שאלה חשובה!Livia

שאלה חשובה!Livia

איך היא תוכל לחזור אליו אחרי שהוא בגד והכניס מישהי להריון, מה את חושבת על זה, מה את חושבת על הטלנובלה צבע החטא?

L i V i A

New member
לליעד - נשים מאוהבות ../images/Emo58.gif

אני ממש מסכימה איתך. הם לא היו צריכים לשלב את ההריון הזה בסוף כי זה ממש הורס. עוד דבר נוראי בסוף זה שפרד מת ודוריס נשארת בלי שום עונש אחרי שהיא הייתה אחראית למוות שלו. הסוף של הטלנובלה באמת מוזר... לגבי צבע החטא, זאת נשמעת טלנובלה מאוד יפה. הייתי שמחה לראות אותה כי משחקים בה המון שחקנים מוכרים כמו ריינלדו, קרולינה וג'יובנה. כמובן שיהיה מעניין לראות את ג'יובנה כרשעית. וגם קלרה מ"נשים מאוהבות"(הלסבית) משחקת את החברה של פאקו שם. גם השחקנים הראשית טאיס ממש יפה. ראיתי אותה בטלנובלה ששודרה לפני "נשים מאוהבות" בערוץ הרוסי, והיא ממש נחמדה. מה את חושבת עליה?

היי!

כן טאיס ממש נחמדה , האמת היא שמידי פעם אני מציצה באתר הרישמי של הטלנובלה ורואה שתמיד היא ופאקו חוזרים ונפרדים. אני שואלת את עצמי למה הם כמעט לא ביחד הרי הם גמורים אחד על השני! אבל אני מקווה שהסוף יהיה טוב ולא כמו בנשים מאוהבות.קרולינה משחקת גם שם את אהובתו של רינלדו,של פאקו היא משחקת את ג'וליה ומנהלת רומן ממש קצר איתו, מה עוד את יודעת על הקטע שם ביניהם? תגידי קלאודיו בגד באדוויז'ס? רציתי לשאול אותך מה את חושבת שיביאו אחרי נשים מאוהבות בערוץ הרוסי? תגידי יש לך אי-מייל או איי.סי.קיו? אם כן אז תכתבי לי בבקשה! וגם רציתי לשאול אותך יש איזה תמונות ספצפיות שהיית רוצה שאני ישים? את צופה באילדה?

L i V i A

New member
תגובה לליעד

היי ליעד! לגבי "צבא החטא", מה שקורה שם זה שפאקו מעמיד פנים שהוא אפולו אחיו התאום, ופרטה חושבת שפאקו מת. אז בהתחלה כשהם נפגשו הייתה לו חברה(זאת השחקנית שמגלמת את קלרה הלסבית מנשים מאוהבות), והוא דחה אותה. אבל לאט לאט הם התקרבו, ועכשיו הם החליטו להתחתן. הבעיה היא שנראה שהוא לא סיפר לה את האמת, ובטח זה יקרה בקרוב... הטלנובלה עומדת להסתיים בסוף אוגוסט, כי אז תעלה הטלנובלה החדשה של אריק. לגבי קרולינה, אני יודעת שהדמות שלה ג'וליה היא ביולוגית ימית ויש לה רומן עפ פאקו לכמה פרקים די בהתחלה, וזהו... חבל... כן, קלאודיו יבגוד באדוויז'ס... דרך אגב, ידעת שהשחקנית שתשחק את גרסיניה הזאת שיחקה בסרט קולנוע עם פבלו אצ'ארי ומריאנו מרטינז? את האימייל שלי שלחתי לך במסר פרטי
ראית את הפרק של "נשים" היום? מה דעתך על התאונה של רודריגו? היה די משעמם על כל הקטעים של תאו והלנה... לגבי התמונות - אני אשמח אם תשימי תמונות, לא אכפת לי של מי... לגבי אילדה - לא, אני לא צופה. ואת? דרך אגב אני יודעת שמשחקים שם גם כמה שחקנים מנשים מאוהבות כמו דיוגו... האמת ש"נשים מאוהבות" תסתיים עוד די הרבה זמן, כי היא משודרת בערך חודש, ויש לה בסביבות ה- 200 פרקים. ככה שיש לנו מה לראות. הם משדרים שם גם את "האחד" אבל רק 4 פרקים בשבוע, אז נראה לי ש- 2 הטלנובלות יסתיימו בערך באותו זמן. קראתי באתר אחד שהערוץ רכש גם את המיני סדרה המשובחת "בית שבע הנשים". זאת מיני סדרה תקופתית, ומשחקים שם המון שחקנים מ"האחד"(גם ג'ובנה אנטונלי). אני צופה בה באינטרנט, ואני ממש מחכה שישדרו אותה בטלוויזיה באחד הערוצים, כי היא מהממת. עוד נראה לי שיביאו את "סלבריטי", שהייתה טלנובלה ממש מצליחה בברזיל. ונקווה שגם את "צבא החטא"...

מה קורה Livia

דבר ראשון רציתי לספר לך על תחושה פנימית שלי הבגידה ממש הרסה לי את היום, יש לי רק שאלה אחת איך היא התחתנה איתו בסוף ,עם הבגדן הזה? תגידי יש סיכוי שישדרו את בעלת הגורל איפה שהוא, יש דרך לראות את זה באינטרנט אם כן אז איך? תגידי לי בבקשה! אילדה משעממת רצח ומשודרת בשעה לא נורמלית ושמתי לב שרודריגו סנטורו משחק שם. התאונה של רודריגו עצובה אבל ברגע שאריק מופיע בפרק מסוים אז אני ממש אוהבת את הפרק! מי שמשחקת את המאהבת של קלאודיו קרול קסטרו מוזכרת בגיליון של יולי בויוה פלוס בראיון עם פאבלו אצ'ארי והיא גם משחקת בבעלת הגורל. אני ישלח לך תמונה של קרולינה עם קרול! איזה שחקנים ברזילאים את הכי אוהבת? אני לא מצליחה להכנס לקטעים של גלובו איך אפשר להכנס אליהם? אני ממש רוצה לראות את צבע החטא אבל במיוחד את בעלת הגורל! את יודעת אולי מי משחק את הבן-זוג של קרולינה בבעלת הגורל? האי-מייל שלי למקרה אם את רוצה הוא:[email protected] קרולינה עכשיו מצלמת את הדמות של איסבל,יש כתבה על זה עם קישור לתמונות אבל זה בפורטוגזית ובכול זאת אם את רוצה לראות כנסי הנה הכתובת:http://dirce.globo.com/Dirce/home/0,6993,RM760293-533,00.html

בנדט

New member
בקשר לעוזרת

נכון השחקנית שמגלמת את העוזרת? אז היא בברזיל הפכה להיות מאוד מפורסמת בעקבות תפקידה בסדרה נשים מאוהבות לפרטים ועוד פנו אלי..

למעלה