שאלה חשובה =]

שאלה חשובה =]

לא הייתה במיקרה מודעה כזאת שכתוב בה שדודי וג'ואל מופיעים בגרמניה בחודש מאי? כבר ניגמר החודש? הם היו שם או שזה בוטל?

TAL BAR ZOHAR

New member
אני ינסה לענות שוב למרות שעניתי בעבר!!

אני בשום פנים ואופן לא ייתן הסבר לחלק משירידים של הניהול הקודם!! כולל עיניין טאוצ/רועי הופעות שנסגרו חצי שנה מראש ולטפל בלו"ז שאני אישית לא מאמין בו ומי שלא יודע על מה מדובר עדיף לא להיכנס לזה!! בכל אופן ההופעה בגרמניה בוטלה ללא שום של ספק לאחר ששמעתי במפורשות שהמועדון אליו הוזמנו ההרכב דודי &ג'ואל הינו מועדון סאדו/מאזו !!! אני אישית לא מצליח להבין איך אפשר לתת הופעה עם כלכך הרבה נשמה אנרגיות ויצירה שבאמת עולם הקלאב ייתחבר בצורה פנטסטית למועדון סאדו מאזו . ההופעה בוטלה ואין שום עיניין ובטוח שזה לא יתרום לשום דבר מקצועית או לרזומה כך שלא תמיד חייב להגיד העיקר שהיינו בחו"ל!! לעומת זאת שימו לב ללו"ז בינלאומי של 3 מדינות "טרוולינג" אמיתי בינהם ברזיל מכסיקו וטורקיה בין המועדונים הגדולים בסצינת הגיי קלאב בעולם ואולם טורקיה זו טורקיה וההופעה תתקיים לקהל המיינסטרים אך הגדול במדינה!! פרטים מלאים לדעתי אין צורך ולמי כאן זה יעזור??! בהחלט שניכח עימנו מצלמה ואשמח להראות לכם חיל אמיתי של דיוות המועדונים ג'ואל!! המשך יום מקסים טל בר -זוהר!

סאדו מאזו????../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif

אין עלייך טל דודי וג'ואל היום מגיעים למקומות הנכונים כיף להתעדכן במידע איתך אין עלייך !!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
טל אתה צודק 1000%%%../images/Emo23.gif

אני ממש רוצה להגיד לך שקודם כל הכי אני מרוצה מזה שאתה בעצמך עם כלכך הרבה אנושיות מנהל את הפורום בעצמך והמידע מעובר ישירות מהמנהל האישי ובלי רועי טאוצ אטוצצצצצצצצ היחיד שאני מכירה ויצא לי אישית זה יעקב והוא באמת מכאן מינף את הקומונה יחד איתך לפורום אז טוב שאנחנו בידיים טובות. ןמי אמר שלברזיל אני לא מצטרפת חייבת תאריכים אני ידבר איתך בפרטי.

למעלה