שאלה חשובה =)

miley2

New member
שאלה חשובה =)

היי !! אני חוזרת לארץ בכול פורים סוכות ופסח .. ואם יש משהו באחד החגים האלה ...כמו פגישת פורום או משהו אני מש רוצה לראות אתכם :) אז תגידו לי בבקשה .. ופה ממש סבבה והכול ממש טוב !! :) נאי עכישו בדירה ולא במלון סורי שלא אמריתי כלום :) תודה שסלחתם לי :) XD

miley2

New member
אני מתגעגת לארץ ..

ושום דבר לא בטוח.. אבל יש משהו בתאריכים ?? ואם לא בלכם שאני יבוא אז לא נורא בכלל אבל בכלל לא עצובה .. :) לא נורא ( כי אני לא הרבה זמן בפורום )

pop128

New member
O.O

מה ההיגיון לחזור כל כמה חודשים? את בטוחה במה שאת אומרת.... ? כי לגם לפי השעות זה לא כ"כ הגיוני שאת ערה בשעות כאלה D:

miley2

New member
נישבר לי !! עוזבת ...!?

אין לי כוח ! לא רוצות לא צריך !! אני ממש לא צריכה את הטובות שלכם ! כי א. אני לא רוצה לריב ב. כי אני באמריקה וטוב לי ג. כי אני עוזבת את הפורום ! אני אל רוצה להיות במקום שלא מאמינים לי אז ! אז אני חוזרת לארץ אני לא מתרגלת לשעות ללדבר אנגלית כל שניה ובא לי להיות לפעמים בארץ .. אני עוזבת את הפורום כי אני בעוד מייליונים של פורומים ממש טובים ששל מיילי והאני גם "עולם של מיילי " ואני יכולה לדבר איתה וכאלה .. ו.. גם לא כל כך כיף לי בפורום אתם בכלל לא מאמינות לי מאז שנסתי .. וחשבתי שאים ניפגש היה לי יותר כיף וגם לכן אבל לא בלכם וגם לי לא בא ... ו.. ממש נחמד לי שם אם מענין לכם ...?! אז.. אני אומרת ביי לפורום וביי לכם .. ושתידעו שהמלצתי בכול מקום על הפורום .................................................. אבל בחול זואת היה כיף ממש ... ותמשיכו לעדקן גם מתי שאני לא היה בפורום ובפעם האחרונה :) אלה

טוווב ... ../images/Emo12.gif

אממ...... זה לא שאנחנו לא ממש מאמינות ... פשוט הדברים שאת אומרת לא הגיוניים . נגיד בפעם הראשונה שהגעת לאמריקה , כתבת ' חבר שלי המתין לי בארץ והוא ישב לידי בכל הטיסה ' איך הוא היה גם בארץ וגם היה לידך בטיסה ? וגם איך יש לך כל כך הרבה קשרים עם מיילי ? זה פשוט נשמע לא אמין זה הכל ..

pop128

New member
../images/Emo41.gif אנחנו מנסות להיות הגיוניות

על כל פיפס שמישהי אומרת את כ"כ בלחץ , כ"כ מתרגזת... זה בסך הכל לא הגיוני, וכל אחד יכול לראות את זה :O ואת אומרת שיש לך חבר ואת בחו"ל וחוזרת מתי שבא לך וקוראים לך מיילי ... מה זה בא לך להיות בארץ? את מיליונרית? XD , זה לא הגיוני. את ב"עולם של מיילי" ועוד מליוני פורום שלה. לא יודעת מה נסגר איתך אבל אני חושבת שאת מנסה לגרום לנו לקנא. אני יודעת שאני פוגעת ואני לא מנסה לריב או משהו פשוט הגיע הזמן שמישהו יגיד לך את האמת בפרצוף. זה מה שאני חושבת, אם את כועסת אחרי ההודעה הזאת תכעסי עליי. את גם אומרת שזו זכותנו לא להאמין לך {עם סמיילי}, ואז את כועסת ואומרת שאת עוזבת. מצטערת על החפירה אבל זה מה שאי חושבת. XOXO.

pop128

New member
עזבו אותה ...

