תגובה לליעד
היי ליעד! לגבי "צבא החטא", מה שקורה שם זה שפאקו מעמיד פנים שהוא אפולו אחיו התאום, ופרטה חושבת שפאקו מת. אז בהתחלה כשהם נפגשו הייתה לו חברה(זאת השחקנית שמגלמת את קלרה הלסבית מנשים מאוהבות), והוא דחה אותה. אבל לאט לאט הם התקרבו, ועכשיו הם החליטו להתחתן. הבעיה היא שנראה שהוא לא סיפר לה את האמת, ובטח זה יקרה בקרוב... הטלנובלה עומדת להסתיים בסוף אוגוסט, כי אז תעלה הטלנובלה החדשה של אריק. לגבי קרולינה, אני יודעת שהדמות שלה ג'וליה היא ביולוגית ימית ויש לה רומן עפ פאקו לכמה פרקים די בהתחלה, וזהו... חבל... כן, קלאודיו יבגוד באדוויז'ס... דרך אגב, ידעת שהשחקנית שתשחק את גרסיניה הזאת שיחקה בסרט קולנוע עם פבלו אצ'ארי ומריאנו מרטינז? את האימייל שלי שלחתי לך במסר פרטי
ראית את הפרק של "נשים" היום? מה דעתך על התאונה של רודריגו? היה די משעמם על כל הקטעים של תאו והלנה... לגבי התמונות - אני אשמח אם תשימי תמונות, לא אכפת לי של מי... לגבי אילדה - לא, אני לא צופה. ואת? דרך אגב אני יודעת שמשחקים שם גם כמה שחקנים מנשים מאוהבות כמו דיוגו... האמת ש"נשים מאוהבות" תסתיים עוד די הרבה זמן, כי היא משודרת בערך חודש, ויש לה בסביבות ה- 200 פרקים. ככה שיש לנו מה לראות. הם משדרים שם גם את "האחד" אבל רק 4 פרקים בשבוע, אז נראה לי ש- 2 הטלנובלות יסתיימו בערך באותו זמן. קראתי באתר אחד שהערוץ רכש גם את המיני סדרה המשובחת "בית שבע הנשים". זאת מיני סדרה תקופתית, ומשחקים שם המון שחקנים מ"האחד"(גם ג'ובנה אנטונלי). אני צופה בה באינטרנט, ואני ממש מחכה שישדרו אותה בטלוויזיה באחד הערוצים, כי היא מהממת. עוד נראה לי שיביאו את "סלבריטי", שהייתה טלנובלה ממש מצליחה בברזיל. ונקווה שגם את "צבא החטא"...