שאלה חשובה!

• פותח הנושא tyco
  • פורסם בתאריך

tyco

New member
הוצאות לאור

שלום האם תוכלו לתת לי רשימה וכתובות של הוצאות לאור מוכרות וידועות שניתן לשלוח להם כתבי יד? תודה

שתי תשובות

א. איזה כתב יד? ספר ילדים או ספר למבוגרים? ב. פתח דפי זהב בערך "הוצאות לאור". שם תמצא רשימה ארוכה ומכובדת. בהצלחה.

tyco

New member
ספר ילדים

תודה על תשובתך מותר לדייק שזה ספר ילדים

Rivendell

New member
עוד שאלה חשובה

האם מדובר בהוצאה למטרות פרסום או במשהו למשפחה/חברים? והאם אתה מוכן לשלם חלק או את כל העלות? גם זה משפיע על בחירת הוצאה.

tyco

New member
הפצת המסר לרבים

היי ושלום יום אחד הופיע אחיינתי הקטנה בדירתי לקחה טוש מרקר וגליל נייר ואמרה בטון סמכותי "סיפור אני רוצה סיפור!!!" ובאמת רק בשביל שלא תציק לי ובכדי לחזור לענייני התמלא בדקות גליל הנייר באותיות פונט עבות סיפור ילדים קצר שנראה תמים לחלוטין אך מחביא אין ספור תובנות להוריי הילדים. אני אישית לא ייחסתי כל כך לסיפור חשיבות משום המהירות שכתבתי אותו,אך תגובות הסביבה היו מדהימות לדעתם מדובר במעשייה מקורית וחדשנית שחשוב להביאה לקוראים בגלל התובנות המאירות שלה. בילדותי סבלתי מבעיות קשב וריכוז ומבעיות היפר אקטיביות שמטופלות רק היום בגיל מבוגר ,בגיל 30 מעשיית הילדים חובנת בתוכה כנראה את ילדותי. ברצוני להעביר את המסרים כמה שיותר לילדים רבים וכמובן למבוגרים לדעת ידידי הסיפור עצמו יכול בקלות מסחרי לכן ברצוני לפנות להוצאות לאור הגדולות בגלל יכולת ההפצה שלהם.

sagiberg

New member
הפתרון פשוט, רק הדרך ארוכה../images/Emo8.gif

שב בחנות ספרים ובחן את ספרי הילדים ומי ההוצאות השולטות. אח"כ, כשתחליט מי מהן מוצאת חן בעיניך, שלח עותק רשום (רצוי עם אישור מסירה) של הספר. כדאי לשלוח לכמה בבת אחת. אח"כ צריך להמתין ובסבלנות ולא לשכוח שטובי הסופרים נדחו לעיתים ע"י הוצאות רבות במשך שנים ובכל זאת קטפו לבסוף את התהילה

liati24

New member
שאלה חשובה!../images/Emo80.gif

יש לי שאלה חשובה והודה לכל מי שיוכל לענות לי עליה. כתבתי ספר ילדים בפעם הראשונה (הספר לא גמור אבל לקראת סיום), והשאלה שלי היא איך אני יכולה להובמה זה כרוך. לאן עליי לפנות ומה עליי לעשות. אודה לכם אם תענו לי.

למעלה