כל אחד והדמיון [הפורה מאוד] שלו. אני פשוט צריכה ללמוד לא להגיב לדברים האלה XD

miley2

New member
שהיהי ...

אההה... בזה שלי כתוב שאני בת 10 ו... סתם חירבשתי .. לא קוראים לי מיילי קוראים לי אלה ... אני לי דימין פורה ( מיזה נעלבתי מאוד ) חבר שלי ישבל ידי כי ההורים שלי קנו לו כרטיס טיסה ... אני לא נעלבתי ... סתם ... פשוט לא יפה אני עשה תמיד הכוללללל אם חיוך :) ו.. נאי יודעת שעוד מיליונים שם .. סתם .. בזבזתי את הזמןן שהיתי בפורום הזה ..באמת :) ובחיוך גם .. כי א. אתם לא סובלות אותי .!!!(זה לפחות ניראה כך ) ב. אנחנו הרבה רבות .. ג. ההודעות שלכן לא איזה תהני תהני אלה תעזבו אותה סתם שקרנית אם דימיון מפותח ד.למה אני חוזרת לארץ אני לא מתרגלת לשעות !! אני קמה בשבע בבקור ואני רואה שזה איזה 4 בבוקר .. (סתם דוגמא ) ובקשר ללקנא אני ממש לא כזו !!! אני רוצה שתידעו איפה אני ותאמת רציתי להיפגש איתכם כי קניתי לכם מתנות ורציתי לבוא למפגש פורום .קניתי מתנה לכול אחת ממכם ממש חמודה של (ניראה לי שתואבו )גם אם לא בלכם .. סתם תדעו הבתי לכול אחת ( אני לפחות חושבת שזה המספר של הילדות) את ההופעות של מיילי בטלת מימד אתם בטח מכירות התלת מיימד של ההופעות אם המשקפים אם יש לכם כזה אז סורי (תאמת ממש כועשים עלי שאין לי מה לעשות אם זה עכשיו) .. אה.. שבוע טו-אוב .... ולא קוראים לי מיילי קוראים לי אלה :) חיוך לכם :) וגם קצת לי ... אם אתם חושבים שזה שקר אז זכותכם ... באמת באמת באמת.. וגם אם אתם רוצות אני לא באה לפגישת פורום ...אני כבר לא חלק ממנו ... כול הכבוד וסורי שזה ארוך ...פשוט שתידעו ..

miley2

New member
אה..עוד משהו ...

מיליונרית זה המילה השנואה שלי !! כך קוראים לי בישראל לא קראו לי אלה !! קראו לי מיליונרית.. לא בירצינות :) כול הזמן אפילו פאם אחת המורה התבלבלה ... כי הילדים קוראים לי כך והיא שמעה וקראה גם XD .... אז .. זה החיים של אלה ... שמחה לשתף...
...

pop128

New member
../images/Emo41.gif טוב, פרשתי.

תקשיבי אל תכלילי לא כל הבנות כתבו לך פה, הרוב לא קשורות. בהצלחה בחייך, אלה :]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifתודה רבה על המתנות :]

אני מקווה שאת עושה חיים, ומחכה שתבואי לארץ :) [מה, אני זורמת..]

תגובה בנוווושא ../images/Emo69.gif

תראי, אין לי מושג אם זה אמת או לא אמת . בכל מקרה ... תודה על המתנות . ובסוכות אנחנו רוצות לעשות מפגש פורום אם תהיי פה ... בכל מקרה , אנחנו לא יודעת אם מה שכתבת פה אמיתי או לא . לנו אין דרך להוכיח את זה בכל מקרה . תראי, תהני בחו"ל .. מה אני אגיד לך . גם אם זה רק פנטזיות וגם אם זה מציאות ... שיהיה לך בכיף .. וכן נשמח שתמשיכי לגלוש בפורום

למעלה