שאלה חשובה

Weird Eyal 21

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבנתי שקימברלי קלרארק עושים ניסויים בבעליי חיים היום שמתי לב שמתחת ללוגו של חברת חוגלה כתוב קימברלי... זה אותו הקימברלי?????????????????????

feline9

New member
וואלה לא חשבתי על זה

וכל הזמן אני חושבת שדפקתי אותם כי החלפתי לתחתוניות של חוגלה - מה יהיה הסוף?

Weird Eyal 21

New member
לצערי חמודה נראה לי שלא יהיה סוף...

לכל חברה יש חברת בת וחברת אם ותאגיד משותף ומוצרים משותפים החיים קשים... אבל נמשיך להילחם על זכויות בעליי החיים כי אסור שנזניח אותם בשום פנים ואופן באהבה רבה אייל

solace

New member
גם אני הבנתי את זה ../images/Emo4.gif

אז מה עושים? מישהו (מישהי...) מצא תחבושות/ תחתוניות של חברה שלא עושה ניסויים בבע"ח? לצערי, במסעי הראשון בסופר בחיפוש אחר מוצרים שאני יודעת לפי הרשימה באתר של האגודה נגד ניסויים בבע"ח שהם של חברות מ"הרשימה הכחולה", נחרדתי לגלות שרוב הקטגוריות נשלטות כמעט לחלוטין ע"י הרשימה האדומה... כמעט כל מוצר- לאחר חיפוש ניכר אחר האותיות הקטנות- התגלה כשייך לתאגידי הענק האלו!

Weird Eyal 21

New member
בטוח יש ....

כמו המוצרים של "הבית הלבן" או "סופר קלאס" שאלו חברות ישראליות שהמוצרים שלהם זולים נורא.... אם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה על החברות הנ"ל אני אשמח בתודה מראש ואהבה גדולה אייל

shanty.G

New member
על קימברלי וחברותיה...../images/Emo4.gif

אכן- בעיה... בנושא ההגיינה הנשית, ע"פ הידוע לי, היחידים שאינם מבצעים ניסויים בבע"ח, הן החברות המייצרות מוצרים אורגניים המשווקים בחנויות טבע, והינם יקרים מאוד. רובן ככולן של החברות בתחום הנ"ל, לפחות בישראל, הן חברות המופיעות ברשימה השחורה, או שאינן מופיעות כלל. קו אחד תמיד מנחה: להחרים את הגרועים ביותר, אם אין ברירה אחרת. אם יש בין חברות אלו גם את P&G למשל- הם יהיו הראשונים לרדת מרשימת הקניות, עקב החרם הבי"ל.

gali1984

New member
יש משהו שיכול להיות....

יש תחבושות שקוראים להן EVAX של חברה צרפתית בשם PREST´HYG S.A (יבואן- גורי יבוא והפצה בע"מ) לא רשום על החברה הזאת ברשימה (לפחות לא ראיתי...) האיכות לא משהו אבל מתרגלים. אם מישהו/יכול/ה לברר על החברה הזאת פרטים אני אשמח מאד. ביי גלי

למעלה