שאלה חשובה

שאלה חשובה../images/Emo26.gif

זה מעין סקר כזה וזה ממש חשוב כי אני רוצה לדעת אם יש ביקוש לזה... האם יעניין אתכם להירשם לעיתון על התאומות שתקבלו מידי כמה זמן בדואר? א. כן ב. לא אני ממש מבקשת שתענו על הסקר....

ענבר 2002

New member
אני הייתי מנויה אבל אז .....

משום מה הפסיקו לתת לי עיתונים אז התלוננתי והחזירו לי כסף!!!

ק מ י

New member
התשובה שלי!!!!!!!!!!!!

אבא שלי שילם פעמיים למנוי ולא הגיע לי מאפילו דף אחד מהעיתון אז אל תירשמו כי הם לא שולחים לישראל וחוץ מזה בפעם השנייה הוא רשם את הכתובת של דודה שלי באמריקה שדרך אגב הבת שלה בת 17 והיא הידידה הכי טובה בעולם של החבר של אשלי ולכל מסיבה שהיא עושה בבית היא מזמינה אותו והוא מביא את אשלי!!!!!!!!!!!!!! אז בקיצור אל תירשמו הם רמאים!!!!!!!!

ואת מרי-קייט היא לא מזמינה? כי...

בכל אופן הן אחיות וזה לא יפה אז את גם יכולה להיפגש עם התאומות כי עם בת דודה שלך ידידה של חבר של אשלי אז את יכולה להגיד לה שתגיד להן כל מיני דברים ומתי שאת טסה לבת דודה שלך להגיד לה שתזמין את התאומות איך לא עשית את זה עדיין?

לא התכוונתי לזה

התכוונתי שאם ייצא בארץ כזה עיתון האם תרשמי? כי אני ומישהי שאני מכירה רוצות לפתוח כזה עיתון ואנחנו בודקות אם אנשים ירצו להירשם לדבר כזה... הבנת?

Alexis14

New member
פעם אני עשיתי דבר כזה

וזה היה די חרא בגלל שזה בדואר ולוקח זמן להגיע אם זה חדשות אז זה כבר ישן, ואם זה דברים אחרים אז כולם כבר יודעים את זה! כדאי לעשות באימייל ואז נגיד אומרים ´התאומות היו בבכורה בלה בלה בלה...´ אז אפשר לצרף תמונות שכל אחד ישמור. אני רואה כפול- תשלחי לי אימייל בבקשה, ל[email protected] או באייסיקיו המספר שלי 124857180

למעלה