שאלה חשובה

naturegirl2

New member
שאלה חשובה

נגיד בחור בן ה24 שעבר לא מעט והוא בחור עם ראש והכל אבל מה הוא עכשיו התחיל ללכת למרכז יום ומאוד קשה לו עכשיו הוא אמר לי שהוא נקי חודש אבל הוא מחפש נגיד בחורות הוא לא בוחל באף אחד הוא לא מוותר גם על אף אחד והוא לא יודע למה הוא מרגיש את זה? ממה זה יכול להיות נובע? יש לי 2 אופציות

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

16 בפברואר בטחון רגשי "כשאנו מסרבים להשלים עם הממשות של היום, אנו מתכחשים לאמונה בכוח העליון שלנו. זה יכול להביא לנו רק סבל נוסף." עלון מס’ 8, "רק להיום" יש ימים שלא מתנהלים בדיוק כפי שהיינו רוצים שיתנהלו. הבעיות שלנו יכולות להיות פשוטות - שרוך קרוע בנעל של ילד או צורך לעמוד בתור בסופרמרקט. ויתכן שאנו ניצבים בפני בעיה הרבה יותר רצינית כמו אובדן עבודה, בית, או אדם אהוב. כך או אחרת, ברוב המקרים אנו מחפשים דרך שבה נוכל להתחמק מהרגשות שלנו במקום להודות, בפשטות, שרגשות אלה כואבים. אף אחד לא מבטיח שהכל יהיה כמו שאנו רוצים, כשנפסיק להשתמש. בעצם אנו יכולים להיות בטוחים, שהחיים יימשכו, בין אם נשתמש ובין אם לא נשתמש. יהיו לנו ימים טובים וימים רעים, רגשות נעימים ורגשות כואבים. אבל אנו כבר לא חייבים לברוח משום דבר. אנו יכולים להרגיש כאב, צער, עצב, כעס, תסכול - כל הרגשות שבעבר ברחנו מהם אל הסם. אנו מגלים שאנו יכולים להתנסות ברגשות אלה ולהישאר נקיים. אנו לא נמות וסוף-העולם לא יבוא בגלל שיש לנו הרגשה לא נעימה. אנו לומדים לסמוך על כך שנוכל להישאר בחיים ובתכנית, בלי שום קשר למה שכל יום מביא אתו. רק להיום: אני אפגין את בטחוני באלוהים בכך שאתנסה ביום הזה כמו שהוא.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

כח האמונה . היה נוהג העשיר לצאת לטייל בשוק לראות מה מתחדש בעיר,בין יגיעי הכפיים ואנשי העמל. באחד מן הימים,באמצע השוק,נקרעה נעלו הימנית,הוא מחפש סנדלר ולאחר כמה דקות מבחין בסנדלריה קטנה ועלובה. הוא נכנס פנימה ומבקש מהסנדלר לתקן לו את הנעל.הסנדלר,חותך מדביק ותופר ומחזיר לעשיר את הנעל. העשיר בא לנעול את הנעל והנה הוא מבחין שהתפירה של הסולי'ה עקומה ובכלל התיקון גרוע. "מה קורה לך??? זאת עבודה של בעל מקצוע??? אתה סנדלר אתה??? לא אשלם לך..." גוער בו העשיר. "אנא סלח לי" פונה אליו הסנדלר "אני עני ובקושי מתפרנס למחייתי ולי 8 בנים ובנות והנה הבת הגדולה הגיעה לפרקה ואין לי במה לחתן אותה.ראשי מלא דאגות עד כי אינני מסוגל להתרכז בעבודה..." ריחם העשיר על העני ואמר:"בוא איתי אל ביתי" הגיעו לביתו של העשיר,העשיר ניגש לכספת שלו והוציא משם כיכר זהב ענקית הגיש לסנדלר ההמום ואמר לו: "קח לך את כיכר הזהב הזו וכל פעם שתצטרך לחתן מישהו מילדיך פרוס לך פרוסת זהב מכור אותה ובכסף שתקבל תוכל למלא כל מחסורך." אחז הסנדלר בהתרגשות בכיכר הזהב הלך לביתו ושמר אותה במקום מסתור. מכאן ואילך התחיל הסנדלר לעבוד בשמחה,כשהוא חסר כל דאגה ליום המחר. שמע עבודתו המדויקת יצא למרחוק רבים באו לתקן את נעליהם אצלו ובמשך הזמן הקים הסנדלר מפעל לנעליים ושיווק את נעליו לכל המדינה וגם לחו"ל. לא עבר זמן והסנדלר הפך לאחד מעשירי הארץ. יום אחד יצא הסנדלר העשיר לטייל לו בשוק והנה הוא רואה אדם ממרר בבכי. שאל אותו על מה ולמה הוא בוכה. האיש הסביר לו שהוא עני ואין לו מה לאכול לא לו ולא לילדיו,הזמין אותו הסנדלר העשיר לבוא לביתו. ניגש למקום המסתור ונתן לאיש את כיכר הזהב ואמר לו: "כשתצטרך כסף פרוס לך פרוסת זהב מכיכר זו מכור אותה וכך לא תצטרך לדאוג יותר." לקח האיש את כיכר הזהב מלא ספיקות וכשהגיע לביתו לקח פטיש והכה על כיכר הזהב ולהפתעתו אכן רק ציפוי דק של שכבת זהב הייתה בכיכר ומתחת למעטה הזהב הדק היה גוש ברזל חלוד. נדהם וכועס רץ לביתו של הסנדלר העשיר וקרא בכעס:"למה רימית אותי??? כיכר זו כולה ברזל ורק הציפוי שלה זהב!!!" התבונן הסנדלר באיש ובכיכר הברזל שבידו ולאחר רגע של שקט אמר לו: "מעניין,גם אני קיבלתי ברגע של ייאוש את כיכר הזהב הזו,אלא שהגישה שלי הייתה שונה משלך. אני האמנתי במתנה לא שאלתי שאלות ולא בדקתי אם באמת קיבלתי כיכר שכולה זהב ואילו אתה הטלת ספק,במתנה,לא האמנת שכולה זהב.אתה מבין" פנה הסנדלר לאיש:"האמונה ללא שום פשרות היא כיכר הזהב האמיתית ובזכות אמונתי הצלחתי להגיע למה שהגעתי..."

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! ושבת שלום ומבורך לכולםםםםםםםםםםםםםםם שבת נעימה חמימה שבת מנוחה ושלווה .

naturegirl2

New member
ממממממ

או בגלל שהוא לא גדל עם אמו...או בגלל הצורך שלו לשליטה זתמורת להרגיש שדברים שייכים לו שידו על העליונה

למעלה