שאלה חשובה

שאלה חשובה

שמעו אני יצאתי על נפשי בגלל שעברתי איזה משבר קטן מורה בבית ספר נתן לי מקות ואז לא הלכתי ללמות שלחו אותי לפסיכיאטר וזה הייה בדיוק בתוקפות של הצבא עעכשיו הצבא לא גייס אותי .... יצאתי על נפשי בגלל שהייתי אצל פסיכיאטר ... עכשיו כול מקום עבודה עושה לי על מה יצאתה מי הצבא ישר אני אומר נפשי אז אומרים אין עבודה או שסתם ממצאים תירוץ ושמעו אני בגיל 20 היום ואני חייב עבודה אני נמצא במקום שאין פה בכלל עבודות יענו בלשקתתעסוקה עם שולחים אותך מישם שולחים אותך לעבודות הכי חארות איפה שאפחד לא רוצה לעבוד שולחים אותם לך עכשיו אני רוצה עבודה יותר רצינית יותר נורמלית ... עכשיו יש מקום חדש בבעיר שאני גר עכשיו הם מצאים שם עבודות עכשיו הלכתי לשם אי עושה לי תמלא תגיוס תפר למה לא התגייסתה עכשיו סתם לא ידעתי מה להגיד מה אני הירשום נפשי ואחרי זה שום מקום לא הירצה אותי ... אז רשמתי שאני בן יחיד .... רשמתי אי התאמה בן יחיד כי אני ממש לחוץ בעבודוה .... עכשיו מה המדינה עושה עם אנשים כמונו שיצאו על נפשי אז מה נוכאל אותה עכשיו .... זה לא שעשיתי בכוונה שיאצתי על נפשי 21 למה המדינה לפחות לא עוזרת לנו מה אני אומר לעשות במצב כזה ..? מה אתם ממלצים לי לעשות ששואלים אותי למה לא התגייסתה ואל תגידו לי בכוונה תגיד נפשי כי שום מקום נורמלי לא יקבל אותי .. ואני כבר בדיכאון יש לנו פה מלא אנשים מובטלים בגיאלאים 20-30 אני לא רוצה להגיע לזה גם

למעלה