שירי..
אני לא יודעת עד כמה זה יימשך.. תראי.. הבאתי את הקישור לכתבה בוואלה ככתבה לא תלויה. תלויה במה את שואלת? תלויה ב"הד ארצי" ובמדיניות שלהם. אני מביאה את הכתבה הזו כדי להוכיח שגם גורמים שלא קשורים להד ארצי קטלו את האלבום.(ועכשיו זו את שמעלה אותה שוב ושוב..) אני יכולה להביא לך גם מספר לא מבוטל של ביקורות שאהבו את האלבום. את מעוניינת? הביקורת במיוזיקול גם לא תלויה.נכון.אבל היא חיובית.ואני רציתי בכוונה להראות גם את הצד השני. אני מבינה את הכתבה ב"7 לילות".נימרוד כן קטל את "הד ארצי".נכון.אבל לדעתי,הוא גם היה יכול לקטול אותם אחרי "אין חלום אחר" ולא עשה זאת. למה הוא יכול היה לקטול אחרי "אין חלום אחר",את שואלת? ובכן,כי השיר הידוע שלו "זה כל הקסם" לא מיצה את "תפקידו" עד הסוף. במקום שהוא יעזור לנימרוד למכור פלטינה ויותר מהאלבום שלו,הוא עזר למכור כמה אלבומי זהב במקביל. (ולהזכירך,פלטינה שווה יותר מזהב..פלטינה זה 75,000 תקליטים,וזהב זה 50,000). אני לא אוהבת לריב,בייחוד ששתינו יודעות שנימרוד הוא ה-זמר והמוסיקה שלו היא ה-מוסיקה. תראי,השארתי לך גם מסר אישי.אני די מצפה לתגובה עליו.. אני באמת רוצה שנמשיך לכתוב כאן ברוח טובה.. שלך בנאמנות. אליאן דבש.