שאלה חשובה...

indistrica

New member
שאלה חשובה...

שלום. אני מאוד מאוד רוצה לטוס לפולין. אבל יש בעיה. והיא שאין לי חברים. ביום יום כבר התרגלתי אבל בפולין זה יכול ליצור שתי בעיות: גם בקטע של המלונות והקבוצות שאין לי למי להצטוות וגם בקטע של אין לי עם מי לפרוק את הרגשות.. מה אני צריך לעשות לדעתכם?

Galuush

New member
מבינה את הרגשתך...

אני יצאתי בידיעה שאין לי יותר מדי חברות במשלחת, אבל ידעתי שהמחנכת שלי יוצאת איתנו, וזה עזר לי המון. אתה תתפלא לגלות כמה אנשים תומכים במסע הזה... אני נורא הופתעתי, מחברות שאפילו לא ציפיתי מהן!! אני מאוד מבינה אותך, אבל אם המסע ממש חשוב לך, לדעתי תצא אליו, ויכול מאוד להיותשתרכוש חברים חדשים כי זה מסע מאוד מגבש!! לגבי החדרים, אולי ישבצו אותך כבר עם מישהו, כי יכולים להיות המון דברים והמון סיבות ובסוף מישהו יהיה לבד וגם אם לא, אתה תסתדר כבר, לא תישן במסדרון- אל תדאג!! לי קרה מקרה, ששמו אותי עם מישהי, ובסוף היא הלכה לישון עם חברות שלה, משמע, הן היו שלוש, ולי היה חדר לבד
כמה נחמד לי
אל תדאג... אם תחליט, לא ישאירו אותך לבד... ואני מקווה שיש לך סגל מעולה. זה חלק גדול מהעניין, בעיניי לפחות.

שירנות

New member
../images/Emo24.gifהיי

קודם כל אני מאוד מצטערת לשמוע אותך אומר שהתרגלת לזה-ברגע שמתרגלים למשו מקבלים אותו כמו שהוא... בכל מקרה אני יכולה להגיד לך שגם כשאני יצאתי יצאתי עם חברה אחת ממש טובה והיו עוד כמה חברים אבל לא משו רציני בוא נגיד שלא היה לי גדוד חברים איתי במסע...ונדהמתי לגלות איך במסע כולם נהיו חברים,קודם כל אני התחברתי עם אנשים שלא היה לי קשר איתם ולא דיברתי איתם לפני המסע ואפילו עם אנשים שבוא נגיד שלא ממש חיבבתי לפני המסע,חוץ מזה בקשר לרגשות אתה תראה שאנשים תומכים שם וזה לא משנה אם אתה חבר שלהם או לא זה מדהים לראות את השינוי שנוצר ברגע שמגיעים לשם יש מן קשר מיוחד כזה אני יכולה להגיד לך שבמיידאנק שהיה בשבילנו(ומבשביל כולם)מחנה מאוד מאוד קשה כולם בכו וכולם חיבקו אחד את השני וזה ממש לא היה רק לפי חברויות אנשים שלא דיברו בחיים שלהם התחבקו ובכו בייחד זה חלק מהמסע-חלק מאוד מיוחד יש תמיכה מדהימה ואין לך מה לדאוג וכמו שכבר אמרו לפני גם יש צוות מורים שדואג שאף אחד לא ישאר לבד וכשאתה צריך עזרה או חיבוק או סתם לדבר תמיד יש מישו שיהיה מוכן לעזור לך. בקשר לחדרים היו אצלי כמה כאלה פשוט מצרפים אותך למישו שגם לו אין חדר בכל מקרה אל תדאג יסדרו את זה זה עניינים תכניים מסדרים את זה בקלות. אז הנה הדעה שלי-תיסע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלי שאלות בכלל זה מסע מדהים שאם יש אפשרות חייבים לעבור...זה מחזק לך את הקשר למדינה שלך אתה מרגיש גאה שאתה יהודי זה מחזק אותך ואת הקשר שלך עם שאר האנשים בשכבה שלך אני בטוחה שתצור חברויות במהלך המסע. אם יהיו לך עוד שאלות או התלבטויות אתה מוזמן להעלות אותם זה תמיד נחמד לענות

כמה דברים...

1. אני חבר שלך!!! אז תוסיף אותי לאייסיקו שלך: 301948372 2. נמשיך ונדבר שם....... ערב טוב גבר

אנחנו צריכים לפתוח קהילת חברים :)

חחח סתם... אחי, באמת עצוב לשמוע שאמרת ש"אין לך חברים"... אני לא כל כך מאמין לאימרה הזאת...אתה בטח בסכסוך או משהו כזה.. ובקיצור נמשיך לדבר באייסיקו. אגב, גם אתה דנדובין מוזמן להוסיף אותי

עידוק

New member
אני...

שיצאתי היו לי חברים... התפלאתי עד כמה מניאקים הם היו שם, ועד כמה אנשים אחרים שלא הכרתי היו נחמדים (ואני בקשר עם רובם עד היום... אני סיימתי ביה"ס לפני שנה+, נסעתי לפני 3 שנים...)...

למעלה