שאלה חשובה

lior_r

New member
שאלה חשובה ../images/Emo70.gif

שלום לכל הפרופסורים למזרח הרחוק... יש לי שאלה חשובה: אני טס לתאילנד ומתכנן למצות את כל מה שיש לה להציע , החל מטרקים בצפון, ארוכות צוואר ועד האיים. לצערי, יש לי בעיה רפואית שלא מאפשרת לי לקבל חיסונים כלשהם.........! אם בכל זאת אני אצא (וכבר יש כרטיס טיסה), יש לי סיכוי יותר מסביר לחזור בריא??? היכן אסור בתכלית האיסור לטייל שם (למשל איזה איזורים בצפון מועדים לפורענות)? מודה לכם מאד, ואני אשמח לתשובות ליאור

noaaaa

New member
בריאים בתאילנד

אני חושבת שהכי טוב להתייעץ עם רופא מוסמך. למיטב ידיעותי הלא מוסמכות-ממטיילים בטיול מאורגן לא דורשים להתחסן אלא אם כן הם מגיעים לאזור משולש הזהב בצפון.

lior_r

New member
אבל אני כן מגיע לאיזור משולש הזהב,

ולא בטיול מאורגן. כמובן שהתייעצתי עם רופא מקצועי בקשר לבעייתי הרפואית, והוא זה שאמר לי: לא ממש כדאי לך להתחסן.... לאיזה רופא מוסמך אחר את מתכוונת? האם רופא במרפאת מטיילים? ממה שאני מדמיין לעצמי , מה שהוא עושה בדרך כלל: הוא ישאל , לאן אתה נוסע ? אני אענה, תאילנד. טוב אתה צריך לבצע חיסונים אלו ואלו... הוא יודע משהו נוסף בכלל ???? מאד יעזור לי לדעת שיש אנשים שלא התחסנו כלל למזרח וחזרו בריאים ושלמים. תודה ליאור

noaaaa

New member
הי ליאור

אם התיעצת עם רופא מקצועי אז סבבה,לא התכוונתי שתלך דווקא למרפאה של למטייל. אני מכירה מישהי שטסה להודו!!! ולא התחסנה ב כ ל ל וחזרה בריאה ושלמה,אבל עם בריאות לא משחקים ועדיף לכסות הכל. במקרה שלך אם תתחסן תיצור בעיה רפואית יותר מאשר הסיכון אם לא ואם רופא מקצועי אומר לך שזה בסדר אז קטונתי.. וחוץ מזה אם אתה מאמין בגורל אז לך על זה.. יאללה סע כבר.. אני יכולה לבוא איתך?? מבטיחה להרוג כל יתוש שרק יחשוב להתקרב אליך..

aviron

New member
ליאור, ליאור. מה אתה רוצה מאיתנו?

בחייתק. מה אתה רוצה. שנמליץ לך לא לקחת חיסונים , גם באם צריך? צריך להיות על תקן אלוהים - ואנחנו לא כאלה - בשביל לעשות זאת. עזוב. כל אלו שמתחכמים ואומרים לך שלא צריך - " הנה , גם אני לא לקחתי" -לוקחים על עצמם את תפקיד אחיתופל בעצותיהם. תראה. הרופאים במרפאות המטיילים אמרו לך שצריך. נכון? הרופא שלך אמר לך שלא צריך. נכון? אז מה אתה רוצה מאיתנו? אתה ילד גדול, תחליט לבד. ואני מתכוון לכך.

לפי דעתי הכי טוב

תעשה אם תפנה ישירות לרופא שלך... עם כל הכבוד למשרד הבריאות ולרופאי קופות החולים הם לא מכירים את הבעיה שלך ולא טיפלו בך מקסימום שהם יוכלו לעשות זה לקרוא את הגיליון הרפואי שלך... אני מתאר לעצמי שיש לך רופא קבוע שמטפל בך אז תשאל אותו.... בהצלחה ברי

DaViD3.11

New member
אבי, רק לשם הידע הכללי

עצתו של אחיתופל הייתה טובה...

salmax

New member
חיסונים כן או לא?

חבר יקר כמי שהיה רבות במזרח אני זוכר את הפעם הראשונה שלי וכל הלחץ סביב החיסונים . היום עם ניסיוני אני יכול להגיד שהלחץ היה לשוא. אין סכנה לקבל מחלות אם יודעים לנקוט באמצעי זהירות כגון: לא לאכול ירקות ופירות שלא קולפו, ונשתפו במים נקיים. לא לאכול בדוכנים מפוקפקים שאין להם קירור לבשר. תמיד למרוח חומר דוחה יתושים . לשתות רק מים מינרלים מבקבוק סגור שקנית לא לסמוך עך אף אחד אחר מלבד עצמך גם הקרח שמוכרים לך בכוס השייק לא בטוח במאה אחוז אבל אני שתיתי ואכלתי ועשיתי הכל מהכל וברוך השם כלום לא קרה צריך להפעיל שכל ישר. טיול נעים

למעלה