שאלה חשובה!!

skier

New member
שאלה חשובה!!../images/Emo36.gif

מישהו מימכם אולי יודע את הסיבה שעידן רייכל לא עשה צבא??? כמו עוד אמנים רבים שלא כל כך איכפת להם מהמדינה אלא רק מעצמם (אבל יש להם אחלה שירים)

שתי סיבות לדעתי-

אם אני לא טועה הוא בא מבית די דתי, וכמו שאתה יודע, דתיים לא עושים צבא. וסיבה שניה- יד ימין.

הוא כן התגייס

הוא היה קלידן בלהקה צבאית. הוא היה מדריך של כברה קסאי ומורן גמליאל בלהקה הצבאית. להקת חיל חינוך.

תהלה1

New member
דתיים לא עושים צבא???

איפה את חיה? כדאי שתבדקי לפני שאת אומרת דברים כאלה. דתיים היום נמצאים ביחידות הכי קרביות ובכל שטחי הצבא הם מובילים (מה שהיו פעם הקיבוצניקים, היום אלו הדתיים), אחוז המשתמטים הגדול הוא אצל חילונים (אני לא מדברת כרגע על חרדים). לגבי אמנים אחרים - אני מסכימה איתך שיש הרבה סלבריטאים\כדורגלנים שלא משרתים בצבא בגלל העבודה שלהם, וזה באמת מקומם, הם לא שוים יותר מכל אחד אחר. אה, ונעים מאוד, תהלה.

willo1

New member
וואו

'כמו עוד אמנים רבים שלא כ"כ אכפת להם מהמדינה..' את די מכלילה פה. מה את יודעת מה היה לו שהוא לא התגייס?

מצחיcoolה

New member
עד כמה שאני יודעת הוא דווקא כן

נדמה לי שהיה אקורדיוניסט בלהקה צבאית.

מאיפה הבאתה את זה?

הוא כן שירת בצבא הוא היה מדריך להקות צבאיות בתור קלידן! אשכרה , אני לא מבינה נאיפה אתם שולפים שטויות.

skier

New member
סליחה אז הטעו אותי....

כי פשוט שמעתי מכמה מקורות שהוא לא עשה צבא וזה דייעיצבן אותי (הוא אמן גדול ) וזה מבאס ליראןת מלא אמנים מישטמטים שנותנים דוגמא רעה לבני נוער של היום

צודק!

אבל עידן רייכל, עשה צבא! באמת מעצבן שיש אומנים שלא עושים צבא.....וזה ממש לא בסדר! אני מתכוונת להתגייס!אני לא מוותרת על זה! זה חלק מהישראליות!

° w a v e °

New member
רגע רגע...../images/Emo131.gif

"כמו עוד אמנים רבים שלא כל כך איכפת להם מהמדינה אלא רק מעצמם (אבל יש להם אחלה שירים)" אם מישהו לא עושה צבא, זה לא בהכרח אומר שלא אכפת לו מהמדינה! יש כאלה שהצבא עצמו לא מקבל אותם, אז מה תגיד על זה? שלצבא לא אכפת מהמדינה? :/ הוא יכול לשרת בלהקה צבאית, בגל"צ, ובכל מיני דברים אחרים, והוא עדיין יתרום למדינה וכן יהיה לו אכפת ממנה! זהו. סיימתי.

hilape

New member
תשובה חשובה skier

שלום לך וחג פסח שמח תשובתך חצופה במקצת אולי היום קיימות סיבות אחרות לכך שעידן אינו התגייס לצבא בחירות אישיות שהן ענינו הפרטי הוא בחר בדרכים נפלאות בעשיית מוסיקה משובחת ובהצלחתה זה מכוער נורא לקבוע כי בחירתו נבעה מחוסר אכפתיות למדינת ישראל כמו לקבוע שכך גם היתה דרכם של אומנים אחרים לכל אחד יש סדרי עדפויות משלו ובחירות אישיות

למעלה