שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

יכול להיות שזו שאלה ששואלים הרבה אז אני מתנצלת אם זה מציק... אני פשוט חייבת עזרה. אני מתחילה לעבוד בעבודה מועדפת ורציתי לדעת איך הולכת הפרוצדורה הזו, כאילו, איך אני מוודאה שבאמת מישהו עוקב אחרי כמה ימים ושעות עשיתי ושזה נרשם איפשהו, וכעבור חצי שנה- מי דואג לכך שאני יקבל את המענק? ואם אני אמורה לוודא ולדאוג לכך- אז איך? איזה גופים בכלל מטפלים בזה? אני ממש בורה בכל מה שקשור לזה ולא בא לי אחרי חצי שנה של שכר מינימום לגלות שבגלל חוסר הערנות שלי אין לי מענק אז אשמח מאוד אם תעזרו לי! תודה מראש!

jhhopkd1

New member
זה בסדר כולם מבולבלים בהתחלה

לגבי מי עוקב אחרי השעות והימים שאת עובדת התשובה היא כמובן את והמעסיק שלך. ברוב העבודות נוהגים להחתים כרטיס בכניסה וביציאה. בתלוש משכורת שאת מקבלת בסוף כל חודש מופיע סעיף "ימי עבודה" ובו מספר הימים שעבדת במהלך החודש. לאחר שיהיו לך 150 ימי עבודה , את הולכת לביטוח לאומי ולוקחת מהם טופס בקשה למענק מועדפת. את ממלאת את הפרטים שלך ונותנת את הטופס למעסיק שלך שימלא את החלק שלו. את מצרפת את התלושי משכורת.ומשלשלת את המעטפה בסניף של ביטוח לאומי הקרוב למקום מגורייך. תוך שבועיים נכנס לך לחשבון הבנק 8,114 ש"ח. נ.ב רק תוודאי לפני שאת מתחילה לעבוד אם המעסיק שלך שאת באמת עובדת בעבודה מועדפת. בהצלחה.

DoubleD

New member
../images/Emo45.gif וגם...

את לא חייבת ללכת לביטוח לאומי לקחת טופס, אפשר להדפיס אותו בבית דרך האתר שלהם :) (סתם חבל על המאמץ הכפול:)

תודה רבה!

אלו בדיוק התשובות שחיפשתי.. טוב ששאלתי אחרת לא בטוח שהייתי שומרת את התלושי משכורת. באמת תודה עזרתם לי.

למעלה