שאלה חשובה

ירין10

New member
שאלה חשובה../images/Emo160.gif

אנחנו מתכננים להגיע לארה"ב זוג +ילדה . מה עדיף להיכנס יחד או להיתפצל? או שאני סתם פרנואידית ואין בעיה? מה דעתכם?

looli4

New member
../images/Emo35.gifהשאלה לא ברורה../images/Emo153.gifלמה להתפצל

MicMik

New member
איזה בעיה?

SARS? מפחדת שהמטוס יפול? התקפת טרוריסטים? לא ברור מה השאלה, אבל עוד לא שמעתי על מישהו שהתפצל, נשמע מוגזם. כשאתם טסים לארץ אתם מתפצלים?

אל תלחץ

הח'ברה מארה"ב רק התעוררו לא מזמן והם יענו לך כשיהיו יכולים אל תשכח שרובם אמהות לתינוקות ולא יושבות יום וליל מול המחשב. לדעתי אין לכם טעם להתפצל ..נהפוך הוא אני מאמינה שעצם היותכם יחד יהיה יותר קל לילדכם וכן יקל עליכם את הטיפול בו בטיסה כה ארוכה.

ליאת127

New member
נשאלת השאלה מה מטרת הפיצול

אם המטרה שאחד מכם יגיע ויכין דירה וכו' אז אפשר להתפצל. אם אין בעיה כזו אז להגיע ביחד.

יורי CA

New member
בטח להתפצל!

תשלחי את הבעל והילדה למחלקת תיירים, ותזמיני לעצמך מקום במחלקת עסקים. ככה יהיה לך שקט כל הטיסה.

ירין10

New member
../images/Emo12.gifהסבר לשאלה..

שאלתי אם עדיף להיכנס יחד, או לחוד. לא דיברתי על הטיסה. והכוונה היא בעניין מחלקת ההגירה ולא פחד העניין הטיסה. מקווה שעכשיו זה ברור.

משהילי

New member
אין כל צורך בהתפצלות

הרי אם אין לכם ויזה - יעשו לכם בעיות בין אם תיהיו ביחד או לחוד, ואם הכל בסדר, אז הכל בסדר.....ובמילים אחרות: אם אין לכם מה להסתיר - אין צורך להתפצל.

ronnieyuval

New member
בדיוק מה שאני חושבת!

אם כבר, אז להיפך - בודד המגיע לארה"ב (בואו נגיד עם כוונות "לא טהורות" לשהייה או עבודה בלתי חוקית) יש לו יותר סיכוי שיחשדו בו מאשר בזוג עם ילד. בכל מקרה, ללא ויזה אין לכם בכלל מה לעלות על מטוס. ברגע שתגיעו לפה יעשו לכם אחורה פנה ויעלו אתכם על מטוס בחזרה.

נוסף על מה שרוני של יובל כותבת

חברות התעופה מחויבות לבדוק את הויזות כבר בדלפקי ה check in ואם לנוסע אין ויזה הוא לא יוכל בכלל לעלות על טיסה. זאת מהסיבה שאם יגיע נוסע לארה"ב ללא ויזה ויחזירו אותו, החברה בנוסף למימון כרטיס החזרה (אם אין לנוסע כזה) נקנסת, כך שלא נראה לי שתוכלו בכלל לטוס ללא ויזות כניסה.

Leeanne

New member
אולי תסביר למה החששות?

אם יש לכם ויזה לארה"ב ואתם מתכוונים לבוא בתור תיירים - אין שום בעיה. האם בכוונתכם להשאר בארה"ב מעבר לטיול ולכן השאלה?

למעלה