שאלה חשובה=P

the lonely rose

New member
שאלה חשובה=P

הייתי היום בתומר בתל אביב,וקניתי את השרשרת שלהם. עכשיו המכורת שם כשהראיתי לה איזה שרשרת אני רוצה היא אמרה שזה לא שרשרת של הים,זה הארטגרם,ושלא רק להים יש את הסמל,תשובתה למה שאני טענתי כגם שרשרת של הים. עכשיו מה שקרה זה שאחרי שיצאתי מהחנות שזה ההארטגרם והעיגול מסביב לו וההארטגרם בפנים,זה אומר שזה לא נחשב לשרשרת של הים? אף אחד מכן לא התבלבלה עם זה או שקנתה בכוונה את זו? מה דעתכן? אני יודעת שיש להארטגרם גם שזה לא קשור להים..אבל סתם מבאס אותי שלא נחשב שיש לי שרשרת של הים

the lonely rose

New member
למרות העיגול מסביב? כי מישהי ששמה תמונה של

השרשרת של הים שהיא קנתה ולא היה עיגול סביב זה,או שזה לא משנה..?

FFTL

New member
דווקא לדעתי העיגול מסביב יותר יפה.:)

לי יש בלי עיגול מסביב...

5ifi

New member
תנוח דעתך...

הארטגרם זה הסמל של הימ. אמנם הסמל התפרסם יותר מהם, אבל זה עדיין הסמל שלהם. וילה אפילו אמר את זה פעם בראיון- שזה מגניב שהסמל שלהם יותר גדול מהם, ושיש אנשים שמכירים את ההארטגרם אבל לא מכירים את הימ. בקיצור, המוכרת הזאת אוכלת סרטים. וילה צייר את ההארטגרם!! זכויות יוצרים אוליאולי?! יש לך שרשרת של הימ. כולנו קנאה.

inbal287

New member
יש לי תשובה אפילו טובה יותר../images/Emo3.gif

זה נכון, בהתחלה הסמל היה בלי העיגול. אבל בסביבות 2003 [אאל"ט זה באמת היה בעקבות או לקראת ההוצאה של LM], וילה החליט להוסיף את העיגול וטען שעד אז באמת היה חסר משהו בסמל, ורק כשהוא ראה את העיגול הוא הבין מה. אאל"ט, הוא גם ציין שזה מסמל את השלמות והמעגל האינסופי של כל עניין האהבה-מוות וכו'.

למעלה