/Emo8.gif יש חנות בקינג ג'ורג' עם תליונים וחרטות ויש אתר אינטרנט שאפשר להזמין. http://www.lotrfanshop.com/ משם הזמנתי את הגרסאות המורחבות
כנראה שלא חיפשת מספיק ../images/Emo8.gif יש חנות בקינג ג'ורג' עם תליונים וחרטות ויש אתר אינטרנט שאפשר להזמין. http://www.lotrfanshop.com/ משם הזמנתי את הגרסאות המורחבות
¿ ¿בולי אשת השלג¿ New member 20/10/05 #20 גם באתר הזה חיפשתי... הבעיה היא שיש איזה מיליון תליונים שונים שכתוב שם שזה התליון שלה... אבל! הם באים בכל כך הרבה צורות שונות (מה שדיי לא הגיוני) ולא הצלחתי למצוא אחד שבאמת דומה למקור...
גם באתר הזה חיפשתי... הבעיה היא שיש איזה מיליון תליונים שונים שכתוב שם שזה התליון שלה... אבל! הם באים בכל כך הרבה צורות שונות (מה שדיי לא הגיוני) ולא הצלחתי למצוא אחד שבאמת דומה למקור...