לא רוצה להפחיד חלילה
בסד' שלום לך yaldasukar ראשית אני לא רוצה להפחיד אף אחד, אבל הרופאים כן חושבים שזה הישנות של הפעילות בבלוטת הטימוס, לפי האבחנה שסיפרת, אבל כדי לאשר או להזים את החשד יש צורך בבדיקה נוספת, היות והקליטה אכן יכולה להיות כתוצאה מדלקת או דברים אחרים. אני על עצמי הפסקתי לרחם מזמן,וגם אשליות זה לא הקטע שלי. העניין שלי הוא להיות מוכן לכל אפשרות ולהלחם בלי פשרות במחלה כדי לנצח. NHL = נון הודג'קין לימפומה, שלי נקרא "נון הודג'קין פוליקולר לימפומה" שהוא הסוג הכי נפוץ כנראה של לימפומה, הכי איטי בהתפתחות שלו, אבל ככל הנראה בילתי ניתן לריפוי, לפחות מבחינת הרפואה הקונבנציונלית. הטיפול הטיבעי מתבסס על הידיעה, שמערכת חיסונית חזקה מסוגלת לזהות ולהשמיד תאים סרטניים, וככל שהמערכת החיסונית חזקה יותר, המאזן בין ייצור של תאים סרטניים להשמדתם יכול להתהפך, כלומר שיושמדו יותר תאים סרטניים מאלה שנוצרים בפרק זמן נתון. המשמעות היא דחיקה אחורה של תהליך ההתפתחות של המחלה ונסיגה שלה. כמו כן שימוש בטכניקות מתוחכמות מחד ופשוטות מאידך, כדי להאיץ את חיסול התאים הסרטניים, תוך ניצול ההבנה של התהליכים הסרטניים ופעילותם של חמרים טיבעיים המצויים במזון למשל, או בצמחי מרפא שונים. אני מטופל כך כבר שלש שנים, ומצוי בפיקוח וביקורת של מחלקה המטולוגית מפוארת בבית חולים מצויין, והבדיקות מגלות שוב ושוב שיפור במצב ונסיגה ספונטנית של המחלה. מה שכן התהליך הוא איטי, אבל חייובי וזה מה שחשוב. כלומר שהמחלה מצויה תחת דיכוי מתמיד ולכן אינה מתפתחת תודה לאל בכיוון השלילי. אני כיום בן 52, ואין לי התנגדות לחיות כך עוד ארבעים לפחות, בידיעה שאצטרך להלחם כל הזמן. משמעות הדבר שאני מתייחס למחלה שלי לא שונה מאשר אילו חליתי בסוכרת או יתר לחץ דם למשל. אז תתעודדי כי יש דרכים להתמודד גם עם סרטן, ובתנאי שתקחי אחריות ותחליטי שאת לא מוותרת בשום פנים ואופן ונלחמת בלי פשרות עם כל מה שניתן לגייס לעניין!(גם קונבנציונלי וגם טבעי) ידוע לי שיש הרבה רופאים שכשהם שומעים שמישהו התחיל לטפל "אלטרנטיבית" הם נחרדים ומוציאים לחולה את הרוח מהמפרשים, אז ככה: א' לחולה יש זכות להעזר בכל מה שניתן כדי להציל את חייו הוא. ב' מכל מטפל הוליסטי או אלטרנטיבי מצפים שיכיר את כל הפרוצדורות והפרוטוקולים השונים וכמובן את המחלות, אבל לא מצפים, משום מה, מהרופאים להכיר את שיטות הטיפול האחרות, הלא רעילות, הלא יקרות רצח, המחזקות וכיוב'. ג' אנחנו חולי הסרטן, ביזנס רציני מאוד גם בישביל הרופאים, בתי החולים ובעיקר ליצרני התרופות, שלעניות דעתי והבנתי עושות שימוש לרעה בכוחן תוך ניצול חולשתם ומצוקותיהם של החולים. אז לכל מי שקורא תגובה זו, אל תתנו לאף אחד להפחיד אתכם ולהוציא לכם את הרוח מהמפרשים. אין לפסול את הרפואה הקונבנציונלית שעושה גם מעשים גדולים, אך בודאי אין לפסול טיפול שהוא תומך, מחזק גופנית ונפשית ומסתבר שהוא גם יעיל!! בהצלחה והמון בריאות משה