שאלה חשובה

neta2

New member
שאלה חשובה ../images/Emo53.gif

שמעתי שבערוץ הילדים ב-2/11 ישדרו את הסרטון של מרי קייט טאשלי שנקרא : "הוידאו הראשון שלנו" מישהו שמע? מכיר? יודע משהו? כי זה נשמע לי לא מוכר והם אמרו לי שזה ישודר ב- 2/11 עזהר פליז!

אממ...חשוב...

זה די חשוב סליחה שאני מנצלת את השרשור בשביל משהו לא קשור.. אבל במעריב לנוער יש חידון על התאוומצ עם תמונה...

הנה הסבר../images/Emo26.gif

יש לי את הקלטת של "מסיבת ריקודים בבית הספר" ושם מצורף גם "הוידאו הראשון שלנו": זה מעין תכנית כזו שהתאומות סתם מדברות שם ושמים כמה קליפים שלהן, נגיד- אח למכירה וכו´....

ילדה מהכיתה שלי הייתה בחו´´ל והיא ר

אתה את הברביות שלהם אבל אני לא ממש מכירה את הילדה הזאת כי זה בית הספר חדש למרות שהייתי איתה בגן

ניצו"ש...

אני יוצאת עכשיו ואני לא אהיה עד הלילה בגלל שהבית ספר המעצבן שלי החליט להפוך אותנו לבני אדם ואנחנו נוסעים ב-7 להצגה "מכתבים לנועה" ברמת אביב.... ונחזור רק ב-23:30

לי יש את הבובות ועוד

לי יש את הברביות שלהם של winning london ואת winner circle ו magic mistireal msll ואת כל הdvd שלהם אתם חייבים לראות את זה זה מה זה יפה והולכים להביא לי קמה קלטות וידיאו של הריקודים שלהם חבל לכולכם על הזמן אלה הדברים הכי יפים

doosie

New member
גם לי יש מלא דברים...

יש לי סרטים, קלטות וידאו של המסיבות וההרפתקאות ויש לי גם ספרים ודיסקים...

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo3.gif גמני ראיתי ת´ברביות...

אבל לא קניתי..... כאילו.... אני בת 13, אני לא משחקת בברביות אני מור..... מה אני אעשה איתן?! אקח אותן לאמבטיה?! כאילו..... הן היו חמודות בברבי, לא כל כך עצמן... אבל וואט אבר.... נניח שהייתי קונה מה הייתי עושה עם ברבי?!

RinRan

New member
אממממ..... בעיקרון הילוש...

(הילוש
- זה לא נשמע כמו שרציתי...) טוב אז בעיקרון זה לאוסף אני חושבת- נניח אוסף של ברביות או אוסף של התאומות....

doosie

New member
טעות קטנה...

בקלטת של ריקודים בבית הספר יש את "וידאו המוזיקה שלנו" לא "הוידאו הראשון שלנו"... שני דברים שונים... ב"וידאו המוזיקה שלנו" יש כל מיני מקלטות שלהן... וב"הוידאו הראשון שלנו" יש כל מיני שירים שלהן עם סיפורים כאלה, זה יותר ישן מהקלטת השניה...

neta2

New member
תודה!!!!!!!!!!!

רק שתדעו שזה ישודר ב-2/11 ב- 13:50 בערוץ הילדים, בררתי איתם - אחחחח אני שקלית!

בקשר לחידון אה..ויש גם..

יש גם פוסטר לבחירה למורת שהיה בשובע שעבר כנראה ששבוע שעבר הוא לא נבחר אז שמו אותו עוד פעם... בכל אופו אני לא יכולה לסרוק את זה...לא משנה מחר תראו בחנויות או שאתם מנויים...

למעלה