שאלה חשובה !

שאלה חשובה !

קודם כל ממש כיף לגלות את הפורום שלכן... פעם ראשונה שאני פה . שנית כל נמאס לי להחליף לק כל יום וחצי בערך בגלל שהלק מתחיל להתקלף למעלה... יש לכן טיפים אין למנוע את זה? אני שמה תמיד מייבש לק על השכבה של הלק, אבל זה לא ממש שומר עליו.

Ultra marine

New member
הי, ברוכה הבאה!

את צריכה לשים גם שכבת בסיס מתחת ללק שתפקידה "להדביק" טוב יותר את הלק לפני הציפורן. יש כל מיני בסיסים בשוק, כל אחת מוצאת לעצמה את הבסיס שטוב לה. זה די סובייקטיבי. אצלי היחידים שהייתי מרוצה מהם CND Thoughen Up ו- Zoya Anchor את שניהם אי אפשר להשיג בארץ. אבל (!) יש כאן המון בנות שמרוצות מניילטק שאפשר למצוא בסופרפארם ויש גם לסאלי הנסון (שוב בסופרפארם) כל מיני אופציות של בסיסים חלקם גם מחזקים.

עינב ג ל

New member
יש פתרון

בשלב ראשון, אחרי שהורדת את הלק וגם אם לא היה לך לק - תשטפי ידיים טוב במים וסבון ותנגבי היטב את הציפורניים במגבת נקייה ויבשה. זה עוזר להסיר שומן שיש על הציפורן. בשלב שני שימי מחזק או בסיס כלשהו (אני משתמשת במחזק תפוח) מעליו 2 שכבות לק, ומעליו מייבש לק. בהצלחה!

lilo4

New member
זה יכול לנבוע בגלל כמה סיבות

קודם כל- אני מסכימה עם כל הטיפים שכבר נכתבו בשרשור- טיפים מצוינים
מעבר לזה, הציפורניים שלנו שונות, ולכן גם העמידות של המוצרים שונה ולכל אחד מתאימים מוצרים שונים. יכול להיות שהמייבש שאת מורחת לא מתאים ולכן לא שומר על העמידות, אולי שווה לבדוק החלפה של מייבש. יכול להיות שהלק עצמו פשוט לא עמיד עלייך. הדרך הכי טובה לדעת היא פשוט לנסות ולבדוק לקים של חברות שונות- זה לא חייב להיות של חברות יוקרה, אגב. אני משתמשת בעיקר בלקים של שיק שהם זולים ועמידים עלי מאוד. ומעבר לזה- העמידות של הלק גם תלויה מאוד בפעילויות היומיומיות שלך. אם את עושה הרבה עבודות פיזיות, או הרבה עבודות ניקיון- הציפורניים משתפשפות בחפצים והלק מתקלף מהר יותר, וכמובן שחומרי הניקיון החזקים הורסים את הלק. לפחות בתחום הניקיון ההמלצה הכי טובה היא לעבוד עם כפפות- זה שומר על הלק ובריא יותר לעור. טיפ נוסף- כשהלק מתחיל להתקלף את יכולה לשייף בעדינות את הציפורניים ולקצר אותן טיפה. ככה תסירי את החלק שכבר בלי לק, וזה יראה כאילו מרחת לק לא מזמן

גם אני משתמשת בלקים של שיק

האמת שעד לפני חודש וחצי בערך היתה לי בנייה לפחות 4 שנים ועכשיו אני בלי, ככה שהציפורנים שלי די חלשות ודקות יחסית. לגבי עבודות פיזיות, אני ממש לא מנקה או משתמשת בחומרי ניקוי. שוטפת פעם ביום כלים בבית. אני אנסה באמת את כל העצות שקיבלתי פה, גם להחליף מייבש, גם לקנות לקים של חברה אחרת וכמובן לשטוף טוב טוב את הציפורניים לפני שאני שמה לק. תודה לכולן על העצות

lilo4

New member
זה מאוד אינדיווידואלי

זה ששיק עמידים עלי, לא אומר שזה המצב גם אצלך. אני ממליצה בחום להתנסות בלקים של חברות אחרות- אבל לא להתפרע. אם יש איזה מבצע טוב או צבע שממש בא לך עליו תקני אחד, תנסי ותראי אם יש הבדל (כדי שלא יצא מצב שבו את משקיעה המון כסף בלקים אחרים שלא יהיו עמידים). לא הייתה לי בנייה מעולם, אז אין לי מושג מה זה עושה לציפורניים
אבל אם הן עדיין חלשות, יכול להיות שזה חלק מהבעיה. בכלמקרה הייתי ממליצה על מחזק טוב כדי לטפל בזה. ולגבי שטיפת כלים- אפילו פעולה פשוטה של שטיפת כלים פעם ביום עושה רע מאוד לציפורניים- אני ממליצה בחום על כפפות גומי רב פעמיות (כמובן להקפיד להחליף מדי פעם שלא יתפתחו חיידקים
)

למעלה