שאלה חשובה..

שאלה חשובה..

היי לכן :) אין לי יותר מידי למי לפנות בעניין הזה, אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הייתי כוססת כרונית!! במשך המון המון שנים. רק בשנתיים האחרונות הפסקתי..[תודה לאל] כשהפסקתי, הציפורניים שלי היו ארוכות וחזקות [לא ברמת היסטרית אבל בתחשב בנסיבות כן] מאז מידי פעם אני הולכת למניקור ובעיקר עושה עבודה ביתית. כבר שנה שהשכבות של הציפורן מתקלפות לי..לא הכל רק החלק הלבן שבו יש "חתיכות" שנפרדות משאר הציפורן... אני משתמשת בלק של אורלי- מאקסימום גרוינג.. [לפני הלקים שאני שמה מעל] שאמור להאריך את הציפורניים..וזה פשוט לא מצליח. בייחוד מהסיבה הזו.. יש פתרון? תודה לעונות!

Angel Of Moon

New member
בוקר טוב

אפשר לנסות הרבה סוגי מחזקים, אבל אולי את פשוט צריכה לעשות בדיקת דם אולי חסר לך ברזל ? זה לפעמים גם עושה שמות בציפורניים....... הייתה לי את הבעיה הזאת אבל היא נפתרה מעצמה (או שהתחלתי לאכול הרבה ברזל, או שפשוט עליתי על מחזק טוב)

lilo4

New member
מוכר

גם לי יש את הבעיה, ולק מחזק ממש לא פותר לי אותה. בנוסף למחזק קניתי גם שמן לטיפוח הציפורן של חברת CHIC. מצאתי את זה בסופר פארם או בניו פארם, זה לא היה מאוד יקר. בכלמקרה, אני מצרפת תמונה של זה כדי שתדעי מה לחפש. צריך למרוח את ציפורן נקייה- בלי לקים ובלי מחזקים. מורחים שכבה על הציפורן וקצת על העור מסביב, צריך לתת לזה משהו כמו 10-15 דק' לפחות על הציפורניים כדי שזה יספג, ואז אפשר לשטוף את הציפורניים טוב טוב במים, ואפשר למרוח לק כרגיל. כרגע המצב של הציפורניים שלי טוב, אז אני משתמשת בזה פעם ב... כשאני מסירה לק. את יכולה בתור התחלה ללכת כמה ימים בלי לק, ופשוט כל לילה לפני השינה למרוח את זה ולתת לזה להיספג לגמרי בזמן שאת ישנה.

למעלה