שאלה חשובה..

damned4life

New member
שאלה חשובה..

שלום לך ד"ר אני בן 18 ואורך הזין שלי הוא 12 סנטימטרים.. איזה בושה.. אני ממש מתבייש מזה.. איך לעזאזל ילך לי עם בנות אני לא מבין ?! ומה שמעצבן אותי הכי הרבה.. שלאח שלי שהוא עדיין בן 15 אין לו זקן ולא שיערות על הגוף ולא כלום כבר יש 17 ס"מ..!! ולאבא שלי יש גם יותר גדול.. אז למה דווקא אני נתקעתי עם הגודל הזה??( יש לי שיערות על הפנים.. ועל הגוף גם) האם ניתן לתקן את המצב?? או שזה כבר מאוחר?? כי אני בטוח שיש משהו לא תקין פה !!! תודה מראש

עריכת

New member
אין צדק בעולם

למה לשכנך יש IQ מאה וארבעים, ולך רק תשעים ותשע?

שלא ילשינו עליך בעיריה

מישהו יכול לספר לראש העיר (רון חולדאי) שיש לך זין קטן, ואתה תאלץ לשלם מס אורך קטן. ואפילו יכולים לגרש אותך מהעיר כדי שלא תביא עליה בושה. למי שיש זין ארוך פטור ממס אורך מוסף.

שאלת הגודל נשאלת כאן המון

תוכל לחפש במנוע החיפוש המתקדם ולקרוא כמה שאתה רק רוצה. מי שמתעסק בזה הכי הרבה הם דוקא הגברים ופחות הנשים, אולי זה בגלל שהם יותר תחרותיים ועסוקים בהשוואה. דע לך שלאשה מה שחשוב זה הקשר, הרגישות, ההתחשבות, ההשקעה, המיומנות וממש לא הגודל... ואגב, אתה בנורמה,הנה ציטוט ישן מדר רפי חרותי לגבי הגודל "לפי קריטריונים רפואיים הפין נחשב תקין במידה ואורכו יותר מ- 6.5 ס"מ במתיחה מקסימלית (כשהוא רפוי) או יותר מ- 10 ס"מ בזקפה מלאה. טווח הממוצע הוא 12-15 ס"מ (מדובר בטווח ולא בממוצע, שכן זה תלוי מי בדק, איפה, איך וכדומה. ה ממוצע איפה שהוא בתוך טווח זה). בעיקרון, פין שמאפשר קיום יחסי מין עם חדירה נחשב לפין תקין".

שאלות לזורמת

אולי כבר שאלו את השאלות האלו אבל אחזור עליהן: מה העומק הממוצע של הכוס? האם כושי עם זין ארוך מאוד יכול לגרום נזק לכוס של בת ממוצעת?

SpoKeN

New member
זה כואב לה אם נכנסים יותר מבערך 15...

להגיע לחיבור עם הרחם זה לא כל כך נחמד לבחורה, לא בטוח בנוגע לנזק אבל זה בהחלט יכול להרוס את הזיון, זה פשוט כואב.

למעלה