שאלה חשובה! למישהו יש את התמונה של הסינגל של CIBAH? תודה מראש דרור
W WickeDevil New member 5/11/02 #1 שאלה חשובה! ../images/Emo60.gif למישהו יש את התמונה של הסינגל של CIBAH? תודה מראש דרור
W WickeDevil New member 5/11/02 #4 תודה... ../images/Emo60.gif מחר מבחן במתמטיקה אבל אני לא דואג יש לי את המבחן...
W WickeDevil New member 5/11/02 #6 ... ../images/Emo60.gif המבחן הוא שכבתי אז לחלק מהשכבה היה היום ולחלק מחר, לי יש מחר, אז השאלות רצו להן למה? מה זאת השאלה הזאת? זה לא יפה לרמות: טוב... כדי לקבל 100 אני אעשה הכל רק שיש בעיה שאני לא יודע את התשובות
... ../images/Emo60.gif המבחן הוא שכבתי אז לחלק מהשכבה היה היום ולחלק מחר, לי יש מחר, אז השאלות רצו להן למה? מה זאת השאלה הזאת? זה לא יפה לרמות: טוב... כדי לקבל 100 אני אעשה הכל רק שיש בעיה שאני לא יודע את התשובות
C Charmed by love New member 5/11/02 #7 גם אצלנו זה ככה... ../images/Emo15.gif במבחנים השיכבתיים מי שכבר עשה את המבחן אומר לאחרים מה היה כדי שהם יוציאו ציון טוב וכשלהם יהיה מבחן... גם הם יגידו לו....
גם אצלנו זה ככה... ../images/Emo15.gif במבחנים השיכבתיים מי שכבר עשה את המבחן אומר לאחרים מה היה כדי שהם יוציאו ציון טוב וכשלהם יהיה מבחן... גם הם יגידו לו....