שאלה חשובה

מצב
הנושא נעול.
שאלה חשובה ../images/Emo16.gif

שאלה חשובה

שאלתי אתכם השבוע בנושא ה"פרוגינובה" ותודות לתגובות וכעת לשאלה הבאה- הרופא שלי שוהה בחו"ל ואחרי הבדיקות ביום שישי האחרון, יום א´, אתמול והיום... (לחיי הטרטור) החליט הרופא התור שמאחר והפרוגסטרון שלי מאוד גבוה (11) אין כל טעם להחזיר את העוברים והוא הפסיק לי את הטיפול. להזכירכן, הייתי אחרי הפריה והוחלט לעשות לי החזרת עוברים על מחזור טבעי, רק שבינתיים- נעלם המחזור והזקיק והרירית לא התפתחו (ואז התחלתי עם הפרוגינובה). ואחרי המונולוג הארוך הזה- יש למישהי מושג מי נגד מי ומה קורה ומה זה אומר שהפרוגסטרון שלי גבוה ולמה הפסיקו לי את הטיפול??? תודה מראש על תגובתכן/ם ה-
של נועה

לפי מיטב ידיעתי והבנתי

שאלה חשובה

שאלתי אתכם השבוע בנושא ה"פרוגינובה" ותודות לתגובות וכעת לשאלה הבאה- הרופא שלי שוהה בחו"ל ואחרי הבדיקות ביום שישי האחרון, יום א´, אתמול והיום... (לחיי הטרטור) החליט הרופא התור שמאחר והפרוגסטרון שלי מאוד גבוה (11) אין כל טעם להחזיר את העוברים והוא הפסיק לי את הטיפול. להזכירכן, הייתי אחרי הפריה והוחלט לעשות לי החזרת עוברים על מחזור טבעי, רק שבינתיים- נעלם המחזור והזקיק והרירית לא התפתחו (ואז התחלתי עם הפרוגינובה). ואחרי המונולוג הארוך הזה- יש למישהי מושג מי נגד מי ומה קורה ומה זה אומר שהפרוגסטרון שלי גבוה ולמה הפסיקו לי את הטיפול??? תודה מראש על תגובתכן/ם ה-
של נועה
לפי מיטב ידיעתי והבנתי
את כבר בייצת ! לפני ביוץ הערכים הם קטנים מ 0.2 מקווה שאני לא מטעה אותך. אנא, תקנו אותי אם אני טועה. ואם אכן בייצת, לא מחזירים עוברים לאחר ביוץ, לכן הפסיקו את הטיפול

ורדה 1

New member
גם אני לא בטוחה

לפי מיטב ידיעתי והבנתי
את כבר בייצת ! לפני ביוץ הערכים הם קטנים מ 0.2 מקווה שאני לא מטעה אותך. אנא, תקנו אותי אם אני טועה. ואם אכן בייצת, לא מחזירים עוברים לאחר ביוץ, לכן הפסיקו את הטיפול
גם אני לא בטוחה
אבל חשבתי בדיוק את אותו הדבר. לא רציתי לענות כי פחדתי להטעות, אבל אני זוכרת שפעם היה לי 9 וטכנאית הרנטגן ישר אמרה: מאיפה הערכים האלה, מה, כבר בייצת? ואכן באולטרסאונד התברר שאכן כך.

אולי זו הסיבה שביום שישי בUS ראו

לפי מיטב ידיעתי והבנתי
שהזקיק שהיה (בגודל 15) "נעלם"- אבל אז הרגיעו אותי ואמרו לי שזה בגלל ה"פרוגינובה" שנתנו לי. בקיצור- נראה לי שקצת פישלו איתי... לא?

יקירתי, כנראה שכן

שהזקיק שהיה (בגודל 15) "נעלם"- אבל אז הרגיעו אותי ואמרו לי שזה בגלל ה"פרוגינובה" שנתנו לי. בקיצור- נראה לי שקצת פישלו איתי... לא?
יקירתי, כנראה שכן
לא רוצה לשפוט כאן אף אחד, אבל בהחלט היה כאן איזשהו פיספוס. זה חלק מהחיים, מכיוון שלא תמיד הגוף שלנו מתנהג או מגיב לפי הצפוי שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה

דגית יקרה, זה המחיר של מחזור טבעי.

שאלה חשובה

של נועה
דגית יקרה, זה המחיר של מחזור טבעי.
הרבה יותר קשה לשלוט עליו, כי אין את המדכאים למיניהם שישלטו על רמות ההורמונים וימנעו ביוץ ספונטאני. נתקלתי בזה יותר מפעם אחת. עד כמה שאני יודעת, כשהולכים על מחזור טבעי, חייבים לעשות מעקב מאוד צמוד ואפילו יומיומי אחר הזקיקים ורמות ההורמונים, כדי לנסות ותפוס את הזקיק לפני שהוא בורח מעצמו ולא אחת זה מתפספס. מצד שני, היה לך חודש מנוחה מהזריקות, שבודאי לא מועילות לנו יותר מדי... תרשי לי לשתף אותך עם משהו שמטריד אותי קצת אצלך. נדמה לי שאת לא מקבלת הסברים מספקים ומקיפים מהרופא/ים שלך ואת נשארת קצת בחושך לגבי התהליכים שקורים אצלך. אני לא בטוחה האם זה בגלל שאת לא שואלת מספיק או שהם לא ששים להתחלק במידע. זו חלילה לא ביקורת עלייך. אני מאוד רוצה לעודד אותך להתחיל לדרוש מרופאייך - בין אם זה הרופא הקבוע או המחליפים שלו - הסברים מקיפים ומעמיקים על כל מה שקורה אצלך. זכותך להבין כל פרט ודבר. זה שיש פורום שאפשר לשאול בו זה נפלא, אבל אף אחת מאיתנו, עם כל הנסיון והידע שצברנו, לא יכולה להחליף את הרופא שלך, שמכיר את המקרה הפרטי שלך יותר מכל. מצטערת על המחזור המפוספס, דגית יקרה. מקווה שבפעם הבאה - בקרוב - הרחם שלך תהייה מוכנה ומזומנה לקלוט את הארטיקים הנחמדים שלך עם רירית דשנה, רמות הורמונים מתאימות וזקיק שמחכה בדיוק לרגע המתאים. בינתיים ((((((((((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))))))))))))

מצב
הנושא נעול.
למעלה