שאלה חשובה :

Danit41

New member
שאלה חשובה :

אוקי אז ככה: הסרט "MR NOBODY" מישהו מיכם יודע מתי הוא יצא ? והאם הוא יגיע לישראלללל
???!

I AM7

New member
בואי נתחיל מזה...

שזו לא שאלה כל כך חשובה... שאלו את זה כאן מלא פעמים... אנחנו לא יודעים...בסוף השנה..אולי...

היי דנית

קודם כל זאת באמת לא שאלה חשובה.. אנחנו פורום של 30, ואפילו שג'ארד הוא הסולן אנחנו מתרכזים יותר בחיים המוזיקליים שלו מאשר בחיי המשחק. בנוגע לשאלתך, יש מלא אתרי מעריצים לג'ארד.. אחד מהם זה www.jared-leto.org למיטב הבנתי הסרט לא יצא אפילו בארה"ב עדיין, אז יש עוד הרבה לחכות ולראות. חוצמזה את יכולה לחפש על הסרט פרטים בגוגל, בטוח יהיה כתוב שם משהו

30stm boo

New member
היי יום שישי היה את" chapter 27" ביס!!

כן ביס 4 בשישי בערך ב12 בלילה.. אני לא ראיתי (כי אני קצת שומרת שבת..) אבל במקרה נתקלתי בזה.. בהתחלה ראיתי את זה אבל לא זהיתי כי קראו לזה "היום בו רצחתי את לנון" או משו כזה.. ולא ממש חשבתי שזה הסרט אבל אז שהיה כתוב למטה "ג'ארד לטו" ממש התרגשתי ועכשיו אני קצת עצבנית שלא היתה לי האפשרות לראות אותו!! טוב נו חפרתי.. לילה טוב..

I AM7

New member
תגידי אם יהיה שוב...בבקשה../images/Emo9.gif

למרות שאין לי יס ..חח.. תגידי לפני..אומשהו...

30stm boo

New member
את האמת שגם אני דיי מחפשת מתי יש..

אבל אם אני אמצא אני יכתוב..

ראיתי את הסרט לפני הרבה זמן

ואישית ממש לא אהבתי אותו.. זתומרת, כן זה סרט חשוב וג'ארד משחק מעולה אבל הוא היה מדכא ומשעמם.

A Modern Myth

New member
גם אני ראיתי את הסרט מזמן

למרות שהוא דיי כבד ומורכב בצורה כלשהי, התחברתי אליו נגיד יותר ממועדון הלבבות הבודדים- סתם דוגמא לסרט של ג'ארד זה סרט שדיי מנסה להציג מוח של פסיכופת לקהל שלא כל כך מבין את זה, ועם כמה שאפשר להבין ולהתחבר דווקא הבנתי והתחברתי אבל אין ספק שזה לא ממש סרט לראות כדי להתעודד...

I AM7

New member
לבבות בודדים...

קטלניי.... , שזה לא רק ג'ארד זה גם גון טרבולטה והשחקנית המההמת הזו... בקיצור זה סרט שממש אהבתי...והייתי רואה אותו אפילו אם J לא היה שם. לגבי chapter 27 , אני אהבתי אותו גם...כי הוא מדבר שם הרבה על התפסן בשדה השיפון..שזה אחד הספרים , לדעתי.

30STMrock

New member
שאלה

לפני כמה ימים ראיתי באינטרנט שמדברים על זה ששאנון נשוי למישהיא בשם ג'ניפר וילסון או משו כזה לא יודעת אם זה נכון אני אמצא קישור כי לא שמרתי את האתר !

למעלה